Dieetkuren

Dieetkuren

Tegenwoordig zijn er vele verschillende diëten op de markt. Dit komt door het toenemende aantal mensen met overgewicht die graag willen afvallen. Vele Nederlanders worstelen met overgewicht en dit aantal neemt nog steeds toe. Om gewicht te verliezen wordt vaak gekozen voor dieetkuren. Deze kuren zijn ideaal om in een korte periode een paar kilo af te vallen.

Een verscheidenheid aan dieetkuren voor het afvallen

Sonja Bakker, het Atkins-dieet , het sapdieet, Weight Watchers, Slimfast en het Dokter Phil-dieet. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van dieetkuren die je zouden kunnen helpen bij het afvallen. Het feit dat er steeds meer kuren op de markt komen bewijst hun waarde. Er zou immers geen succes zijn als niemand er van zou afslanken. Om snel een paar kilo kwijt te raken heb je de keuze uit verschillende minikuren.

De speciale sapkuren zijn daarentegen weer geschikt voor het detoxen . Detoxen is een manier voor het zuiveren van onreinheden en afval in je lichaam. Het is tevens mogelijk om meerdere dieetkuren te gebruiken als je meer wilt afvallen. Neem dan tussenin wel een paar dagen rust.

De werking van de verschillende dieetkuren

De vijf daagse minikuur van de Dieetdrogist bestaat uit vijf complete dagmenu's met caloriearme snacks en maaltijdvervangers . Elk dagmenu bestaat uit 810 calorieën. Hierin zijn alle nodige voedingsstoffen verwerkt die essentieel zijn voor je dagelijkse voedingsbehoefte. Zo kun je voor het ontbijt kiezen uit een maaltijdmuesli of maaltijdshake, voor de lunch een maaltijdreep en tijdens het diner voor een soep, pasta of omelet. Twee stuks fruit, een bouillon en een pudding kun je daarnaast ook nog nuttigen. Dit caloriearme dagmenu zal je zeker helpen bij het afvallen.

Een andere dieetkuur is de Artisjoksap van de Dieetdrogist . Zoals eerder genoemd zal deze sapkuur zorgen voor een inwendige reiniging van je lichaam. Al je lichaamsfuncties zullen hiervan profiteren.

Toegevoegd op: 08-04-2014 | Categorie: Voeding | Printversie

Reacties op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Reactie toevoegen

Geef de uitkomst van de onderstaande som:

(in cijfers)

Wij maken gebruik van cookies om onze website beter op uw wensen af te kunnen stemmen. Klik hier voor meer informatie over onze cookies.