Een sixpack trainen

Een sixpack trainen

Het mooie weer is er alweer een paar weken, dus de hoogste tijd om het lichaam nog even bij te trainen. Het mooiste op strand is natuurlijk een strak getraind buikje. In dit artikel bespreken we een aantal oefeningen om binnen een paar weken buikspieren te trainen. Ook hebben we een voorbeeld trainingsschema toegevoegd.

Soorten buikspieren

Wanneer we de buikspieren willen trainen, moeten we ons richten op drie "soorten" buikspieren. Het menselijk lichaam kent naast de "Rectus Abdominis"-spieren, ook de "Obliques". De rectus abdominis staan bekend als de echte buikspieren.De obliques (afbeelding 1) zijn de zijkanten van je buik. Wanneer je een mooi strak buikje wilt krijgen, moet je deze ook meetrainen.

De drie verschillende soorten buikspieren: onderkant, bovenkant en de obliques

De rectus abdominis verdelen we in twee stukken: onder en boven. Dit komt omdat er specifieke oefeningen voor beide stukken zijn. Eerst gaan we kijken naar de specifieke oefeningen voor de zijkanten (1), onderkant (2) en de bovenkant (3). Daarna bespreken we een paar algemene oefeningen.

Oefeningen voor de bovenbuikspieren

De meest bekende oefening voor de buikspieren is de zogenaamde sit-up. In dit artikel heb ik deze weggelaten omdat deze oefening teveel belastig op je rug geeft. Daarom heb ik voor de crunch gekozen voor de bovenbuikspieren.

  1. Ga op je rug op de grond liggen (met eventueel een matje onder je) met je knieën gebogen. Zorg dat je boven en onderbenen een hoek van 45 graden met elkaar maken. Je voeten moeten ongeveer op schouderbreedte van elkaar staan.
  2. Steek je vingers in elkaar en plaats deze achter je hoofd. Dit is de beginpositie.
  3. Kom nu langzaam een klein stukje omhoog, maar zorg dat je met je handen niet aan je hoofd trekt (deze moeten slechts ondersteuning bieden). Het is niet de bedoeling dat je met je hele rug van de grond komt, maar maximaal tien centimeter. Dit is de eindpositie.
  4. Hou op deze positie ongeveer twee seconden vast en zak langzaam weer naar terug beneden. Wacht weer twee seconden en herhaal deze stappen ongeveer 12 keer.

Crunch voor de bovenbuikspieren

Doe een paar sets van maximaal 12 herhalingen. Hoeveel sets je moet trainen, bespreken we aan het eind van het artikel, omdat je het met andere oefeningen moet combineren. Om de oefening zwaarder te maken kun je gewichtsschijven op je borst leggen. Ook kun je in plaats van op de grond, op een trainingsbank onder een hoek gaan liggen.

Oefeningen voor de onderbuikspieren

De onderkanten train je het best met de reverse crunch. De omgekeerde crunch dus.

  1. Ga op je rug op de grond liggen (of met een matje onder je). Til je benen recht omhoog, zodat ze een hoek van 90 graden met je lichaam maken. Dit is de begin positie.
  2. Probeer nu je billen van de grond te tillen, zodat je benen richting je hoofd bewegen. Je onderrug komt hierbij van de grond. Zorg ervoor dat je benen recht blijven en dat de rest van je lichaam niet beweegt. Dit is de eindpositie.
  3. Herhaal deze stappen maximaal 15 keer.

Er zijn speciale gewichten te koop die je aan je benen kunt binden om de oefening zwaarder te maken. Ook kun je deze oefening weer op een trainingsbank onder een hoek doen. Je kunt de oefening ook lichter maken door je benen niet helemaal te strekken, maar slechts je knieën naar boven te laten wijzen (zie onderstaande afbeelding).

Oefening voor de bovenbuikspieren

Oefeningen voor de zijkanten (obliques)

De zijkanten train je het best met de twisted crunch. De naam zegt het al: het is een crunch die je uitvoert met een draai. In plaats van naar voren toe te bewegen, probeer je nu de ene keer naar je linkerbeen toe te draaien met je rechterelleboog en de andere keer naar je rechterbeen met je linkerelleboog. Doe naar beide kanten ongeveer tien herhalingen.

Twisted sit up voor de zijbuikspieren

Hoeveel moet ik trainen?

Je moet in totaal ongeveer acht sets maken van deze oefeningen. Probeer alles af te wisselen. Je begint met de gewone crunch, daarna de twisted crunch en vervolgend de reverse crunch. Hou tussen de sets maximaal 45 seconden rust.

Probeer vier tot vijf keer per week deze oefeningen te doen. Wanneer je resultaat hebt valt niet precies te zeggen. Dat verschilt per persoon. Wanneer je een vetpercentage boven de 12% hebt, zul je in ieder geval nooit buikspieren zien. Daarom zul je naast buikspieren trainen ook aan cardiotraining moeten doen in dat geval.

Probeer ook meer eiwitten te gaan eten en vervang vette maaltijden door koolhydraatrijke maaltijden (met name langzame koolhydraten ).

Je kunt de oefeningen ook combineren door bij de crunch en twisted crunch, je je knieën naar je bovenlichaam toe te trekken. Er zijn nog veel meer variaties te bedenken, maar deze bespreken we in latere artikelen.

Andere spiergroepen:

Toegevoegd op: 17-06-2007 | Categorie: Fitness | Printversie

Reacties op dit artikel

koyota schreef:

Ik doe nu ongeveer een jar iedere avond een uur buikspieroefeingen, met name deze bovengenoemde maar ook andere. Ik zie wel resultaat, maar een echter strakke six pack zie ik nog niet. Ik train hierbij ook 5x per week, anderhalf uur per keer. Vooral sprint en hardlopen. Alle spieren zie je heel goed, behalve de twee onderste spieren. Zijn er nog meer oefeningen omdeze te trainen?

# 01/07/2007

Marga schreef:

Eet je ernaast ook voldoende eiwitrijk voedsel? Dit is van belang om de spieren op te bouwen. Soms is een geheel sixpack krijgen erg lastig. Waarschijnlijk heeft dit met je lichaamstype te maken (Ectomorph mesomorph en endomorph). Als je ectomorph bent, heb je moeite met spieren opbouwen. Misschien kun je weightgainer gebruiken om je te helpen met opbouw. Er zijn ook vele andere oefeningen. Ik zal binnenkort een aantal nieuwe artikelen hierover toevoegen. Tot die tijd kun je op internet even zoeken naar: Bent-leg curl-ups, Fietsbewegingen maken, Hanging Leg-Hip Raise, Weighted V-up.

# 02/07/2007

Jan schreef:

Ik heb nog 6 weken om mijn lichaam te trainen en ik zou graag wat meer van mijn six-pack laten zien op vakantie. Maar als ik mijn onderbuikspieren wil trainen zoals op de oefening voel ik niks. Dus denk ik dat ik de oef verkeerd doe ofzo?

# 08/07/2007

Raffi schreef:

Hoi, ik ben 15 jaar en mn lengte = 1.73 en m'n gewicht = 64,9 kilo. Ik heb een vraag: hoe kan ik in 7 á 8 weken tijd een sixpack te voorschijn halen? Of is 7 á 8 weken te kort? Hoort bij het trainen van je bikspieren ook een dieet volgen? Of moet je gewoon normaal 'gezond' eten?

# 10/07/2007

Marga schreef:

Beste Raffi, je moet meer langzame koolhydraten eten (brood / pasta etc), minder suikers, minder vet. 7 tot 8 weken is tekort, maar je kunt wel je buikspieren een klein beetje zichtbaar krijgen. Begin de eerste week met om de dag buikspieren te trainen (deze oefeningen hierboven). Zorg dat je ook voldoende eiwitten eet. De tweede week verzwaar je de oefeningen (een gewicht op je buik leggen bijvoorbeeld). Doe de oefeningen ook elke keer in een andere volgorde, een andere intensiteit en een verschillend aantal herhalingen. Verder kun je ook andere oefeningen proberen. Op ww.exrx.net kun je veel buikspieroefeningen vinden voor variatie.

# 10/07/2007

Marga schreef:

Beste Jan.. span je je buikspieren wel hard aan bij die oefening? Kom je ook met je onderrug van de grond af? Je kunt de oefening verzwaren door je benen geheel uit te strekken in plaats van je knieen gebogen te houden.

# 10/07/2007

richard schreef:

ik wou wten als je ze al hebt hoe kan je ze nog beter laten zien dan heb geen vet en hoe lang doe je er over

# 17/07/2007

Marga schreef:

Je oefeningen verzwaren, minder vet eten en meer cardiotraining een paar keer per week. Misschien ook oefeningen ter variatie. Na verandering in je training zul je merken dat je buikspieren weer reageren.

# 18/07/2007

Tt schreef:

''Je moet in totaal ongeveer acht sets maken van deze oefeningen.'' Is één set alle 3 de oefeningen? Dat zou betekenen dat je 24 oefeningen moet doen op een dag, en dan steeds maar max 45 sec rust. Dat zal naar mate zeker steeds makkelijker gaan zeker?

# 19/07/2007

klaas schreef:

ik ben 16 jaar en 1.90 lang en weeg 75 kg is dit een goed gewicht om je buikspieren ook echt goed te kunnen trainen of zal er nog meer vet afmoeten en 4 keer trainen in de week met voetbal is dat genoeg voor vetverbranding en elke dag 10 km fietsen ik train elke avond

# 26/07/2007

steven schreef:

ik wil graag een sixpack krijgen binnen 6 weken ik heb al een beetje de vorm ervan maar je ziet ze alleen als ik veel train en daarname spieren span hoe ik kan dan een sixpack sneller vormen??

# 03/08/2007

anoniemus schreef:

hallo ik heb een beetje molig buikje hoe kan ik die het best trainen

# 04/08/2007

kip schreef:

moije hgh met jullie ik heb wel 1 sixpack mooie traing en ook best wel zwaar

# 31/07/2013

#YOLO schreef:

is de minimum leeftijd voor sigaretten te kopen nog steeds 16 of is het al naar 18 geworden?

# 23/08/2013

mimo schreef:

jah je moet niet te veel vreten want daar word je viez dik lelijk mormel van

# 10/08/2007

BudjeBoy schreef:

Kan iemand mij vertellen, hoeveel call ik verbrand wanneer ik deze oefeningen doe?

# 11/08/2007

Spongy schreef:

zorg niet dat je de drang krijgt om helemaal niet te gaan eten hea , is mijn zus overkomen

# 11/08/2007

Anonymous schreef:

Hej! ik ben 16j en ik woog 83k op mn 15e .. je zag niet dat ik dik was als ik rechtstond maar als ik neerzat dan kreeg ik een buik... nu dacht ik voor een powertraining te doen op hoog niveau, eerst deed ik gewoon pompen en sit-ups en optrekken aan metalen staak, maar nu doe ik er machines en zo ook bij, nu heb ik wel al een zichtbare sixpak maar heb wel nog altijd zo dat vel dat er hangt wanneer ik neerzit..

# 13/08/2007

lol schreef:

whahahah vette dikzak voor het leven,, al die dikke mensen ga ergens anders een leven zoeken maar niet met sixpack creeeren,, luk tog nie hahahah vet

# 15/08/2007

Marga schreef:

Beste BudjeBoy, nee dat kan niet. Dat is afhankelijk van je gewicht, de intensiteit van de oefening, het aantal herhalingen en nog veel meer andere factoren.

# 16/08/2007

six maniak schreef:

hoi, ik ben 19 jaar, 1.56 en weeg 53k, ik wil heel erg graag een sixpack trainen hoe kan ik dat het beste doen, die 8 setjes achter elkaar maken, of mogen ze ook verspreid over de hele dag? verder doe ik 4x pw een uur aan spinning, is dat genoeg om al het vet van me buik te verbranden?

# 16/08/2007

Naomï schreef:

Wie kan er een eetschema + trainingschema voor vrouwen kunnen maken zodat ik lekker kan trainen voor een mooie slanke buik ?

