Nogmaals een Gewichtig Bericht, maar NU een Noodoproep!

Nogmaals een Gewichtig Bericht, maar NU een Noodoproep!

Vorig jaar om deze tijd hebben we er ook aandacht aanbesteed en in de tussenliggende periode ook. Het is dan ook een "gewichtig" onderwerp, waar je niet "licht" over moet denken. Gaat er een belletje rinkelen? Dat is niet genoeg meer; vanaf NU luiden wij de NOODKLOK!

West Europa wordt alsmaar dikker, althans, de bevolking. En Nederland loopt bepaald niet achteraan in de rij.
Lieve gewichtige lezers, laten we er NU iets aan doen! Laat het deze keer niet bij voornemens voor het nieuwe jaar; ga het DOEN.
En volg geen dieet; we kunnen het niet vaak genoeg zeggen: die werken niet. Eventjes, en dan val je weer in je oude patroon en dan komen er zelfs nog meer kilo's aan dan toen je begon met lijnen.
Het enige dat effectief is, is je leefstijl omgooien c.q. aanpassen, waarbij je van vier pijlers moet uitgaan die cruciaal zijn voor een optimaal resultaat:

  1. anders eten; gezondere voedingsmiddelen, kleinere porties;
  2. anders drinken; (veel) meer water drinken;
  3. (veel) meer bewegen;
  4. anders omgaan met emoties.

Deze pijlers zullen weerstand oproepen bij je, want jij wordt liever slapend slank, allicht, dat zou fijn en makkelijk zijn. Maar jij hebt ervoor gezorgd dat je dit overgewicht hebt; het is aan jou om dat weer ongedaan te maken en een gezond gewicht te krijgen en te houden, voor de rest van je leven.
Dat lijkt moeilijk. Toch is het heel eenvoudig, bijna te simpel om waar te zijn. Maar geloof ons, het is zo.
Geen calorieën tellen, of hoeveelheden afwegen; voorschriften waar je alleen maar opstandig van wordt en daardoor juist (af en toe?) uit balorigheid meer gaat eten; geen crashdieet, maar bovenstaande vier pijlers toepassen. Er is een methode die steeds meer in de publiciteit komt en die heel populair is. Het is geen nieuw snufje, absoluut niet; het gaat om een vorm van hypnotherapie en deze behandelvorm bestaat al honderden jaren, zo niet langer. Alleen de methode die steeds meer terrein wint, is een hele speciale variant, waarbij gebruik gemaakt wordt van een aantal technieken in één. Momenteel is het echt een hype aan het worden; iedereen kent wel iemand die het gedaan heeft en er opzienbarende resultaten mee behaald heeft. En dan denken we dus niet meteen aan heel veel kilo's in 2 weken eraf, want zo werkt het niet en dat is juist de kracht. Het gaat er eerst om, de oorzaak van het overeten en graaien en snaaien aan te pakken. Op een hele vriendelijke, plezierige manier. En als je die eenmaal onder controle hebt, dan gaan die kilo's er vanzelf af, heel langzaam, maar heel zeker. Nou, wees eerlijk: zo is het wel te doen, toch? Zo heb je echt geen enkel excuus meer. Dus hoor onze noodklok luiden; je weet nu ook waar de klepel hangt!

Kijk eens op HealingFactory.nl voor meer informatie over hypnosebehandelingen. Zij bieden o ok een online variant aan.

Toegevoegd op: 20-01-2009 | Categorie: Overige onderwerpen | Printversie

Reacties op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Reactie toevoegen

Geef de uitkomst van de onderstaande som:

(in cijfers)

Wij maken gebruik van cookies om onze website beter op uw wensen af te kunnen stemmen. Klik hier voor meer informatie over onze cookies.