Populaire diëten

Populaire diëten

Populaire diëten zijn geliefd bij gelegenheidsafvallers, maar ook bij mensen die last hebben van het jojo-effect met afvallen. Elk nieuw dieet geeft weer hoop dat het afvalproces te realiseren is.

Het Atkins dieet.

Een populair dieet is bijvoorbeeld het Atkins dieet van de cardioloog
Robert Coleman Atkins dat eiwitrijk is en koolhydraatarm. Een voordeel
van het Atkins dieet is, dat je kunt blijven eten en zelfs nog lekkere
etenswaren ook, als er maar veel eiwitten in zitten. Je mag vlees en
vetten eten. Natuurlijk moet je wel echt weten wat het Atins deet
inhoudt, voordat je het goed kan houden om er echt baat bij te hebben.Wetenschappelijk vindt er vergaand onderzoek plaats om het dieet nog beter te maken. Speciale Atkins dieetproducten kun je online kopen in de webshop van de Dieetdrogist .

Shakes van Modifast of Dieet Pro.

Deze shakes vervangen de reguliere maaltijden en maken het afvallen
makkelijker. Je hoeft er bijna niet bij na te denken. Je stelt niet zelf de hoeveelheid en de inhoud van je eten samen, want dat is allemaal al voor je gedaan. Zeker als je druk bent zijn de shakes een ideale methode om te diëten. Er mag niets anders gegeten worden dan de shakes, die in bekers op de milliliter afgepast zijn qua hoeveelheid en vaak alleen aangevuld hoeven worden met water. Misschien is het handig om te weten dat je diverse dieetproducten voordelig geprijsd kunt vinden in het assortiment op Dieetdrogist.n l.
Toegevoegd op: 30-03-2014 | Categorie: Voeding | Printversie

Reacties op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Reactie toevoegen

Geef de uitkomst van de onderstaande som:

(in cijfers)

Wij maken gebruik van cookies om onze website beter op uw wensen af te kunnen stemmen. Klik hier voor meer informatie over onze cookies.