# 15/02/2013

Diederik schreef:

hey ik ben 14 jaar ik weeg zoeen 46 kilo en zou heel graag kotjes hebben maar onderste vind ik wel wat moeilijk heb je nog wat tips ps ik speel voetbal maar eet nog niet gezond morgen komt daar verandering in

# 17/08/2007

mezelf schreef:

ey ik ben 14 jaar en k wil een sixpack traine ik doe het nu all1 ng maar met sit ups ik train ook al 2 keer per week met thaiboxen maar hoe ken k gwoon het snelste een sixpack te voorschijn hale?

# 19/08/2007

steve schreef:

bwen aan t trainengatt goe :D!!!!!!!!!!!

# 20/08/2007

Leon schreef:

Hallo ik ben 17 jaar 1.83 m lang en weeg 67 kg. Nou wil ik niet voor een sportschool betalen en zou het liefst thuis willen trainen. Nou is mijn vraag wat zou ik thuis kunnen trainen?

# 21/08/2007

ik schreef:

ik heb een eightpack kan dat?

# 29/08/2007

me schreef:

hey "lol" zou je eens even je domme opmerkingen voor je willen houden. lomperik dat je bent.

# 30/08/2007

muts schreef:

vind ik ook, die "lol"is waarschijnlijk zelf een onzekere dikkerd en daarom wilt tie andere mensen naar beneden halen

# 09/09/2007

:) schreef:

ik heb n sixpack en mn enige dagelijkse inspanning is 20 km fietsen naar school

# 16/09/2007

hoi schreef:

Ik krijg last aan me nek, hoe kan ik dit voorkomen?

# 16/09/2007

jonge schreef:

heej ik had een vraag. ik ben 15 en ben al een tijdje gewoon bezig met sit ups(2 maanden ongeveer). ik heb nog wel een beetje vet... niet heel veel maar in hoeveel tijd zou ik ongeveer een six pack kunnen krijgen. ongeveer dan een grove schatting;)

# 18/09/2007

Nick schreef:

Hee! Ik heb iets raars.. Als ik 's avonds mijn buikspieren heb ik wel een six pack ( met aanspannen ) en 's middags heb ik dat niet.. kan iemand mij vertellen hoe ik gewoon altijd een sixpack kan hebben?

# 04/10/2007

dennis schreef:

six packs krijg je niet alleen door buik oefeningen nee dieeten moet je erbij tenzei je gezegend ben met een hoge stofwisseling en ja je kan beter een middenweg doen met eten want dieeten houd je niet vol op langere termijn

# 05/10/2007

johannes schreef:

hoe veel buik spieren heb je©©©????

# 08/10/2007

Lekkerding:: schreef:

Owke.. ik val wel op lekkere mannen..;)

# 12/10/2007

muscle schreef:

ze heten muscle&fitnesmagazine

# 21/10/2007

Roy schreef:

haalo ik ben 15 jaar en ben 1.83 en weeg 89 en dat kom omdat ik bodybuilder ben doe mee aan jeugd wedstrijden enzo een sixpack krijg je door goed te eten met veel vitamines,mineralen,veel eiwiten en heel !!! weinig vet en zwaar trainen en crunches doen met een halterschijf:D

# 22/10/2007

robinho schreef:

ik heb een sixpack maar dat komt niet omdat ik die heb getraind maar zo ben ik geboren kan je er ook iets aan doen om het minder te maken

# 03/11/2007

dont ask me :P schreef:

Zoals in het artikel staat; heb je een vetpercentage boven 12% ga je nooit een sixpack hebben (zichtbaar). dus voor al diegenen die hun onderste rij niet zichtbaar is, ga cardio training doen. Je hebt hier geen vetmeter of zo voor nodig, je kan je resultaten in de spiegel checken.

# 12/11/2007

Stefan schreef:

Ik ben 1,80 en weer 84 kilo, ik wil egt me buikspieren weer terugkrijgen, hoe kan ik het beste trainen, en wat voor oefeningen moet ik doen voor goed resultaat??

# 13/11/2007

anoniemenederlander schreef:

hoe kun je je vet percentage dan precies uitrekenen? ik had het een keer gedaan volgend die test zat ik rond de 12% vet. maar mijn six pack is wel redelijk zichtbaar maar nog niet zoals het moet:P om een magneet voor meiden te zijn. verder dink ik gewon veel goede oefeningen doen

# 19/11/2007

Raphey schreef:

Over die combi van cardio en kracht, moet je eerst cardio en dan buikspieren, of andersom en moet er tijd tussen zitten? Bedankt

# 02/12/2007

mesi schreef:

Ik heb een dikke onderbuik. Ik hoef niet perse een sixpack zolang die onderbuik maar plat word. kan dit met deze oefeningen ook?

# 02/12/2007

moi schreef:

ik ben 16, 1m 78 en weeg 75 kilo. ik ga van de zomer met vrienden op vakantie en wil een strakke sixpack hebben, hoe kan ik dit het best goed en netjes doen??

# 03/12/2007

sami schreef:

wat gebeurt er als je meer dan 15 keer gaat doen bij de onderbuikspieren ????

# 03/12/2007

Jeroen schreef:

Ik ben nu 14 en 1.80M en 58.5 kg en ik heb sinds een week een echt goede sixpack die ook opvalt dus ik wil hiermee zeggen de trainingen werken:-) ik train hemnog steeds door ik heb deze oefeningen 3 maal per dag gedaan en ik heb ook erg op me eten gelet :) ik ben er wel een tijd mee bezig geweest maar het resultaat is der!! iedereen succes ermee!!!

# 04/12/2007

zodion schreef:

ik ben 18. 180.72 kg . ik wil dus ook maar ens aan un six pack werken. ben vrij dun voor mijn lengte. daarom mijn vraag. zal het maken van een six pack beter gaan als je wat aan de dunne kant bent? ik doe de bovengenoemde oefeningen n ga niet naar de fitniss.

# 05/12/2007

NADEEM schreef:

hoe kun je een gemakkelijke, maar ook heel effectieve doen voor de bovenkant, onderkant, en de obliques, tegelijk?

# 06/12/2007

zodion schreef:

Nadat i kbovenstaande oefenningen heb gedaan. word mijn buik echt warm. hoort dit erbij? is dit een teken dat ik het goed heb gedaan? reply aub

# 07/12/2007

Tayyab schreef:

Ik ben 17 jaar oud en ik doe 3 maanden gewichte tillen thuis enzo en buikspier maar me onder bij zit nog wel klein beetje vet maar beetje bij het midden van mijn buik is wel mooi strak dan zie je zo van dat broodjes noem ik het maar. Maar bij mijn onderbuik zie ik geen resultaat. Ik weeg nu ook 75 kilo en ik woog eerst 98 kilo? Weet iemand misschien hoe ik goed me onderbuik kan trainen want het is wel weinig vet bij me onderbuik maar geen resultaat.

# 08/12/2007

richmore schreef:

eey ik ben richmore,ik wil graag een six pack hebben ,maar hoe krijg ik dat?

# 10/12/2007

fc vvc schreef:

ik wil ook een six pack

# 18/12/2007

anoniem schreef:

eindelijk ik heb sixpack echt heel zichtbaar en hard en nog zo jong maar ze worden nog duidelijker wandt als je gaat puberen worden al je spieren twwe keer zo grroot

# 19/12/2007

zodion schreef:

als je een brandend gevoel in je buik krijgt betekent het dan dat je goed op weg bent???

# 19/12/2007

anoniem schreef:

zodion ja wandtr dan verbrandt je vet

# 20/12/2007

anoniem schreef:

hey k vind mezelf echt veel te dik terwijl niemand het met mij eens is toch wil ik graag afvallen. hoe val ik af zonder dat het maanden duurt. ik snoep niet en ik eet ook niet veel, ik drink veel water en kruidenthee(ik hoorde dat dat net zo werkt als water)

# 21/12/2007

emem schreef:

Hallo Ik zou graag wat willen weten ik ben 2,09 groot en ik weeg 80 kilo ik doe 4 jaar aan freefight hoe kan ik zo snel mogelijk een sixpack trainen? ik zie al aan de bovenkant onder mn borst een klein stukje komen maar ik train nu al 4 maanden zie er nog nix van dus.

# 23/12/2007

rashmed schreef:

Na hoeveel weken krijg je six pack

# 28/12/2007

Elohim schreef:

Wat een onzin kom je hier tegen (bij de reacties). Ik denk dat niemand hier voor advies moet komen want het meeste (90%) is echt onzin. Er staan wel een paar goede reacites in. Wel nu: een 'sixpack' zie je alleen bij een laag etpercentage en buikspieroefeningen verbranden geen vet daarvoor moet je ardio training doen. De oefening hier kan je als aanvulling doen maar wil je je buikspieren groter maken moet je met zwaardere gewichten aan de gang en train ze nooit meer dan 3 keer in de week want je hebt ook herstel nodig. Groetjes van een fysiotherapeut/ medewerker afdeling weternschappelijk onderzoek

# 03/01/2008

Elohim schreef:

en wat heb ik toch veel typfouten gemaakt, maar dat is nog altijd beter dan dat bastard Nederlands dat je hier ook tegen komt. En ik zie ook dat ze de buikspieren hebben verdeeld in onderkant en bovenkant. Dat is ook onzin het is en spier namelijk de rectus abdomins die komt van het os cygycis (vlakbij de onderste ribben) en gaat naar het os pubis (schaambeen) dit is een spier en buij een oefening voor deze spier pak je zowe de 'onderkant als bovenkant'

# 03/01/2008

zodion schreef:

ik doe nu al zon 2 weken elke dag deze oefeningen. en begin nu al lichte nlokjes te zien :p. Het gaat bij mij wel erg snel :D

# 03/01/2008

Daisy schreef:

Waar moet je je taille meten ?:$

# 04/01/2008

Dinesh schreef:

Zijn deze trainingen ook om dunner te worden .. dus zeg maar als ik deze trainingen ong 3 á 4 weken doe dat ik dan af val ?

# 06/01/2008

jLc schreef:

Ja dinesh maar blijf wel normaal eten geen vette shit

# 08/01/2008

ik schreef:

heee, bij mij is mun rechterarm wat gespierder dan mun linkerarm, ik heb wel een beetj een idee hoe dat komt:P haha, wie hheeft dit ook?

# 08/01/2008

saskia schreef:

Ik vind die crunches te zwaar voor m'n nek. Ik heb ook een abswing staan. Is het slim om die te gebruiken, en als het antwoord ja is, hoe gebruik ik 'm dan het beste?

# 11/01/2008

mike schreef:

Ik doe vanaf vandaag de oefeningen. ben net begonnen in totaal 150. en dan sport ik nog 4 keer in de week dus hoop dat ie zo snel mogelijk komt.:D

# 14/01/2008

erik schreef:

ga eerst maar is normaal nederlands leren tiepen samuel, wandt = want, apekop

# 17/01/2008

delano schreef:

ik vind het intersand

# 30/01/2013

delano schreef:

ik vind het heeeel er intersant

# 30/01/2013

Tim schreef:

Hoi, ik ben 17 jaar. Heb een vetpercentage van 6% ben 182 lang en weeg 62kg, ik wil graag een wat getrainder lichaam. Hoelang duurt het dat ik resultaat zie?

# 30/01/2013

Sixpack boy schreef:

Ik heb een Six pack zonder trainen... omdat ik geen vet heb... moet alleen onderste buikspieren trainen

# 08/02/2013

ik schreef:

ik heb wel een sixpack

# 24/01/2008

tonko schreef:

eindelijk een sixpack

# 25/01/2008

kris schreef:

Een sixpak kan je in de winkel kopen. Heineken, stella, jupiler, allemaal lekker

# 31/01/2008

. schreef:

hé, onitnelav bedankt voor je tips.

# 03/02/2008

ja schreef:

`veel bewegen hardlopen stimulleert ook goed de buikspieren als je loopt na dat je getraind hebt is geen prtje maar werkt wel

# 04/02/2008

pino schreef:

ee ik train al een half jaar maar, ik heb alleen echte zichtbare borstspieren maar ik train me buik ook best lang maar zie geen resultaat! en ik ben 1.78 en weeg 62 kg!

