Magnetronsloffen

Magnetronsloffen

Velen zullen het herkennen, vooral in bar winterweer: ijskoude voeten. Zo koud, dat je er niet van kunt slapen. Niet alleen bij winterse temperaturen hebben mensen last van koude voeten. Als je je niet lekker voelt, of als je bloedsomloop niet optimaal functioneert, kun je 't ook hebben. DE oplossing: magnetronsloffen!

We zagen ze onlangs in de (tijdelijke) aanbieding bij Xenos, maar er bestaat ook een webwinkel waar je de sloffen kunt bestellen, in diverse modellen: lage modellen in klassieke en eigentijdse uitvoering en laarsjes. De sloffen zijn gevuld met tarwekorrels. Ze hebben zelfs nog een aroma, dat vrijkomt bij verwarming: lavendel of mint.
Een minuutje in de magnetron en ze blijven 2 uur warm. Maar je kunt ze zelfs ook gebruiken bij gloeiend hete voeten, in de zomer, of bij kneuzingen of verzwikkingen aan de voet; dan doe je ze een uurtje of wat in de vriezer en dan zijn ze klaar om je voeten te koelen. Te koop via de beter gesorteerde drogisterijen of via de website www.magnetronsloffen.nl
Toegevoegd op: 22-12-2010 | Categorie: Overige onderwerpen | Printversie

Reacties op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Reactie toevoegen

Geef de uitkomst van de onderstaande som:

(in cijfers)

Wij maken gebruik van cookies om onze website beter op uw wensen af te kunnen stemmen. Klik hier voor meer informatie over onze cookies.