Voor u gespot: online coaching bij het afvallen

Voor u gespot: online coaching bij het afvallen

Op www.healingfactory.nl biedt men een dienst aan, genaamd "OnLijn Coaching", waarbij je 8 weken lang per e-mail wordt begeleid bij het effectief uitvoeren van je plannen om af te vallen.

In die tijd krijg je een dagelijkse mail met tips, instructies, wetenwaardigheden, zowel op het gebied van eten en drinken als van beweging.Tevens kun je een aantal CD's downloaden die je als extra ondersteuning kunt afspelen; ze zijn speciaal gemaakt om je onderbewuste te herprogrammeren; om je blokkades los te laten en je streefgewicht daadwerkelijk te bereiken.
Een prima initiatief voor diegenen die qua afstand of financiën de "live" consulten en sessies die men geeft (hypno-sessies) niet kunnen volgen, of voor de mensen die de voorkeur geven aan de privacy van hun eigen huis en lekker zelf aan de slag willen gaan. Je hebt je eigen therapeut aan huis!

Kijk voor meer informatie op www.healingfactory.nl.


Toegevoegd op: 03-08-2008 | Categorie: Overige onderwerpen | Printversie

Reacties op dit artikel

Michelle schreef:

O, leuk dat jullie daarover schrijven. Ik ben ermee bezig. Zit in week 7. Het is leuk om elke dag zo'n mail te krijgen. De cd's zijn bijzonder. En het doet echt wat. Ik kijk nu met hele andere ogen naar eten en kan minder op.

# 21/08/2008

Reactie toevoegen

Geef de uitkomst van de onderstaande som:

(in cijfers)

Wij maken gebruik van cookies om onze website beter op uw wensen af te kunnen stemmen. Klik hier voor meer informatie over onze cookies.