# 06/02/2008

bart schreef:

weetje wat ook help pino....je eet gedrag. wat vooral help is de oefeningen 2 keer te herhalen op een dag. Met een goede rust pauze ertussen. Bijv voor je naar je werk/school gaat en daarna s'avonds voor je gaat slapen. Goede tip, als je opstaat drink 1 tot 2 glazen water en als je s'avonds naar bed gaat ook...miss geeft dit resultaat, anders ligt het aan je bouw. Doe ook genoeg schuine buikspieren dit geeft vaak ook effect. Als laatste, kan het ook liggen aan je leeftijd...onderschat dat niet want rond je 16de gaan je spieren pas echt vormen, daarom moet je je spieren niet te veel forceren. suc6!!!!

# 08/02/2008

Dennis schreef:

Die filmpjes zijn echt mega slecht!!!! voer ze zo uit als je ze ziet en ik verwelkom je graag als fysiotherapeut. Hou ik lekker werk door door die filmpjes!!!

# 08/02/2008

Ik schreef:

Hey Dennis, Net of dat zo erg is jou als fysiotherpeut! ;)

# 08/02/2008

pino schreef:

Dennis hartelijk bedankt voor je reactie, ik zal me hieraan houden!

# 09/02/2008

mark schreef:

ik ben een jongen van 14 en ben 168 cm en 46 kilo ik wil in de zomervakantie een six pack hebben is dat mogelijk??????

# 12/02/2008

hans schreef:

als ik nou iedere ochtend 100 sit ups doe en iedere avond ook 100 en af en toe ook paar tientallen hoelang duurt het dan voordat ik resultaat zie , want ik heb nog namelijke beetje vet daar mar ik ben aan joggen en afvallen moet ik helemala afvallen totdat het plat is of ook beetje overlaten voor spieren

# 14/02/2008

peter schreef:

lukt het me voor de zomervakantie een sixpack te krijgen als ik iederee dag zo 300 doe

# 14/02/2008

John schreef:

Dag, als men elke dag 300 sit-ups doet is dat slecht voor je buikspieren omdat, je rust nodig hebt om je spieren te laten groeien (minimaal 48-uur rust) voor elke keer dat je doet aan de buispieroefeningen! Als je nou 15 sit-ups doet en 1 min rust neemt en weer 6 * 15 sit-ups kom je veel verder..! Succes allemaal!

# 16/02/2008

Tom schreef:

Ik ben 15 en ik train denk ik al een jaar of 2 , ik ben met zo'n buikspierapparaat begonen, ik begon op 30 en nu zit ik op 800 en ik druk ook elke dag op. maar ik zie alleen bovenstieren zitten meerniet hoe kan dat?

# 17/02/2008

sadner schreef:

ik heb altijd getraind en ben met een blessure gevallen waardoor mijn six pack natuurlijk minder is geworden hoe krijg ik deze het snelst maar toch gezond in een mooie vorm voor de zomer

# 26/02/2008

crunchtal schreef:

uuuuuuhhhhhh

# 02/03/2008

crunchtal schreef:

hah ik heb al een sixpack met al die moeite wat ik er voor heb gedaan

# 05/03/2008

motherfakker schreef:

hoe weet ik dat ik zoveel % vet heb

# 06/03/2008

wesley schreef:

Ik ben 16 en ga vanavond beginnen en hoop rond de zomer een sixpack te hebben. Ik ga die regels van dit artikel naleven maar ga wel wat meer trainen want 12 of 15 keer met pauze is echt heel weinig. Ik kan makkelijk 60 á 70 achter elkaar maar gezien dit artikel is wat ik doe neit erg effectief dus ik heb er wel degelijk wat aan.

# 10/03/2008

johnny schreef:

bij ons bij de spar hebben ze ook sixpack goedkoper en sneller

# 11/03/2008

Jim schreef:

Yoow ik ben 15 jaar oud ik ben 1.71 m en weeg 60 kilo dus kan ik binnen 2 maanden een six-pack krijgen???? (sorry ik vergat de ''5'' :D )

# 12/03/2008

Piep schreef:

wat is een set?

# 15/03/2008

Piep schreef:

& er staat dat je 8 sets per dag moet doen? bedoelen ze dan per dag?

# 15/03/2008

Drejo schreef:

Ik ben 14 jaar, 1,75m en ongeveer 62kg. Zelf train ik nu 2 maanden en ik heb al een duidelijk resultaat (zowel boven als onder). Dit doe ik eens in de 2 dagen. Je moet namelijk ook een rustdag hebben, zodat je spieren zich kunnen herstellen. Hierdoor zie je sneller resultaat + het is makkelijker vol te houden. Zelf gebruik ik apparaten die je ook in de sportschool ziet, ik raad de sportschool ook aan want dan weet je bijna zeker dat je het goed doet. Greetz, Drejo

# 15/03/2008

Daanooo schreef:

ik ben 16 jaar en weeg 55k ong,, ben een meisje! Ik ben ongeveer 1,65 ofs.. Ben dus zeker niet te dik,, maar wil graag een gespierd buik;p geen sixpack! want dt vind k niet voor meisjes!! Ik probeer te letten op t snoepen, want eerst snoepje ik echt veel, kwam er toch niet aan! :P wil ik er wel op letten dt ik toch niet een buikje krijg.. daarom doe ik iedere dag 50 sit-up en 25 opdrukken ongeveer.. en dan soms nog 3x 15 van die opdrukken met je armen achter je op een bank! Dat gaat goed! Ik train ook 3x in de week anderhalf uur, tennis! en fiets iedere dag naar school.. En af en toe ga ik een rondje hier in de buurt trimmen! Ben dus sportief bezig :D Maar toch lukt t niet om een gespierde buik te krijgen.. Wt kan ik nou nog meer doen.. Wt zijn de beste oefeningen die ik kan doen.. voor iemand met mijn leeftijd! Greetzzz

# 19/03/2008

Small schreef:

Hello, het is de bedoeling dat je eerst je buikje weg werkt (overtollig vet) dmv cardio, rennen en daarna je abs begint te trainen.. ben zelf nu 2.5 mnd volop aan het trainen denk hierbij aan 3x per wk sportschool en dagelijk thuis abs oefen setje van 20 Dit met een tevreden resultaat :) hoppa

# 20/03/2008

Drejo schreef:

Samuel, leer leestekens te gebruiken (hoofdletters, punten, komma's etc.). Maakt het overzichtelijker om te lezen en je maakt meer indruk. ^^

# 21/03/2008

i wanna be strong schreef:

ik heb een vraagje, bij twisted crunch en crunch komen mijn voeten steeds van de grond, en daardoor denk ik dat ik de oefening verkeerd doe, hoe kan ik dit voorkomen? hebben jullie dit niet?

# 23/03/2008

niels schreef:

Ik ben 16 en ben nu al een paar jaar bezig met elke dag trainen, zo kun je bij mij ook goed de blokjes zien en voelen. Mensen die binnen een maand en 2 maanden een sixpack willen krijgen kunnen beter hun hoop ergens anders op vesten want dat gaat helaas niet lukken. Ik ben al zo'n 2 jaar iedere dag bezig met intensief trainen en dan zie je ook echt de verschillen. als je een goed ontwikkeld sixpack wilt krijgen moet je niet alleen maar naar boven en naar beneden met je rug maar probeer ook eens net een klein stukje met je rug boven de grond af te komen en met je rechterarm een soort slaande beweging naar links te maken waardoor je je middel draait en zo ook je zij-buikspieren traint. wissel dit af door je linker arm naar rechts te draaien en zo de andere kant van je buikspieren te trainen. vergeet niet om je rug een klein stukje van de grond getild te houden. Deze oefening spant alle buikspieren aan en als je dit elke dag 5 minuutjes intensief doet zonder pauze merk je de verschillen al snel. verder raad ik je aan om bewegingen te maken die alle buikspieren aanspannen je hoeft niet per see sit ups te doen je kan ook gewoon steeds een soort draaiende beweging maken met je middel: --> rechtsvoor dan naar linksvoor dan naar linksachter dan naar rechtsachter dat in een draaiende beweging waarbij je je buikspieren telkens onder spanning houd. Dus niet te ver naar vooren zodat je ze niet meer aanspand. Ik hoop dat ik wat tips heb kunnen geven maar 1 ding is wel zeker, een sixpack heb je niet binne een maandje. Het zijn spieren die je moet ontwikkelen om na een lange tijd intensief getraint te hebben de blokjes te kunnen zien, groetjes niels.

# 26/03/2008

unknow schreef:

is er geen andere en/of snellere manier om six-pack te krijgen?

# 03/04/2008

Keesiej schreef:

heej, Kan je de oefeningen ipv 4/5 keer per week verdelen over een hele week zodat je per dag minder sets hoeft te doen(A) ik loop nu namelijk zowat krom van de kramp en spierpijn. Maar ik ben net begonnen en ik zie al verschil, zit dit tussen m'n oren of kan dat echt?

# 03/04/2008

thomas schreef:

hallo ik ben thomas en 13 en een half jaar ik wil graag een sixpack voor de zomer ik volg staalharde buikspieren in 30 dagen zou het lukken om voor de zomer een sixpack te krijgen

# 05/04/2008

amasis schreef:

ehm ik hep een beetje vet en als ik zech maar mijn fel naar beneden trek (heel hard) dan zie ik al de vorman en voel ik de buikspieren dan is mijn vraag hoelang duurt het nog dat ze echt tevoorshijn komen ?? alvast bedankt :) ps. JO je bent zelf een kneus

# 10/04/2008

lunatick schreef:

heey wil je een egt goed zichtbaare sixpack en houd je wel een beetje van vechtsport gaa dan op kickbox je krijgt een mooi sixpack en je word er mentaal ook veel beeter van ;)

# 17/04/2008

Sainty schreef:

Hey ik wil ook wel een sixpack maar heb ik wel een laag genoeg vetpercentage? Mijn BMI is 18,8. Volgens mij heb ik bijna geen vet op m'n buik maar toch zie je bijna geen spieren..

# 24/04/2008

rens schreef:

de eerste keer dat ik die schuine crunches deed, spatte me middelste buikspieren bijna uit elkaar. Wat doe ik verkeerd, kan iemand me dat vertellen??of is dat juist goed? bedankt, rens

# 24/04/2008

henkie schreef:

hallo ik ben 13 jaar ben 1,73 en weeg 58.8kg mijn buikspieren zijn al een beetje zichtbaar. Maar dat zijn vooral de bovenste vier hoe kan ik een goed zichtbare six pack krijgen binnen 2 maanden ?

# 28/04/2008

NoBoddyIsPerfect schreef:

Ik ben heel dun, zeker voor een jongen. Kan ik ook een sixpack krijgen of niet? Ik wil graag zo snel mogelijk resultaat zien. Ik ben nu lid van de sportschool waar ik onbeperkt heen kan. Straks met de zomer wil ik het liefst een sixpack zien! Kan dit? Grtz.

# 29/04/2008

NoBoddyIsPerfect schreef:

Owjaa, als ik de oefeningen doe op een matje ofso, dan heb ik altijd heel snel last van mijn rug/nek. Ook met een kussen eronder. Hier nog tips voor? Thx

# 29/04/2008

Jan schreef:

Ik ben 13 jaar. Ik ben 1.78 meter lang en 57 kilo. Ik doe bij mij thuis als ik uit bed kom eerst 40 gewone crunches, daarna 40 twisted crunches. En daarna 40 reverse crunches. En als ik weer na bed ga doe ik dat weer. Ik zie al een beetje een vorm van een six pack. Hoelang duurt het waarschijnlijk nog voordat ik een echte six pack krijg? En doe ik wel goede oefeningen? En als ik die vetpercentage test doe op internet komt maar iets van 3 ofzo uit. Is dit wel goed?

# 03/05/2008

Jan schreef:

Als ik zit zie ik ook dat wat vet heb, maar als ik sta zie ik er niks van. Is dit wel goed? En ik krijg geen spierpijn van de oefeningen, is dit ook wel goed? Maar kun jij ook voor mij even alle oefening van die site samenvatten? Want ik ben niet zo heeel goed in engels :) Bedankt :)

# 04/05/2008

Jan schreef:

Sorry dat ik zo vaak schrijf maar ik vergeet de hele tijd wat te zeggen :P Mijn BMI is 18.5, Is dat denk je wel goed dan? Of moet ik aan cardio gaan doen, want ik wil wel zeker weten dat ik niet teveel vet heb. Even over biceps nu, ik weet niet of je daar verstand van hebt maar ik heb gisteren iets van 5 minuten mijn biceps getraind, en het lijkt nu alsof ze al veel groter zijn. Is dit nu al mogelijk? Laatste berichtje!

