Voor u getest: Rituals-producten

Voor u getest: Rituals-producten

Ze schieten als paddestoelen uit de grond, de Rituals winkels, met een heel assortiment aan geurige schoonheidsproducten, wellness-artikelen, thee, en onlangs is zelfs een kledinglijn geintroduceerd. Niet alleen in Nederland zijn veel zaken en verkooppunten; ook in België, Duitsland, Kroatië, Litouwen, Portugal, Spanje, Tsjechië en Groot-Brittannië zijn vestigingen. Er zijn zelfs een paar Rituals City Spa wellness centra.

Er is een breed assortiment met voor elk wat wils. Er zijn bepaalde categorieën producten, waarbinnen een zelfde assortiment verkrijgbaar is, bojvoorbeeld Verfrissend, Ontspannend, Opwekkend, en elke categorie wordt met een bepaalde kleur aangeduid. Er is heerlijke douche-gel, shampoo, deodorant, en er zijn leuke mini-setjes voor op reis. Veel leuke cadeautjes... uiteraard ook om aan jezelf te geven. Er zijn verschillende categorieën "rituelen", zoals home & yoga wear, home rituals, tea rituals, pure cotton, make-up rituals, skincare rituals. Er zijn badproducten, cremes, massageolie, maar ook wierook en geurkaarsen, handdoeken, badjassen... en nog veel meer. Geïnspireerd op o.a. Oosterse Rituelen.

Persoonlijk vind ik de opwekkende serie 't lekkerst (deze producten zijn te herkennen aan de rode verpakking). Vooral het douche-schuim, Sunrise, vind ik heerlijk. Het is gemaakt met aroma's van zoete sinaasappel en ceder. Er is net een nieuwe lijn met lichaamsverzorgingsproducten geïntroduceerd, geinspireerd op Japanse rituelen, zoals T'ai Chi douche-gel met groene thee-extracten.

De inrichting van de winkels is bijzonder en de bediening is prettig. Men maakt alle tijd voor je, geeft deskundig advies en je mag veel producten zelf testen; soms ook thee proeven.

Neem eens een kijkje op de website! www.rituals.nl.

Toegevoegd op: 06-02-2011 | Categorie: Overige onderwerpen | Printversie

Reacties op dit artikel

Reynier schreef:

<a href="<a href="url">Overigenst</a> Met die 3 voor 17,50 actie van nu voor de showergel wel te doen.

# 27/03/2012

Reactie toevoegen

Geef de uitkomst van de onderstaande som:

(in cijfers)

Wij maken gebruik van cookies om onze website beter op uw wensen af te kunnen stemmen. Klik hier voor meer informatie over onze cookies.