Mediterraanse salade met rode aardappelen

Mediterraanse salade met rode aardappelen

Vandaag een veganistisch/vegetarisch recept. Dit is een bijgerecht voor ongeveer twaalf personen.

Benodigdheden

  • 2 kilo rode aardappelen
  • ¼ kopje versgeperst citroensap
  • ¼ kopje olijfolie extra vierge
  • ¼ kopje platte peterselie, fijngehakt
  • 3 teentjes knoflook, gehakt
  • (evt. zeezout naar smaak)

Bereidingswijze

Kook de aardappelen gaar in ca. 15 minuten, ze moeten nog wel stevig zijn, en laat ze afkoelen. Pel ze en snijd ze in blokjes.

Meng alle overige ingrediënten door elkaar en schenk die over de aardappelblokjes. Roer nog een keer goed om en... klaar!

Voedingswaarde

Kcal .: 162, vet : 5 gram, eiwitten : 3 gram, koolhydraten : 28 gram, natrium : 10 milligram, vezels : 2 gram,  cholesterol: 0 milligram.

Toegevoegd op: 18-12-2008 | Categorie: Recepten | Printversie

Reacties op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Reactie toevoegen

Geef de uitkomst van de onderstaande som:

(in cijfers)

Wij maken gebruik van cookies om onze website beter op uw wensen af te kunnen stemmen. Klik hier voor meer informatie over onze cookies.