# 04/05/2008

Shenkie schreef:

Dat je vet ziet wanneer je zit en dat je buik plat is wanneer je weer staat is goed. Je hebt waarschijnlijk ook wel een goede vetpercentage dus maak je daar maar niet druk om en laat die cardio dan ook maar zitten en ga gewoon voor die massa. Maar eet wel gezonder en gevarieerd als je dat al niet doet. Dus meer groente, vlees, fruit, vis en melkproducten. Zo krijg je alle soorten eiwitten binnen. Heel af en toe iets ongezonds kan geen kwaad hoor. Dat je ook geen spierpijn meer hebt is ook normaal. Dat komt door gewenning. Als je andere oefeningen porbeert die bijv. zwaarder zijn dan zul je wel weer spierpijn krijgen denk ik. Maar het is niet zo dat je spieren zich niet ontwikkelen wanneer je geen spierpijn meer hebt maar je zult sneller resultaat krijgen als je tijdelijk andere oefeningen doet. Een BMI van 18,5 is niet slecht. Maar volgens een BMI-meter zou je net iets te licht zijn. Enne, dat je biceps groter lijken na 5 min trainen heb ik wel m'n twijfels over ;p Zo snel gaat dat niet.Btw... die 20 oefeningen samenvatten is wel veel werk hoor :P Maar waarom snap je het niet dan? Als je op een oefening klikt dan is er toch een bewegend plaatje die de oefening uitbeeldt?

# 04/05/2008

hans schreef:

je bmi is veel te laag moet tussen de 20 en 21 zijn ongeveer... en een six of 8 pack is genetish bepaald

# 04/05/2008

Royvdlaan schreef:

Ik ben 15 jaar 1.73m en Ik heb een groote borstkast waardoor ik dik lijk. Kan ik dat kleiner proberen te krijgen zodat ik dunner lijk

# 25/04/2013

Tom schreef:

Oja, mijn BMI is 18.21. Maar als mijn buik te vet is, dan ga ik in plaats van cardio wel gewoon maar 1 zak chips per week eten. Want ik eet nu zo'n 10 zakken chips per week. Dan kom ik al snel minder aan :P

# 05/05/2008

kevinistheman schreef:

ik train nu een week, maar volgens mij train ik verkeerd, als ik bijv. gewone crunches doe voel ik helemaal niks. ook de eerste keer voelde ik haast niks, dus ik ben er niet aan gewend ofzo. en ik span mijn spieren de hele tijd wel aan. maar ik ga elke keer heel snel de crunches doen. Misschien moet ik het wat slomer doen?

# 05/05/2008

boefje schreef:

ik train mijn buikspieren al twee jaar en heb nu BIJNA een sixpack, me buik is keihard en de oefeningen zijn makkelijk, het laatste restje vet wil ik wegkrijgen maar gaat moeilijk dus denk niet dat je in een paar weken harde buikspieren krijgt, daar is echt veel moeite, pijn en zweet voor nodig, en nee ik kom niet bij een sportschool

# 06/05/2008

gabrielle schreef:

ik ben een meisje van 12 jaar en ongeveer 1.67m ik heb een bolle buik ik eet gezond en gevarierd en ik doe buikspieroefeningen maar niks helpt. ik treen al maanden. wat kan ik het beste doen?

# 08/05/2008

Shenkie schreef:

Met buikspieroefeningen verband je het vet rondom je buik niet. Je moet cardio gaan doen en gewoon gezond blijven eten.

# 09/05/2008

Jan schreef:

Kan je ook je benen strekken voor die oefeningen

# 10/05/2008

VraagjeNL schreef:

hoe kan ik in ongeveer 6 a 7 weken een ZICHTBAAR sixpack maken, ik wil graag weten hoevaak ik de oefeningen moet doen en welke.. alvast bedankt GRoetjes......

# 10/05/2008

Amit schreef:

Het beste is gewoon gevarieerd eten en kleine portie's , je vebrand dan meer kalorieen en niet te zwaar trainen . De herhalingen zijn belangerijker dan zwaarder trainen en natuurlijk voldoende water blijven drinken

# 11/05/2008

LadyL schreef:

Wat is 1 set in hemelsnaam??? Is 1 set: 12 crunches 15 reversed crunches 10 twisters ? Had een vraagje.. Heb zelf een schuine TrainingsBank, dat geeft mijn rug goed ondersteuning, maar heeft het wel evenveel effect als een rechte TB? Een vetpercentage van 12%+ geldt vast voor mannen, aangezien vrouwen met 12% maatje anorexia zijn. Peace

# 15/05/2008

ikke schreef:

heey, ik ben 16 jaar en train al zckrs een half jaar. mijn bovenste blokjes zijn zichtbaar, maar mijn onderste niet. kan iemand mij helpen? en ook zijn mijn bovenste blokjes niet gelijk aan elkaar de ene is lager dan de ander. weet iemand hoe dat komt? toedels

# 16/05/2008

wouter schreef:

hallo Shenkie, Als ik train dan voel ik tijdens de training wel spieren branden, maar 1 minuut na de training voel ik er niks meer van. Ik train al zo'n 2 weken, dus het is denk ik niet dat ik het al gewend ben aan de spierpijn ofzo.

# 17/05/2008

Steven schreef:

Is het zo dat je buik eerst wat dikker wordt door de spieren, en dat daarna de spieren pas zichtbaar worden? Want bij mij wordt mijn buik juist wat dikker, ik heb een goede vetpercentage voor een sixpack, dus hij zou wel zichtbaar moeten worden. Alvast bedankt.

# 17/05/2008

Kevin schreef:

ik ben 15 jaar oud en weeg 57 kilo mn lengte is 168 cm en al de rest is ook normaal ik ben totaal niet dik juist best dun en wil ook buikspieren trainen maar nu heb ik geprobeerd mijn vetpercentage te meten maar die komt uit op 28 % vet dat kan toch nooit

# 17/05/2008

Lianne schreef:

mijn rug doet meer pijn dan me buik.. kan dat? krijg ik dan niet last van me rug later ofzo? Doeii

# 17/05/2008

CHASIN schreef:

ik ben 14 jaar en ik wil buikspieren met wat moet ik beginnen?

# 17/05/2008

Lianne schreef:

Hallo Moet je elke dag oefenen of ook een dag rust ofzo houden? Kan je binnen een week ookal sixpack krijgen? alvast bedankt!

# 18/05/2008

Lianne schreef:

Sorry dat ik zoveel schrijf maar nog een ding: ik heb laatst een zak spekjes gekregen, is dat ook goed voor de gezondheid want er zitten 5,5 gram eiwit in en veel kchaloriën in. wilt u antwoord geven op mijn 3 vragen? Bedankt!

# 18/05/2008

Jenn schreef:

Hallo. Ik ben een meisje van 15 jaar 63 kilo. Ik ben een fanatieke sporter train 3/4 x in de week atletiek en wedstrijd. Ik heb een probleem ik ben al een tijdje buikspieren aa het doen maar het bovenste word al hard alleen die dikke onderil die word maar niet hard? & ik heb zulke dikke heupen men lichaam is gewoon niet goed in verhouding en ik zou heel graag smaller willen worden weet u hier misschien oefeningen voor?

# 18/05/2008

wouter schreef:

Hallo Shenkie, Als ik train dan voel ik tijdens de training wel mijn buikspieren branden, maar 1 minuut na de training voel ik er niks meer van. Ik train al zo'n 2 weken, dus het is denk ik niet dat ik al gewend ben aan de spierpijn ofzo. En is het zo dat je buik eerst wat dikker wordt door de spieren, en dat daarna de spieren pas zichtbaar worden? Want bij mij wordt mijn buik juist wat dikker, ik heb een goede vetpercentage voor een sixpack, dus hij zou wel zichtbaar moeten worden. Alvast bedankt.

# 18/05/2008

Bert schreef:

Even voor de duidelijkheid: wordt met 8 sets van deze oefeningen bedoeld dat je alledrie de oefeningen 8 keer herhaald?

# 21/05/2008

jojo schreef:

hey ik ben 13 jaar mijn lengte is 1.57 weeg 36.6 kilo kan ik een six pack krijgen?

# 20/05/2008

kilian schreef:

ik ben 15 jaar me gewicht is 63 kilo ik ben all 3 weken bezig elke dag doe ik 50 buikspieren en ik zie nog geen rezultaten

# 22/05/2008

Joey schreef:

Heey .. Ik ben Joey ben 13 jaar. Ik ben al n paar dagen bezig met trainen doe per dag 50 crunches 50 reverse crunshes en 50 Twisted Crunches maar telkens als ik klaar ben voel ik het ff mar dan niet meer is dat goed?

# 22/05/2008

Mark schreef:

Ik ben 15 jaar en ga over een maandje op vakantie. Ik wil natuurlijk een goed strak lichaam hebben. ik train nu 2weken lang en ik denk dat ik al de bovenste 2 spieren zie. 4pack is eigenlijk al genoeg, want 6pack zal nooit lukken in 1 maand. Weet iemand hoe ik dat het snelst kan trainen, want naar mijn gevoel train ik ze niet goed. PLEASE help me.

# 23/05/2008

Boris de Hond schreef:

Ik heb nog wel wat lips and tricks voor je dan

# 28/05/2008

Pomper schreef:

Allemaal gekke dikkerds hier ga gewoon beginnen met cardio en kijk 3 a 6 maanden later verder verander je eetpatroon en koop een eiwitpot bij mdoubleyou daarna begin je kracht training te doen dan kom je veel verder succes er mee dikkerds

# 01/06/2008

swen schreef:

k heb 14 jaar en ik moet elke dag 10km heen en terug fietsen kan ik iets doen waardoor ik ook mijn sixpack train of toch maar de oefeningen die hier boven staan

# 02/06/2008

Meisje schreef:

Kun je door middel van alleen cardiotraining een slankere buik krijgen?Ik heb een normaal postuur maar wel een "buikje".Ben nu 2 weken aan het dieeten en al 1,3 cm in omvang kwijt. Ik heb gelezen dat als je meer dan 12% aan lichaamsvet hebt je alleen met buikspiertrainingen niet strakker word,klopt dat?Ik heb vast en zeker wel meer dan 12% ,vooral bij de buik dus! Wie kan mij helpen met een antwoord=

# 05/06/2008

Shenkie schreef:

Dat klopt, als je gewoon een plat en strak buikje wil dan moet je gewoon dieeten en aan cardio doen. Dus voor een mooi buikje gewoon door blijven dieeten en wellicht nog wat cardio gaan doen en ook zo af en toe je buikspieren laten werken. Succes :)

# 10/06/2008

Peter schreef:

Ik ben op dit moment 19 jaar. Toen ik 16 was, was ik vol bezig met stappen, en na het stappen eten en alles erbij. Hierdoor verbrand je geen calorien op dat moment woog ik ook 86 kilo. terwijl mijn lengte 176 is. Vervolgens ben ik öp gaan schrijven wat ik precies at. Ik kon per dag soms wel eens 15 tot 20 boterhammen op. Ik at dus veel ste veel. Ik heb ervoor gekozen om dit af te bouwen en dus ´sochtends 2 boterhammen te doen en smiddags 4. Ik heb dit steeds af meoten bouwen van sochtends 5 zit ik nu op 2 en smiddags 8-10 op 4. Daarnaast eet ik fruit erbij. Ik ben in toen in een paar maandjes 10 kilo afgevallen. Op dat moment deed ik ook iedere avond buikspieroefeningen. Ik klemde mijn voeten onder een kast en zo van boven naar beneden zakken op en neer. Daarna begon het weer wat afwisselend te worden, maar op dit moment ben ik weer volle bak bezig. Eet ik weer netjes en goed bezig met buikspieroefeningen, daarnaast train ik 3 á 4 x in de sportschool. Dit zorgt er wel voor dat je kilo's omhoog gaan. Maar op dit moment weeg ik 74 kilo en is mijn buik netjes droog. Ook ik heb moeite met mijn onderbuik spieren maar hier moet je aanleg voor hebben. Als je dit niet hebt probeer het toch, beter een platte buik zonder zichtbare buikspieren dan een vet buik. Let op je eten al wil je afvallen. Al wil je betere spiervormingen zien moet je ook koolhydraten en eiwitten extra eten. Gr, Peter p.s. SUCCES ALLEN!

