Elektrisch roken.. de hit van 2008

Elektrisch roken.. de hit van 2008

2008 wordt het jaar van het algehele rookverbod in de horeca. Dit is voor velen een reden om te stoppen met roken. Het bedrijf EB Participaties heeft een briljante oplossing gevonden om te kunnen stoppen met roken zonder nicotinegebrek: Het elektrisch roken!

Deze elektrische sigaretten lijken sprekend op echte sigaretten. Ze smaken en dampen ook hetzelfde. Maar deze sigaretten bevatten geen schadelijke stoffen zoals teer en andere kankerverwekkende stoffen.

Wanneer je dit jaar overschakelt op elektrische sigaretten mis je het gevoel van een sigaret opsteken niet, krijg je toch nicotine binnen en kun je geleidelijk aan stoppen met roken.

Mensen in je omgeving hebben ook geen last van elektrische sigaretten. Ze hebben geen nare geur en stoten geen schadelijke stoffen uit. Zo kun je ze dus ook in de horeca gebruiken!

Verder zijn deze sigaretten veel goedkoper dan gewone sigaretten omdat ze met een zogenaamde cardridge werken. De cardridge bevat de smaakstoffen en de nicotine. Een vulling voor 25 sigaretten kost slechts € 1,50.

Kijk voor meer informatie op de website DeElektrischeSigaret.nl.

 

Toegevoegd op: 01-12-2007 | Categorie: Overige onderwerpen | Printversie

Reacties op dit artikel

Louise schreef:

Ik heb ook zo'n sigaret gekocht, ik vond hem erg duur en wat erger was ik kreeg er erge hoofdpijn van, ik was al gestopt met roken een maand of vier maar kocht hem eigenlijk voor de verveling en voor mijn eetbuien, nou daar kun je hem dus maar beter niet voor kopen want elke dag hoofdpijn is ook erg ( een vriendin van mij had precies hetzelfde)

# 19/01/2008

Dinie schreef:

Dan rook je te zwaar. Gewoon de medium sterkte nemen en weg is je hoofdpijn.

# 09/03/2008

Luci schreef:

Ik rook nu vanaf december met de e-sigaret en het bevalt mij prima. Enne geen hoofdpijn hoor.

# 04/05/2008

Reactie toevoegen

Geef de uitkomst van de onderstaande som:

(in cijfers)

Wij maken gebruik van cookies om onze website beter op uw wensen af te kunnen stemmen. Klik hier voor meer informatie over onze cookies.