Beauty-tips deel 3

Beauty-tips deel 3

Vandaag deel drie in de serie artikelen over beauty-tips: 11) Neem een extra hoofdkussen 's nachts om te voorkomen dat het oogvocht zich ophoopt, waardoor je 's morgens met waterige ogen en gezwollen oogleden rondloopt.

12) Als je toch wakker wordt met zwellingen rondom de ogen, leg dan twee grote theelepels tien minuten in de koelkast en houd de bolle kant een paar minuten tegen de gezwollen plek. Hierdoor zie je er al snel een stuk beter uit!

13) Na het verven of spoelen van je haar kun je beter geen shampoo gebruiken. tot 50% van het kleurverlies vindt plaats in de eerste week na het verven, omdat de bovenste laag van de haar zich opent om de verf te absorberen en geen kans heeft gekregen zich helemaal te sluiten voordat jij met shampoo aan de gang gaat. Vermijd gedurende tenminste 24 uur na het verven schuim en sop in je haar en gebruik daarna uitsluitend shampoo's en conditioners voor gekleurd haar.

14) Een snelle manier om lippen voller te laten lijken is om een beetje camouflagestift in het midden van de onderlip aan te brengen en hierover de lippenstift aan te brengen. Dit effect kun je ook bereiken door kleurloze lipgloss aan te brengen op dezelfde plaats.

Wat je ook doet; als je dunne lippen hebt, vermijd dan in ieder geval donkere, matte lippenstiften, want die maken dat je lippen alleen nog maar dunner lijken!

15) Geef je ogen eens een "wake-up call" door je gebruikelijke mat-bruine oogshaduw te verruilen voor een goud-beige glans net achter de bovenwimpers. Je ogen zullen hierdoor minder mat en vermoeid lijken. Zet je wimpers vervolgens aan met 2 lagen marineblauwe mascara in plaats van zwarte en... het oogwit zal ook helderder lijken!

Andere delen in deze serie

Toegevoegd op: 15-07-2007 | Categorie: Overige onderwerpen | Printversie

Reacties op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Reactie toevoegen

Geef de uitkomst van de onderstaande som:

(in cijfers)

Wij maken gebruik van cookies om onze website beter op uw wensen af te kunnen stemmen. Klik hier voor meer informatie over onze cookies.