# 12/06/2008

Helepieiee schreef:

Hallo iedereen. Ik train ook buikspieren en doe dit iedere avond 60 tot 70 keer. Maar als ik dan in de spiegel kijk heb ik een bult spieren in de buurt van mijn ribekast. Daaronder niet zo veel wat kan ik het beste doen??

# 12/06/2008

.. schreef:

onderbuik oefeningen

# 13/06/2008

Koen schreef:

HOi allemaal :) ik heb al een tijdje geen sport meer kunnen doen vanwege men gewrichtsbanden die aan men voet gescheurd waren. Zodus ben ik nu al aardig wa aangekomen aan men buik en ik ga over een goeie maand op vakantie. Is er een kans dat ik men buikje nog min of meer zou kunnen kwijt trainen? Hoeft geen sixpack te zijn :) Gewoon al een beetje minder buik zou leuk zijn :) Alvast bedankt Koen D. R.

# 15/06/2008

Pim schreef:

Nou koen je zou bijvoorbeeld cardio training (vet verbranding) kunnen gaan doen.

# 16/06/2008

Koen schreef:

Dank voor je reactie :) 1 probleem :) ik mag nog niet te veel buiten komen maar langzaam aan wel :) lopen mag ik want is goed voor men voet zegt men dokter, zou dit me alsook helpen? maar alvast bedankt voor je antwoord Koen D. R.

# 16/06/2008

dock schreef:

hej ik ben 14 en heb al 2 jaar een "six pack" ik train om de 2 dagen mn buikspieren maar het wordt er niet beter op... dus zou misschien iemand mij een tip kunnen geven??

# 19/06/2008

-- schreef:

hoi, ik heb nog 4weken de tijd en dan ga ik op vakantie.. dan wil ik mijn buikje een beetje kwijt zijn.. hoe kan ik dit het beste aanpakken? ik let op mijn eten.. en doe oefeningen.. en ik ga rennen.. kan ik nog wat doen? want het schiet niet echt op nouja als iemand nog tips heeft.. ik hoor het graag..

# 19/06/2008

anna schreef:

hii, ik ga bijn a op vakantie en ik wil dan graag myn buikj kwijt zijn... ik hoef niej eg een sixpack maar gewoon dat mn buikje een beetjuh weg is? iemand die me kan helpe?? ik d0e al cardio en oefeninge en ik let o0k op myn eetpatroOn..???

# 19/06/2008

rickiee schreef:

hoe kan het dat ik nooit resultaat zie of voel??

# 19/06/2008

joost schreef:

ik ben ongeveer 3 maande bezig en bij mij begint ie te komen dus ik weet niej wat jullie fout doen '_'

# 19/06/2008

Michel schreef:

Hallo, ik ben 14 bijna 15 hoe vaak per dag moet ik die oefeningen doen per dag of ben ik nog te jong :$? ik wil me sixpack zichtbaarder maken.

# 20/06/2008

Michel schreef:

ik ben 14 bijna 14 mijn lengte is 1,65 cm en weeg 55 kilo kan ik nog een sixpack krijgen reageer pleas op me beide vragen :)

# 20/06/2008

Michel schreef:

owh oke maar hoeso kan het niet,, of duurd het te lang want op andere sites zeggen ze dat het wel kan?

# 22/06/2008

Shenkie schreef:

Jij gelooft ook gelijk alles..

# 25/06/2008

bas schreef:

Yo allemaal, ik ben 15 jaar en wil heel graag een sickpack hebben want ik ga binnekort op vakantie. Nou train ik al elke week 6x maar niet meer dan 15 minuten per dag. Dit doe ik nu zoon 2 weken, het resultaat is er zeker, maar alleen maar bij de bovenste 4 buikspieren... hoe train ik dan die onderste buikspieren ?

# 26/06/2008

remco de wind schreef:

het is mij al gelukt men vrient gewoon ver de r trene en ik ben ook 13 1,65

# 19/01/2013

Anoniem schreef:

Hoe lang duurt het om een sixpack te krijgen?? Ik train al best lang maar ik zie nog steeds hetzelfde als een maand geleden.. Iemand advies?

# 22/01/2013

karel schreef:

veel buikspier oefeningen doen (11 uur per dag).dat moet je een maandje doen dan zie je al veel verandering maar wel langzaam opbouwen (eerste wweek 15 minuten trainen)(2 de week 30 minuten en ga zo maar door

# 23/01/2013

Mietje schreef:

Schrijf je eigen in bij een sportschool en ga krachttraining doen (niet te zwaar) vraag daar wat verantwoord is je bent nog niet uitgegroeid namelijk

# 29/01/2013

mohamed schreef:

ik ben een jonge van 54 kilo en 1 meter 60 ik train vaak maar ik zie helemaal niks ik de spieren wel de zijkant zie ik wel. maar ik heb een brede dikke buik.moet ik ook schuine spieren trainen of alleen maar de voorkant.

# 28/06/2008

mohamed schreef:

ik ben nergens dik allen maar bij me buik. ik ben heel snel met hardlopen. de andere delen zijn gewoon dun... wat moet ik doen?????

# 28/06/2008

shedevil schreef:

hoi ik ben een jogen van 14 jaar ben 1.70 en weeg ongeveer 55 kilo. ik wil heel graag een sixpack op je buikje en een betje spierballen op me armen. maar hoelang moet je per dag die oefening doen..en na hoeveel weken zie je het rezultaat? groetjes

# 04/07/2008

Jansen schreef:

Hey ik heb eve wat hulp nodig denk ik. Ik train me buikspieren nu al ongeveer een maand met om de dag oefeningen.. Me onder buikspieren zijn goedzichtbaar en zie je ook dat ze gescheiden zijn van de bovenste/ middelste. Maar mijn bovensten zijn totaal niet gescheiden van de middelste hoe is dit moggelijk? als ik me buik ook aanspan is de onderkant gewoon ged zie je ook 2 blokjes maar daarboven is het dan gewoon strak plat. Iemand een goede oefening om dit te verhelpen of wat tips?

# 11/07/2008

Mustafa schreef:

Hoi, ik ben 14 jaar en mn lengte = 1.60 en m'n gewicht = 44 kilo. Ik heb een vraag: hoe kan ik in 7 á 8 weken tijd een sixpack te voorschijn halen? Of is 7 á 8 weken te kort? Hoort bij het trainen van je bikspieren ook een dieet volgen? Of moet je gewoon normaal 'gezond' eten?

# 14/07/2008

r. schreef:

heyy ik ben 16 en ik ben 1.47 m lang en weeg 51 maar ik wil graag een strakkere buik lukt dat ook hierdoor??

# 17/07/2008

dylan schreef:

hee ik ben 13 jaar en 1.50 lang en weeg 83 kilo ( ik weet het dat is veeeel te zwaar) ik train al 2 jaar om al dat vet weg te krijgen maar het lukt gewooon niet

# 20/07/2008

arno schreef:

hallo ik ben 15 jaar, ik ben nouw al een tijdje me buikspieren aan het trainen, je merkt het resultaat wel als je ze strak aan spant, maar je ziet ze niet. waarschijnlijk komt dat omdat ik niet genoeg rust neem of omdat ik nog wat vet bij me buik heb zitte, ik ben afgelopen jaren veel afgevalle, en ik ben nu bezig om veel eiwitte en koolydraten binne te krijgen. bijvoorbeeld door s'middags een bord met spaggeti te eten.. maar wat je voorall nodig hebt om buikspieren te trainen is doorzetings vermogen

# 21/07/2008

J schreef:

hallo, ik ben 14 jaar 1,85 meter en weeg maar 60 kilo dat is veel te licht voor mijn lengte. ik train nu al 3/4 maanden ik heb al een sixpack maar die zie ik aleen als ik m'n buikspieren aanspan. kan iemand mij vertellen hoe ik dit kan oplossen?

# 25/07/2008

Kevin schreef:

Heb al verschillende forums bekeken maar ben er nog steeds niet uit.Werkt de Ab King Pro werkelijk echt ? Sommige zeggen van niet,andere van wel.Kan iemand hier zo snel mogenlijk op antwoorden aub ?Alvast bedankt.

# 10/04/2009

dion schreef:

ik train bijna niet ik ben nu net 4 dagen bezig en bij mij zie je nu al wat!

# 26/07/2008

Jim schreef:

Hoi hoelang duurt het ongeveer om een sixpack te krijgen als je 7 dagen per week traind ( 30 min ) ?

# 27/07/2008

jeroen schreef:

doe net als ik en begin aan wushu is veel beter

# 28/07/2008

Scania schreef:

Hallo ik ben 1.79 en 64,0 kg ik train nu zo'n 2 weken en ik heb al een heel goede zichtbare sixpack hoe kan dat?

# 29/07/2008

Scania schreef:

en ik train bijna elke dag denk 5 x per week 20 minuten

# 29/07/2008

michael schreef:

hallo ik ben 1.65 m en weeg 52 kg moet ik vermageren of niet ? ik ben ook nog maar 14. ik heb een zichtbare ( niet goed genoeg ) sixpack. dus als ik die oefeningen zou doen ... zou ik een goeie sixspack krijgen?

# 30/07/2008

airmax schreef:

beste is gewoon 5 dagen in de week trainen en niet stoppen. elke dag blijven pushen

# 30/07/2008

Anoniempje schreef:

Hallo, ik ben 1m 90 en weeg 94 kg, kheb een buikje maar ik zou graag wegtrainen, weet iemand een goed dieet dat ik zou kunnen volgen om vervolgens deze oefeningen te doen?

# 03/08/2008

matthias schreef:

wat bedoeld men met vb. : 3 sets , 12 herhalingen ? of 12 herhalingen vn 3 sets ?

# 05/08/2008

NoiSeFreaK schreef:

Hey ik ben 16j 1.78 m 60K toen in 14j was was ik heel erg dik woor toen iets van 75K ben toen gaan trainen en nog steeds, heb nu een lekkere magneet ;) ik heb nu een AB rocket gekocht voor je buikspieren Donders dat werk ( aanradertje ) suc6

# 07/08/2008

jasper schreef:

ik ben 12 jaar en vind het ook wel stoer om een sixpack te hebben ik ben 1.55 en weeg 45kg als ik deze oefeingen doe hoeland duurt het voordat ik een sixpack heb of iniedegeval iets ervan zie

# 10/08/2008

pieter schreef:

ik heb een probleem , als ik op me bed lig gestrekt dan zie ik een volmaakt six-pack , maar als ik gewoon sta zie ik niks. kan iemand mij helpen ? ik ben 14 jaar 1.68 en 55 kilo

# 12/08/2008

kasper schreef:

kan iemand me eeen schema geven wat ik smorgens smiddags savonds !oet eten, (eiwitte enz) danku

# 14/08/2008

cool schreef:

als je de ijven worden gek op je ik heb zelfs al ge.........

# 19/08/2008

Steve schreef:

Hoi, ik ben 14 jaar, Momenteel 1M77 en 84,7 kg, enorm te veel weet ik, maar ik doe aan voetbal, en doe ook aan hardlopen, meestal tegen de 30 minuten, aan een stuk, Maar ik krijg er toch niet echt kilo's af. Iemand tips? Greetz

# 23/08/2008

Mike schreef:

Als je gaat hardlopen. Hou dan je hartslag tussen 120 - 130 slagen per min dan verbrand je vet. loop 3 x in de week hard en bouw dit uit na een uurtje per keer. Ik weet niet hoe lang al hardloopt maar ga niet in 1 keer heel veel lopen ivm met blessures dus eerst rustig aan beginnen. En goede hardloop schoenen is ook belangerijk dus gaan naar een speciaalzaak. dus geen (perrysport, intersport of dat soort winkels. ) Denk ook aan je voeding. eet dus niet te veel vet. neem wat voeding met eiwitten daar in gelijk na je training. is goed voor herstel van je spieren.

