Stop met je slecht, dik en/of lelijk te voelen. NU!!

Stop met je slecht, dik en/of lelijk te voelen. NU!!

Ik kijk geregeld op de website van Oprah en vind daar heel veel interessante artikelen en tips. Onderstaande sprak me aan; ik ondersteun dit van harte! (Vrij vertaald) Stop met je slecht, dik en/of lelijk te voelen. NU!!

Ben jij er klaar voor om te stoppen met het meedoen met een cultuur die zovelen van ons zich lichamelijk inadequaat laat voelen? Zeg gedag tegen je innerlijke criticus en wees voortaan aardiger voor jezelf en voor anderen.

Dit is een oproep. Een oproep om aardig, vergevingsgezind en genereus voor jezelf te zijn.
De eerstvolgende keer dat je in de spiegel kijkt, probeer dan om het ritueel los te laten waarin je jezelf altijd te dik of te mager vindt, of vindt dat je teveel rimpels hebt, dat je ogen te klein zijn of je neus te groot.... kijk gewoon in de spiegel en zie jouw gezicht. Als je de kritiek laat varen, zul je alleen jezelf zien. Alleen JOU. Zonder oordelen en dit is de eerste stap naar transformatie van jouw ervaring van de wereld!


Toegevoegd op: 26-09-2008 | Categorie: Overige onderwerpen | Printversie

Reacties op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Reactie toevoegen

Geef de uitkomst van de onderstaande som:

(in cijfers)

Wij maken gebruik van cookies om onze website beter op uw wensen af te kunnen stemmen. Klik hier voor meer informatie over onze cookies.