Hypno-afvallen aan zee

Hypno-afvallen aan zee

Hoor je het? De vogeltjes fluiten... Zie je het? Het wordt al lekker langer licht! De natuur is heel voorzichtig aan het ontwaken. En jij? Ben je er al klaar voor, voor een bruisend nieuw seizoen, voorjaar...? Tijd voor de Grote Schoonmaak? In huis, dat lucht zo heerlijk op. Orde in je kasten... èn in je hoofd! En je lijf, is dat al klaar voor de lente? Het kan nog!

Wij lazen in het tijdschrift Nouveau, uitgave februari 2008, een special over afvallen met behulp van hypnose. We hadden hier al meer over gehoord en gelezen en zijn eens op onderzoek uitgegaan.

Op internet kwamen we terecht op een zeer informatieve site, waarop hypno-afvallen uitgebreid beschreven staat: healingfactory.nl. Deze site heeft niets met het artikel in Nouveau te maken, maar navraag leerde ons, dat daar gebruik gemaakt wordt van een bijzondere methode, waarbij het mogelijk is om op een zeer plezierige manier moeiteloos kilo's kwijt te raken. HealingFactory geeft hypno-sessies in Vlissingen. Nu denkt u, net als zovelen, natuurlijk: Vlissingen... tja... dat is te ver. Toch vinden steeds meer mensen de weg naar Zeeland, want: waarom combineer je die afslanksessies (die zeer kort na elkaar gehouden moeten worden) niet met een verwenweekendje (-midweekje/-weekje) voor jezelf? Even helemaal ver weg van alle beslommeringen, lekker uitwaaien langs het strand; hotels in overvloed in de (zeer) directe omgeving... zo werk je echt op alle fronten aan jezelf en kun je het voorjaar met nieuwe energie, een slanker lichaam en nieuwe kleding in een kleinere maat tegemoet!

Met wat creativiteit en een andere kijk op het begrip "afstand" kun je dus sneller je doel bereiken.

De trefwoorden "moeiteloos", "met plezier" en "voor de rest van je leven", hebben ons doen besluiten om dit aan u kenbaar te maken. Het is tenslotte ons doel om mensen te helpen zich lekker in hun vel te laten voelen.

Wij wensen iedereen een prettige voorbereiding op het voorjaar en hopen dat bovenstaande informatie hieraan een bijdrage zal kunnen leveren!

Toegevoegd op: 09-02-2008 | Categorie: Alternatieve Therapieën | Printversie

Reacties op dit artikel

Ellen Heinsen schreef:

Hallo Ik heb het ook gelezen. Help ze je ook om van roken af te komen of alleen om af te vallen??

# 08/03/2008

s schreef:

ik loop nu ook bij een hyonotherapeute, die in rotterdam zit, je hoeft niet naar vlissingen je moet gewoon op de brancheorganisatieite voor hypnotherapeuten zoeken. Het is voor allerlei klachten. Ik ben 1,5 kilo in 5 weken kwijt doordat ik nu bewuster met eten omga en ik mag zelfs elke dag iets lekkers, het is geen dieet maar aanpassen van je leef en eetgewoonten, ik voel me er heel goed bij!

# 30/07/2008

Ger schreef:

Ik ben deze methode online aan het volgen en het gaat fantastisch. Ik heb een geweldige coach en ik voel me er steeds beter bij.

# 09/09/2008

Francoise schreef:

Dag Ger ..... Ik wil ook zoiets online proberen ! Wat is de naam van de site ? Alvast bedankt !

# 10/09/2008

Serena schreef:

ga je nou echt helemaal onder hypnose? en klopt het dat je echt geen trek meer hebt in snoep en snacks ?

# 04/10/2008

Reactie toevoegen

Geef de uitkomst van de onderstaande som:

(in cijfers)

Wij maken gebruik van cookies om onze website beter op uw wensen af te kunnen stemmen. Klik hier voor meer informatie over onze cookies.