# 24/08/2008

Steve schreef:

Hardlopen ben ik al een half jaar ongeveer mee bezig. Schoenen zijn gehaald in een winkel in Hasselt, kom zelf nu niet echt op de naam, en ik heb zelf wel geen hartslagmeter, zijn er andere mogelijkheden of dergelijke? Greetz

# 25/08/2008

Steve schreef:

Speciaalzaak ter info. ;)

# 25/08/2008

david schreef:

hallo ik wil graag buikspieren kan je die eigenlijk al zien op mijn leeftijd ?? ik ben 11 en volgende week twaalf ik wil al heel lang buikspieren en ik heb weinig vet zouden jullie me dat kunnen zeggen en zouden jullie ook goeden etens tips kunnen geven deze site fheeeft wel veel maar niet zoveel .. en trouwen ik ben dan wel elf maar mijn lengte it 1.80 en in weeg 51.0 is dat genoeg voor buikspieren groetjes david

# 27/08/2008

spastico schreef:

Gast, dat is abnormaal !

# 27/08/2008

joow schreef:

ik ben 13 en ik weeg 38 kilo ben 1,50 eeeh is het dan al mogelijk om sixpack te krijgen? alvast bedankt joow

# 01/09/2008

anoniem schreef:

uhm voor sommige mensen die 13 jaar ongeveer zijn het is beter om niet echt veel te trainen op jullie leeftijd want dat kan de groei bederven en je spieren groeien ook meer naarmate je 16 wordt ik had zelf ook amper spieren toen ik 13 was nu ben ik bijna 16 en heb ik een beetje zichtbare sixpack die ik ook van plan ben verder te trainen. Ik ga nu proberen om de dag 5 setjes van 20 te doen dus 100x crunch 100x reverse crunch en 100x twisted crunch. na een tijdje ga ik die setjes misschien wel groter maken bijvoorbeeld 5x30. Ik ben trouwens 15 jaar bijna 16 ben rond de 1.76m en ik weeg 61 kg

# 02/09/2008

joow schreef:

ty voor je tips anoniem erg bedankt

# 02/09/2008

Rik Schuiling schreef:

Ik heb zelf ook een aantal weken zelf iedere dag krachttraining gedaan (Dus ook buikspieroefeningen) en ik heb de eerste paar weken elke dag 100 sit-ups gedaan. Daarna deed ik 200, 2 weken later 500, en dit liep al gauw op tot 2000 in 1 keer! Ik had toen ook helemaal geen last van mijn buikspieren. Ik had al een redelijke sixpack, maar ik heb al alnderhalve maand niet getraind. Ik ben 15 jaar, 1.80 en weeg 66 kg. Ik ben ook weer van plan om te gaan trainen.

# 04/09/2008

david schreef:

hee ik train op 1 dag ongeveer 1.30 minuten maar ik zit nu bij psv en wil graag me onderspieren meer trainen heb je nog tips

# 12/09/2008

anoniem schreef:

als ik jouw was zou ik gewoon op een trainingsfiets trainen dan train je je benen + je conditie

# 13/09/2008

traienen schreef:

en je aremen dan hoe moet dat

# 14/09/2008

Dylantjuhhhh schreef:

Heb Al Beetje De Vorm Maar Je Ziet Hem Wel Goed Als Je Gesport Heb Moet Dus Nog Klein Beetje Vet Af! Gaat Er Ook Vet Af Door Die Oefeningen Te Doen Of Word Dat Kleine Beetje Omgezet In Spieren?

# 16/09/2008

anoniem schreef:

je armen kan je het beste trainen met een halter met gewichten erop gewoon 4-5-6 kilo ofzo mee beginnen en kijken of je echt kracht moet zetten om de halter omhoog te krijgen als dat niet zo is moet je zwaarder doen en als je dat tijdje doet begin je het echt te zien :) en dylan ik weet het niet zeker maar volgesmij is het meer dat het vet wordt omgezet in spieren dan dat je echt vet verbrand dus als je vet wil verliezen kan je beter op een trainingsfiets gaan of gewoon gaan joggen om het vet eraf te zweten ;) en vergeet allemaal niet om goed water te drinken want jezelf uitdrogen is niet goed voor jezelf en ook niet goed voor je spieren :)

# 17/09/2008

dylantjuhhhh schreef:

Dankje man :)

# 18/09/2008

ja schreef:

oke man

# 24/09/2008

Ik schreef:

Ze werken wel die oefeningen heb nu een duidelijk six pack !

# 01/10/2008

ruben schreef:

hallo, ik ben 15 jaar en 1.93m en 60kg ik train 7x per week 1.5-2 uur per dag al een jaar ongeveer. en heb al een sixpack. maar ik zou graag aan willen komen, maar niet dikker te worden. weet iemand hier iets op :O? ik weet zelf dat ik veel eiwitten moet eten ect.. iemand nog tips nodig om te trainen? waarvoor dan ook vraag gerust even.

# 04/10/2008

Marcel schreef:

Hallo, Ik ben 16 Jaar 1.82M en 77kg ik ben nog iets te zwaar maar ik zou graag willen afvallen om daarna een sixpack te krijgen heeft iemand tips? ik train al elke avond (sit ups)

# 04/10/2008

gerjan schreef:

hey ik doe de oefeningen nu al een poosje en ik voel mijn bovenbuikspieren wel al alleen ik zie ze nog niet

# 00/00/0000

Yaro Steenmans schreef:

Ik ben 13 jaar, weg zo rond de 40 kilo. Ik doe al een tijdje de buikspieroefeningen maar ik zie nergens geen blokjes komen, terwijl ik elke avond (mss wat te veel) 80 crunches doe ?? Wanneer zullen die blokjes beginnen komen ??

# 09/10/2008

Damien Whitle schreef:

Wat een bullshit hier allemaal, afhankelijk van het type lichaam (meestal een combinatie van meerderen) krijg je de abdominals wel of niet zichtbaar. Wanneer ze wel zichtbaar zijn, houd dit in dat je over het algemeen een TE LAAG vetpercentage hebt om goed te kunnen functioneren. Vergeet niet dat je ook calorieen verbrand tijdens je rust. Je mag er rustig van uitgaan dat wanneer je je lengte - 100 doet en dan + of - 5 kg het gewicht is wat je mag hebben. Heb je een lang en dun lichaam is dat dus - heb je een getraint lichaam is dat dus ongeveer en heb je aanleg om wat dikker te zijn is dat dus +. Niet al te moeilijk lijkt mij. Alles wat daar buiten zit is gewoonweg ONGEZOND! Als je een sixpack wil, prima, maar doe het verantwoord, begin NA de zomer en hou het dan ook vast, nog snel even voor de zomer een strak buikje krijgen werkt averechts, je gooit je hormoonhuishouding in de war, je lichaam zet zichzelf in een spaarstand en je komt na de zomer dus 2 keer zo snel aan en krijgt het er niet meer af. Wanneer je nog in de groei bent, staat het stoer om een six pack te hebben, echter houd het je groei tegen en dus erg ongezond. Sporten is goed, veel bewegen is ook goed, maar staar je niet blind op plaatjes van modellen (overigens +18 en vaak TE DUN) prof sporters en mensen om je heen. Deze hebben die six pack ook niet van zichzelf, maar van een arts of de computer. Dan nog als laatste, een six pack bestaat niet eens, het is eeneightpack en krijg je alleen door OVERMATIG trainen en TE WEINIG VOEDINGSSTOFFEN. Je wordt er nog knap chagerijnig van ook, maar das vet tekort. PT

# 11/10/2008

jordie schreef:

hoe kan ik ht beste mjn buikspieren trainen en hoe vaak per dag en waar moet je een gewigttje op je buik leggen als je al verder bent

# 19/10/2008

laurens schreef:

hallo ik ben 14 jaar, ik zou graag een 6 pack willen val je goed bij de meisjes xD geef me ajeblieft een paar tips om in een half jaar ofzo een 6pack te hebben dankjewel....

# 20/10/2008

laurens schreef:

die buik spier training is wel goed maar ik denk dat ik hem zwaarder ga maken ik ben 14 en weeg 70k 1.92m dus dat is eigenlijk te licht moet 75 wegen voor een gezond gewicht ik ben niet dik maar slank en dan heb ik gehoord dat het makkelijker gaat want al die dikkers moeten nog dat vet weg werken,,,,,

# 20/10/2008

max schreef:

hallo, ik ben 15. ik ben 1meter 76 en weeg 70 kilo. ik wil al tijden een sixpack maar ik wist niet hoe ik eraan moest beginnen. ik hoop dat het werkt. ;)

# 22/10/2008

kevin schreef:

hallo allemaal ik ben 13 jaar ik train elke ochtend en avond mijn buik spieren maar ik zie mijn six pack alleen als ik mijn buik span wat kan ik hier aan doen?

# 26/10/2008

Want6pack schreef:

Hey ik wil eensixpack maar er zit nog laagjevet over vooral bij onderbuik hoe krijg ik het weg 15jaar 174cm 63 kg (heb en trampoline en crosstrainer maar hoe vaak en wat voor oefeningen alvast thnx

# 25/07/2013

jwttog schreef:

Hallo,, Ik heb ff een paar vragen. K ben 15 jaar en heb al een beetje six pack zonder te traine.. k ben 1.90 en in de lengte al uitgegroeid. Is het al goed voor mij om te gaan traine??

# 09/11/2008

Galil el Hossam schreef:

ewa.... ik ben 16 jaar en ik ben 1,67... ik weeg 94kg maar ik ben niet heel dik hoor... k heb vooral zware botten. Hoe snel heb ik een six pack? 2-3 weken? mijn vetpercentage is 29%

# 09/11/2008

Marco schreef:

Hej , Ik ben 15 jaar en 55 kg , hoelang doe ik erover om een six pack te krijgen met de oefeningen hierboven?

# 10/11/2008

ramon schreef:

k denk niet bijzonder lang.... kun je even je lengte erbij schrijven. dan kan ik makkelijker inschatten wat jou vetpercentage is.. waarschijnlijk kun jij best snell trainen en jwttog ook

# 10/11/2008

Marco schreef:

ik ben 1.75m, en 55kg , gewoon met de oefeningen hierboven tog? bedankt voor je reactie.

# 12/11/2008

Ik schreef:

Ik ben 11 jaar en heb sixpack

# 13/11/2008

naam?? schreef:

Nou uhm.. het lukt niet xd

# 16/11/2008

mark schreef:

ik heb een redelijke sixpack waar ik best tevreden mee ben maar ik lijk mijn rechter boven buikspier meer te trainen dan mijn linker buikspier?=S hoe veel ik ook probeer mijn linker buikspier te stimuleer het lijkt een stuk moeilijker te gaan dan mijn rechter op dezelfde manier(ik voel hem ook minder branden zeg maar) iemand enig idee hoe dit komt en hoe ik dit kan oplossen?

# 25/11/2008

Ron schreef:

Dat van dat bmi van 12% klopt mijn inziens niet helemaal. Voor velen zou een bmi van 12% zelfs veel te weinig zijn en tegen het ondervoede/ongezonde aanzitten. Zelfs met een bmi van 15 tot 18 % kun je een sixpack krijgen. Het hangt van je training, voedings en je lichaam af. Bij de een gaat het sneller als bij de ander. Veel mensen die erg mager zijn hebben inderdaad automatisch al vaak een sixpack, maar dit is niet per defintie omdat ze de spieren getraind hebben maar puur omdat ze amper/geen buikvet hebben. Mensen die wel een 'normale' buik hebben, zullen de spieren moeten trainen zodat ze groter worden (bijkomend voordeel: ook sterker) en natuurlijk wel wat buikvet ervan moeten schaven.

