Reductil gebruiken tijdens het afvallen: goed of niet?

Reductil gebruiken tijdens het afvallen: goed of niet?

Reductil is een geneesmiddel dat ondersteuning biedt bij afvallen als je ernstig overgewicht of overgewicht met risicofactoren als een te hoog cholesterol of diabetes. Reductil is sinds 2001 een geregistreerd geneesmiddel is wereldwijd al door ruim 13 miljoen mensen gebruikt om hun overgewicht probleem op te lossen.

Hoe werkt Reductil?

Je hersenen geven aan of je honger hebt of verzadigd bent. Reductil zorgt ervoor dat je sneller verzadigd raakt tijdens het eten. Daarnaast beïnvloedt Reductil de hoeveelheid energie die je stofwisseling verbruikt. Het komt erop neer dat je basis-energieverbruik (basic metabolic rate) tijdens het afvallen niet lager wordt, waardoor je lichaam evenveel energie blijft verbranden. Ook heeft afvallen met Reductil een gunstig effect op de concentraties van bloedvetten en bloedsuikerspiegels.

Is Reductil aan te raden als ik wil afvallen?

Wij zijn van mening dat Reductil geen oplossing is om af te vallen. Reductil zorgt er niet voor dat je gezonder gaat leven en het neemt de oorzaak van het overgewicht niet weg. Reductil haalt de eetverslaving niet weg. De kans dat het overgewicht terugkomt is dus groot.

Deze site biedt je vele tips voor een gezondere levensstijl. Wil je permanent van je overgewicht af? Probeer dan eens OnLIJN Coaching. Deze methode pakt de oorzaak van je overgewicht aan.

Reductil bestellen

Wil je toch Reductil bestellen? Dat kan op DokterOnline.com.

Toegevoegd op: 18-05-2009 | Categorie: Overige onderwerpen | Printversie

Reacties op dit artikel

griet schreef:

,,,,,

# 19/10/2009

sdsd schreef:

dsdsds

# 11/10/2010

Malika schreef:

hallo, is de 4 de week dat ik reductil neem. eerst begonnen met de 10mg en nu sedert 5 dagen de 15 mg ben al ongeveer 5 kg vermagerd. in het begin had ik wat hartkloppingen,en wat beven maar daar is bijna niks meer van te merken nu! mijn hongergevoel is fel verminderd,ik et smorgens een gewoon ontbijt,rond 7 u,en kan gerust weg tot 13 u wat vroeger zeker het geval niet zou zijn!Reductil hielp echt bij mij en ik zou het iedereen aanraden. je koopt reductil bij de acomplia-reductil.net zonder recept Veel succes allemaal!!!

# 06/02/2014

Reactie toevoegen

Geef de uitkomst van de onderstaande som:

(in cijfers)

Wij maken gebruik van cookies om onze website beter op uw wensen af te kunnen stemmen. Klik hier voor meer informatie over onze cookies.