Beauty-tips deel 2

Beauty-tips deel 2

Vandaag deel twee in de serie beauty-tips waardoor je je lekkerder in je vel gaat voelen. 6) Als je veel pukkeltjes op je rug hebt, dan zou dat weleens door je conditioner kunnen komen... Als dit goedje langs je rug loop terwijl je je haar wast onder de douche, kan het voorkomen dat de poriën verstopt raken, waardoor je vatbaarder bent voor huidirritaties. Buig daarom, bij het uitspoelen van je haar, je hoofd voorover, zodat het water niet over je rug loopt.

7) Was je handen voor je met huidverzorgingsproducten aan de slag gaat. Elke keer als je je vingers in een pot crème stopt, kun je het product besmetten met bacteriën die een nare huidreactie kunnen veroorzaken. Je kunt ook een spatel gebruiken en die uiteraard na gebruik goed schoonmaken. Wat je vooral ook niet moet doen, is de creme die je teveel uit de pot genomen hebt, terugstoppen. Tubes zijn een stuk hygiënischer in het gebruik, mits je de spuitmond goed schoonhoudt.

8) Geen face scrub meer in huis? Dan hoef je de scrubbeurt niet over te slaan; je kunt gewoon je eigen scrub maken door gemalen amandelen toe te voegen aan je gewone gezichtsreinigingsproduct.

9) Nog een nagellak-tip: draai eerst je handen met de palmen naar boven en lak dan de onderkant van de nageltoppen. Ga dan pas naar de bovenkant. Zo ziet het resultaat er niet alleen beter en professioneler uit; de nagellak zal ook minder snel afbladderen.

10) Om te voorkomen dat je lippenstift uitvloeit en vlekt rondom om de lippenranden, kun je eerst een beetje foundation of camouflage-crème om de lippen aanbrengen met een plat borsteltje of een wat-tip. Breng dan lippenpotlood om de contouren aan en kleur de lippen in met lippenstift. Gebruik hierbij een lippenpenseel voor een optimaal resultaat.

Andere delen in deze serie

Toegevoegd op: 09-07-2007 | Categorie: Overige onderwerpen | Printversie

Reacties op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Reactie toevoegen

Geef de uitkomst van de onderstaande som:

(in cijfers)

Wij maken gebruik van cookies om onze website beter op uw wensen af te kunnen stemmen. Klik hier voor meer informatie over onze cookies.