# 29/11/2008

Jeroen Kuijper schreef:

Beste Ron, bedoel je niet vetpercentage ipv BMI? Ik zit zelf op 9% en zie er echt niet als ondervoed iemand uit. Bij meer dan 12% heb je gewoon teveel buikvet om een sixpack zichtbaar te krijgen, of je moet je buikspieren heel groot krijgen waardoor ze boven het vet uitkomen :p

# 29/11/2008

Jer schreef:

Koyota: naast de eerder beschreven oefeningen van Marga is ook de Leg raise een goede oefening om de onderste buikspieren te trainen (liggend, bankje of op een Leg raise apparaat) Daarnaast is ook de hanging-Knee raise een goede oefening.

# 04/12/2008

sjaak schreef:

hee ik ben 15 jaar ik ben 1,60 ik wil binnen 5 weken een six pack krijgen of is dat veel ste kort?

# 05/12/2008

Kevin schreef:

maar kijk , als je bijvoorbeeld 1.70bent en je bent 13 jaar en je weegt 60kg wie zegt dat het vet is ? het kan toch ook spier zijn

# 06/12/2008

Kevin P schreef:

Ik fiets per dag ± 20km behalve zaterdag en zondag op de heenweg naar school langzaam , maar op de terug weg meestal kei hard is dat goed ? als ik thuis ben dan zucht ik helemaal en dan zweet ik , en ik sport 150minuten gym , 1.5uur voetbal op donderdag en zaterdag wedstrijdt , en ik doe regelmatig deze oefeningen 4/7 is dat goed ?

# 06/12/2008

Fitness Teacher schreef:

Je moet 3 keer dezelfde oefening doen maar je moet doorgaan tot je een beetje krampen krijgt + buik aan spannen terwijl je het doet, als je krampen krijgt nog 5 - 15keer erbij licht eraan wat voor oefening je doet , dan w8 je 20seconden en dan doe je hetzelfde en dat 3 keer als je van oefening verwisseld wacht dan 40- 60 seconden

# 06/12/2008

pro schreef:

als je een sixpack wil , moet je gwn eers zien dat je zowat droog staat, en dan in een keer heel hard trainen zodat je een week stijf bent ,daarna heb je sixpack,, werkte bij mij tog

# 07/12/2008

jasper schreef:

ik heb een weddenschap met een vriendin dat ik aan het eind van het schooljaar een sixpack heb, ik train al best wel een tijd met deze oefeningen maar ik zie nog geen resultaat. Hoe kan dit?(ik ben net 14 jaar, 1,76 en 56 kilo.)

# 08/12/2008

simon schreef:

ik ben 16 jaar ben 1m75 meter en weeg rond 60 kg wat is de beste manier om een sixpack te trainen

# 09/12/2008

stefan schreef:

hoe kan je je vet percentage meten of zo k bn 16 en 1.77m en ongeveer 49 kg ik trainde een tijdje geleden elke dag 300 buikspieren maar ben er mee gestopt omdat ik niks zag en ik ben 3 weken geleden weer begonnen ik kan er wel veel maar ik vergeet het vaak maar mijn vraag is alleen als ik mijn buikspieren aanspan zie ik zegmaar de eerste 2 maar ik denk 4 want bij mijn ribben zie je dan zeg maar ook een soort blokjes maar hoe kan ik de onderste 4 blokjes er bij krijgen want die bovenste 2 zie je best wel als k aan span en ik heb die buikspieren hard nodig want ik zit op thai box dus k woord vaak in mijn buik geslagen of getrapt dus van daar thx

# 09/12/2008

Hihii xD schreef:

Werkt een AB King Pro goed ?? Ik verw8 natuurlijk niet dat ik zo direct een sixpack krijg :) Maar zo een beetje blokjes , zou dat lukken (en 3 minuten per dag met de Ab King Pro ? ZEVER ! In drie munite krijg je echt geen "sexy lichaam")

# 11/12/2008

stefan schreef:

k zou gw buikspieren doen

# 11/12/2008

peter schreef:

Bij mij zie je de blokjes wel (met name de bovenste) en onder een beetje maar, hoe kan ik de onderste buikspieren nog meer te voor schijn halen? Ik train 4 a 5 keer per week is dat te veel of te weinig of goed? Wat wordt er precies bedoelt met sets/reps? groetjes van peter

# 21/12/2008

Tim schreef:

ik ben nu 15 weet niet precies hoeveel ik weeg:P denk rond de 70kilo ofzow.. heb niet echt een buikje!:P maar ik ben al aardig lang bezig met buikspieroefeningen (sit-ups) maar ik zie dus nu alleen nog maar de 1e 2buikspieren boven. die andere 2 lagen zeg maar zie ik niet. wat moet ik doen om die tevoorschijn te halen? en wat is het beste om daarbij te eten?

# 25/12/2008

Tim schreef:

ben trouwens rond de 1,85 meter

# 25/12/2008

Tim schreef:

kan iemand mij helpen hiermee?

# 25/12/2008

Mathijs schreef:

kan het ook op een bed/bank? + wat moet je als je six-pack wilt, naast deze oefeningen doen/eten?

# 01/01/2009

jah schreef:

jah natuurlijk kan bed of bank zolang je benen maar 90graden blijven k vroeg hier ook eerst hoe je je buikspieren kan trainen nou de onderste 2 blokjes weet k nu hoe en doe het ook mrr niet omdat iemand het heefd gevraagd want ze reageren daar niet op ltr

# 05/01/2009

Mitch schreef:

na hoeveel weken komt er een sixpack te zien ?

# 12/01/2009

jah schreef:

gw als je het een tijdje doed lukt het wel mrr je krijgt eerst 4 blokjes k ben nu aan het trainen voor die andere 4 weet je wanneer het echt snel gaat zo deed k het eerst tot k was gestopt 300x per avond gw 100x per keer zolang je buikspieren maar gaan branden en als je echt niet meer kan probeer je het die dag daarna weer en dan meer oja k zal als k jou was gw in de avond doen want in de ochtend is echt niet handig ltr

# 13/01/2009

Mitch schreef:

Thanks !

# 14/01/2009

The Intruder schreef:

Als ge 100x moet doen per x mag da dn ook 100 in stkke zijn zoalz heel den tyd 20x ?

# 14/01/2009

Mike. schreef:

Ik ben 13 jaar, 189 lang, 75 kilo. Ik ben erg gespierd maar doe er niks aan. Me buikspieren zijn boven gemiddeld.. Ik eet heel veel en 1/2x per week friet. Als je mee gebore ben scheelt veel: Ohja: DUN IS GEEN SIXPACK.. Ik heb super dunne vriende die zegge dat ze sixpack hebben.. 1 stompje in de maag en ze ligge te kotsen. Mijn vraag. Hoe haal je ongeveer 500 gr vet weg rond je buik. Ik heb wel is gedieët. Maar dan trok erniks rond me buik weg. gr.

# 25/01/2009

jah schreef:

iedereen zecgt gw water drinken nou daar is nix lkkrs aan dus gw cola of zo mrr niet te veel en niet te veel tussendoortjes das wel handig bv mrr niet gelijk van 4 boterhamen naar 2 gaan of zo dat is niet echt gezond k hoop dat k je een beetje help

# 25/01/2009

jo schreef:

weet miss iemand waar je voor niet echt veel geld gewichten kan kopen??? alsvast bedankt

# 25/01/2009

Jeffrey schreef:

Hey ik ben 17 jaar oud ben 1,78 en heb een vetpercentage van 7 procent alleen als ik me buik gewoon normaal hou dan lijkt het alsof die heel erg opgeblazen is wat zou dit kunnen zijn? en helpt het als je proteine neemt om eerder een zichtbaar sixpack te kunnen zien?

# 29/01/2009

henk schreef:

ik ben 15 en weeg 53 kilo kan ik een sixpack krijgen als ik deze oefeningen hierboven doe en hoe snel ongeveer ?

# 29/01/2009

??? schreef:

Ik ben 42 kilo. kan ik sixpack krijgen van de oefeningen hierboven zoja hoelang duurt het dan ongeveer als je het ierdere dag traint

# 07/02/2009

Kaasboer schreef:

Hoi ik ben een jongen van zestien jaar ik eet veel kaas en ik rook ook veel wiet, ik doe niet aan cardio maar wel aan crunches en ik heb nog een vetrol over wat doe ik verkeerd ?

# 08/02/2009

chris schreef:

Haha ga gewoon gezond eten en sport elke dag minimaal 4 uur. 1 uur boven buikspieren 1 uur onderbuikspiere,1uur zeikant,1 uur, En je hebt zo 8 pack+ nog 2 extra als bonus net als mij haha gewoon niet zeuren allemaal gewoon trainen ..;)

# 10/02/2009

roobbie schreef:

hallo, ik ben roobbie en ben 12 jaar en rond de 1,55 meter er zijn veel mensen die zeggen dat het nog te vroeg is . is dat echt waar?? en hoe kan ik dan het beste traine

# 10/02/2009

badr schreef:

Wow ik ben 13 jaar hé ik ben 1,685meter zeg gewoon 1.69. ik weeg 65 kilo ik ben niet echt dik dat is niet te zien bij mij maar ik ben gewoon zwaar hoeveel weken duurt dat

# 10/02/2009

roobbie schreef:

hallo, ik ben roobbie en ben 12 jaar en rond de 1,55 meter er zijn veel mensen die zeggen dat het nog te vroeg is . is dat echt waar?? en hoe kan ik dan het beste traine

# 11/02/2009

hassaaan schreef:

ik ben 13 jaar en ben 1.40m en 30kg ik train dit al ongeveer een maand maar zie echt geen buikspieren weet u ook hoe dat komt?

# 12/02/2009

Thomas schreef:

Heey ik doe elke avond (miss wat veel) 100 sit ups maar er gebeurt nog niks en doe het al zo's 5 maanden

# 14/02/2009

Tom schreef:

Ik doe het al vrij lang en elke dag maar zie het nog niet goed ik doe het al ongeveer 4,5 maanden ,,, dan moet je eigelijk al iets zien toch ???

# 16/02/2009

Tom schreef:

Hassaaan... 1 maand is veel te kort je moet veel langer dan 1 maand trainen dan zie je het verschil zo en eet genoeg ei witten dat helpt

# 16/02/2009

hasaaaan schreef:

ok bedankt tom maar weet je hoelang het duurt totdat je een sixpack krijgt?

# 16/02/2009

Bart Kramer schreef:

Ik ben 12 = dat niet te jong om te trainen ??? En m'n onerste spieren lukken niet zijn er nog meer oefeningen daarvoor ???

# 17/02/2009

Bart Kramer schreef:

ik doe elke dag een uur sit ups en ik had een four- pack hahaha in 1 week

# 17/02/2009

??? schreef:

ey chris hoe kan je je onderbuikspieren trainen want k was ook 1 week bezig en k had ook een four pack mrr toen stopte k er mee want mijn andere 4 ontbraken dus hoe kan ik dat het beste doen want als k even door train kan k er weer 300 per keer 100 of meer als het lukt en dan 1 min pause dus miss kan je me verder helpen thx

# 17/02/2009

hassan schreef:

hoelang duurt het om een sixpack te trainen?

# 20/02/2009

huy schreef:

ik heb een vetpercentage van -2.6 kan ik dan wel een sixpack krijgen?

# 20/02/2009

Mathijssss schreef:

13 jaar , 63 kg, 1,78m(ofzoiets) kan iemand mss een soort van schema opstellen, hoevaak, en hoeveel keer ik voetbal op woensdag, en zaterdag wedstrijd, mss maakt dat nog wat uit? en ong. wat ik moet eten..?

# 24/02/2009

ey schreef:

werkt heb buikspieren trainen ook op je bed, want een vriend zi jvan zel maar k wil het zkr weten om blessures te voorkomen, en weet iemand miss hoe ik mijn onderste 4 blokjes er bij kan krijgen want ik heb alleen de bovenste 4 alvast bedankt

# 26/02/2009

mike schreef:

en hoe weet ik wat een set is?

