Dieet zonder koolhydraten

Dieet zonder koolhydraten

Wil je snel en gezond afvallen, zonder je zorgen te maken of je dieetvoeding wel voldoende energie voor je lichaam levert? Kies dan voor een koolhydraat arm dieet met de producten van Dieetdrogist.nl. Je vindt in onze webshop een breed assortiment caloriearme snacks, drinkmaaltijden, voorgebakken broodjes en afslankshakes waarin zich geen tot weinig koolhydraten bevinden. Met deze maaltijdvervangers en dieetsupplementen ga je op verantwoorde wijze de overtollige kilo's te lijf en er snel slanker uitzien.

Verantwoord afvallen met een koolhydraat arm dieet

Met een koolhydraat arm dieet voorkom je dat je te veel koolhydraten binnenkrijgt. Suikers en zetmeel zorgen ervoor dat je in gewicht toeneemt. Deze koolhydraten worden in je lichaam omgezet in glucose, dat weer als brandstof voor je spieren dient. Als je wilt afvallen en kiest voor een koolhydraat arm dieet, is het belangrijk om je energie uit andere bronnen als vetten en eiwitten te halen. Met de koolhydraat arme dieetproducten van Dieetdrogist.nl zorg je ervoor dat je lichaam voldoende essentiële voedingsstoffen binnen krijgt, zonder dat je er dik van wordt.

Voorgebakken koolhydraat arme broodjes bij Dieetdrogist.nl

Bij een dieet zonder of met zo min mogelijk koolhydraten is het beter om zo weinig mogelijk brood, aardappelen, rijst en pasta te eten. Zuivelproducten, groenten en fruit, evenals koek, snoep en alcohol bevatten ook koolhydraten. Vlees, vis, gevogelte, eieren en sommige groentes kunnen echter in bescheiden porties prima gegeten worden. Bij een koolhydraat arm dieet wordt alle glucose gebruikt voor de energiehuishouding van je lichaam. Er worden geen overtollige suikers opgeslagen als vet, zodat je je gewicht beter onder controle krijgt. Dieetdrogist.n l heeft Atkins voorgebakken broodjes in het ruime assortiment, die een perfect alternatief vormen voor gewoon brood. Deze koolhydraat arme broodjes zijn heerlijk met kaas en tomaat of zalm. Net wat je smaak is. Ze passen ook goed in een proteïnedieet.

Afslankpoeders en chocolade repen als tussendoortje

Dieetdrogist.n l heeft afslankpoeders , waarmee je op een gezonde manier kunt afvallen zonder een hongergevoel te krijgen. De maaltijdshakes hebben een hoog eiwitgehalte en zijn zeer geschikt om in combinatie met een koolhydraat arm dieet te eten. Volg je een dieet en heb je trek in een tussendoortje? Dieetdrogist heeft ook lekkere Atkins melk chocolade repen met kokos, die voor een verzadigd gevoel zorgen. Repen zonder koolhydraten, maar vol van eiwitten die je weer nieuwe energie geven. Wil je snel een paar kilo's afvallen? Vandaag voor 20.00 uur bij Dieetdrogist.nl bestellen, morgen je dieetproducten in huis.
Toegevoegd op: 05-04-2014 | Categorie: Voeding | Printversie

Reacties op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Reactie toevoegen

Geef de uitkomst van de onderstaande som:

(in cijfers)

Wij maken gebruik van cookies om onze website beter op uw wensen af te kunnen stemmen. Klik hier voor meer informatie over onze cookies.