# 02/03/2009

Faouaz schreef:

Ik ga ht nu elke dag proberen maar over dat vetgehalte? ik weet niet of ik dan wel of niet een s

# 08/03/2009

6 pack schreef:

Ik heb hier een gouden tip: Hou op met dat gevreet. Ontbijd: gewoon broodje Middag eten: hetzelfde Avond eten: GEWOON 1 BORD verder GEEN onzinnige snacks, gefrituur en snoep en koekjes en taart en pindas en chips en AL die ONZIN en TROEP die iedereen tegenwoordig naar binnen werkt. De zomer komt eraan, en je wilt niet als een gemiddelde engelsman met je witte mollige kop met een zachte pap pens rondlopen tog? Lekker kleurtje en harde buik en je scoord zeker een geile chick in je tent hahah lekkerlkekker SUCCES BRO'S

# 21/03/2009

sfen schreef:

maar als je nou alleen die voor de zijkanten niet doet kan je dan ook een sixpack krijgen of duurt dat dan langer?

# 22/03/2009

ashwien schreef:

hoe moet je binnen 10 dagen een sixpac krijgen ???

# 26/03/2009

Danny schreef:

Ben in 3 maanden 30 kg afgevallen door kickbox enzo... nu doe ik fitness heb wel mooie spieren.. k was eerst dik nu niet :) k weeg nu 68kg en ben 1,92 cm lang

# 27/03/2009

Danny schreef:

En mensen: een sixpack krijg je niet in 6 weken... dat duurt wel langer. Meld je aan bij een sportschool en ga daar sporten, eerst vet verbranden dan spieren kweken...

# 27/03/2009

ashwien schreef:

ik heb binnen 1 maand een sixpack en nu ben ik bezig met nog meer spieren ik heb er nu in totaal 8 best wel zwaar maar is de moeite waard!!!!!

# 27/03/2009

sjaak schreef:

ik wil in drie weken een zo zicht baar mogenlijke sixpack ,, is deze oefening dan goed genoeg ?

# 29/03/2009

Patrick schreef:

heey mensen, al zeg je dat je binnen een half jaar een six-pack hebt, is dit gewoon een leugen. ik heb geen grammetje vet op me buik en train nu al 3 jaar 5 dagen in de week, verder doe ik aan hardlopen en gewichtheffen. maar ik kreeg pas na 1 jaar een begin van een six-pack, terwijl ik nooit vet eet, nooit snoep en nieteens van cola en dat soort ongezonde dingen houd. een six-pack krijgen kost tijd, dat heb je niet zo 1, 2 , 3. dus als je een six-pack wilt voor de vakantie, heb je die pas de grote vakantie daarna als je blijft doortrainen

# 29/03/2009

Mitchel schreef:

Ik ben 12 jaar te jong? Maar ik wil zo snel mogelijk een mooie sixpack ik ben ong 1.60m lang en 45 kilo. Weet iemand hoe?

# 02/04/2009

Eva schreef:

ik wil een platte buik, en niks anders dus me benen en billen moeten ook zo blijfen..

# 04/04/2009

Iemand schreef:

Ik ben 12 jaar, 1.44 lang (ongeveer) en ik weeg 40 kilo. Ik wil graag wat vet bij mijn buik kwijt, hoe kan ik dit het beste doen? Ik heb de dingen al gelezen over het eten (geen vette dingen, niet snoepen), maar hoe doe ik de training? Ik ben vorige week begonnen met iedere dag 20 min hardlopen, verder doe ik op maandag een uur tennis, en op vrijdag een uur paardrijden(ik denk niet dat ik daar zoveel vet aan verlies). Als ik zit zie je een vrij mollige buik, terwijl ik in gewicht toch niet zoveel weeg geloof ik. Alvast bedankt.

# 08/04/2009

raf schreef:

Hoi. ik ben 16 jaar en ik doe al een tijdje elke dag een paar oefeningen voor mijn buikspieren, maar ik kan er geen six pack van maken. Ik kan wel mijn 2 boven buikspieren zien, maar verder niets. Is dit omdat ik te veel vet heb? zo ja hoe kan ik het best van het vet afkomen? Bedankt ;)

# 12/04/2009

annoniem schreef:

ben 12 jaar en ben aan het trainen voor six pack en weeg 42kilo moet ik afvallen of niet om een six pack te krijgen

# 12/04/2009

Kevin schreef:

Als je een sixpack wilt moet je als eerste minder dan 12% vetpercentage hebben.Anders zal je het nooit zien.Ook moet je voldoende cardio doen(minstens 30 minuten per dag) bv : fietsen,touwtjespringen,lope,wandelen.En natuurlijk je buikspieren trainen.Denk niet dat je het op 1,2,3 krijgt.Het zal je wel wat tijd kosten maar trainen is nooit verloren ;)

# 14/04/2009

ey schreef:

hoe kan je je vetpercentage uitrekenen thx

# 14/04/2009

moogly schreef:

ik ben 9 jaar en heb al een sixpack Owned fat noobbzs?

# 14/04/2009

Hamdi schreef:

ik heb kkdikke sixpack 14jaar(H)

# 16/04/2009

rick schreef:

ik ben 13 jaar en ik ben 1.70m en ik weeg 49 kilo hoe kan ik een sixpack trainen ?

# 16/04/2009

kiet schreef:

ik wil graag een sixpack en kanaur wil een kleinere neus krijgen

# 18/04/2009

yessin schreef:

whahahahaha, ik ben 13, en ik train al 8 maanden, en ik heb een six-pack, ik eet gezond, en elke week 3 keer trainen, gewichten van 5 kilo in bijde handen 1 en met gestrekte armen langzaam heen en weer. dan even rusten, dan push ups tot ik er bij neer val. dan rusten dan plank houding tot ik er bij neerval. even rusten en dat dan 2 keer. 3 keer per week en ik heb na 8maanden een sixpack. :D

# 18/04/2009

kleinebaas schreef:

13 jaar, 46 kilo, 1.65 lang sport veel, ga beginnen met deze trainingen tnx hoelang duurt het voordat ik sixpack heb?

# 19/04/2009

kleinebaas schreef:

helpt het oook als je in je bed licht en je spant je buik bijvoorbeeld 2 minuten maximaal aan?

# 19/04/2009

Daniel schreef:

Het best is om een vetpercentage te hebben van rond de 10%. Dit kan je meten bij de sportschool. dan veel oefeningen doen en geen vet eten succes!

# 21/04/2009

wilmpJe schreef:

mensen die pijn in hun nek krijgen die doen het dus fout die tillen zich als het waren omhoog door hunzelf aan hun hoofd naar voren te trekken.. had ik ook in het begin ;)

# 21/04/2009

Iemand;) schreef:

Bestee iedereen die me kan helpen het is nu woensdag en vrijdag heb ik een feestje(zwemfeestje)ik ben al 1wweek ongv aan het rrainen en ik zie al een beginnende six pack hoe kan ik ze snel uitwerken?

# 22/04/2009

Iemand;) schreef:

Bestee iedereen die me kan helpen het is nu woensdag en vrijdag heb ik een feestje(zwemfeestje)ik ben al 1wweek ongv aan het rrainen en ik zie al een beginnende six pack hoe kan ik ze snel uitwerken?

# 22/04/2009

iemand;) schreef:

oja ik voetbal 6keer per week ongv per week 9uur voetbal fiets in een wee kongv 15km speel elke dag buiten en ik doe buikspieroefeningen iemand help me alvast bedankt:)

# 22/04/2009

iemand;) schreef:

een blokjesbuik zou ik ook helemaal geweldig vinden maa ik heb nu voetbaltraining ik ben weg

# 22/04/2009

Tip schreef:

Tip voor de wat dikkere:op 1hap kauw je meestal 10keer of ietrs meer als je 20keer kauwt wordt het meeste verteert in je mond en daarom krijg je geen dik buikje en vergeet niet te trainen aju!

# 23/04/2009

Rogier schreef:

Kan iemand mij helpen ik leesh uier namelijk dat als je na die oefeningen een brandend gevoel krijgt dat het goed is nou ik krijg geen brandend gevoel....?

# 24/04/2009

sdg d schreef:

ik heb een vraag mijn buikspieren zijn niet helemaal gelijk mijn rechter onderbuikspier is veel groter dan mijn linker onderbuikspier. Wat kan je hier aan doen?

# 26/04/2009

jaime schreef:

ik ben 1.89 groot en een beetje breed maar bij mij voel je het wel alleen de lijnen zie je niet wat moet ik eraan doen?

# 27/04/2009

ivo schreef:

hoi ik ben nog maar 13 jaar maar ik vraag me af is dat te jong voor een sixpack ik vind het raar hoe weinig mesen trainen en kan het sneller door meer te trainen aub help mij

# 28/04/2009

Joey schreef:

Halo ik ben 16 jaar, 178 lang en 83 kilo.. Ik bouw erg snel spieren op ik ben ook redelijk gespierd. Alleen ik weet niet echt wat ik moet eten voor een six pack. ik heb namelijk wel een buikje maar sinds vandaag neem ik 1 pot kwark sochtend halve en smiddags en savonds eet ik gewoon een boord avond eten meestal pasta en anders roti of een stampotje.. Ik loop ook elke dag 10 kilometer hard en trek me op 50 keer per dag en opdrukken zovaak ik kan dan doe ik meestal 5 minuten non stop boven buik spieren en 5 onder en 5 minuten zeikant.. ik voel de 6 blokjes erg alleen heeft iemand tips voor het weg krijgen van de de vet bij me onder kant van me buik want daar blijft een redelijk rolletje zitten en de bovenste 2 zie je heel goed middelste redelijk en onderste gewoon niet... dankjewel voor de tips

# 28/04/2009

ey schreef:

raf dat met je 2 bovenste buikspieren kan niemand je mee helpen dat heb ik ook al een aantal keren gevraagd en geen andw gekregen dus ja

# 04/05/2009

Ytsju schreef:

Hallo, ik had een vraagje hierover: Zou je in 1 week al een beetje je buikspieren kunnen laten zien met deze oefeningen? Gr.

# 04/05/2009

Jules schreef:

Kan het ook als je een heel klein beetje vet over je spieren hebt?

# 05/05/2009

haydar schreef:

lol

# 06/05/2009

vraagje schreef:

ytsu doe jij aan jiu-jutsu, ik wel daarom heb ik een blokjesbuil

# 06/05/2009

ewaa! schreef:

k heb er mooi al 1! Zonder te trainen!:D

# 06/05/2009

Karel schreef:

Midnder suiker eten is goed enzo want dan heb je minder vet en meer ruimte om je buikspieren te zien

# 07/05/2009

jaja schreef:

ik heb een vetpercentage van 10.2%. als ik mn spieren aanspan zie je een sixpack, anders een heel klein beetje. kan ik het dan wel krijgen?

# 10/05/2009

buikspier!! schreef:

ik ben 12 jaar ik weeg 45 kilo ik wil heel graag een strakke buik het liefst zo snel mogenlijk hoe ?

# 10/05/2009

Ik schreef:

Ik ben 15 jaar bijna 16 ik heb precies het goede buikje voor een blokjesbuik/six pack ,kan iemand mijn vertellen welke oefeningen ik moet doen hoelang ik ze moet doen en hoeveel maanden,en het liefst ook waneer je al een beetje reseltaat ziet(ben ongeduldig dus daarom ook snel antwoord)p.s. ik voetbal in 1week ongv 5u en fiets en ren veel

# 13/05/2009

jammie schreef:

ik heb een vraag hoe span je het aan want ik heb geen flauw idee hoe dat moet weet een van jullie dan dankje?

# 16/05/2009

Ruben schreef:

kan iemand mij helpen?>ik ben namelijk 16 ik heb een goed strak buikje(als ik sta)ik doe echt heel vee lsport doe iedere dag 180 crunches 60 60 60 (dus 3sets van 60),en als ik aan span dan kan ik zo alleen voelen en niet zien,terwijl ik zo al een halfjaar doe,ik doe ze goed en ik eet echt gezond,nog tips?

# 17/05/2009

Sjors schreef:

hee ruben, je moet niet te vaak doen, neem na een oefening crunches een dag rust, en naar een sportschool gaan helpt, doe ook cardio (fietsen enzo) dan gaat het waarschijnlijk wel, zo heb ik het zelf ook, en ben pas 14 ;)

# 17/05/2009

Ruben schreef:

Sjors bij mij zie je nu 4blokjes maar bedekken heel buik>?dus kan er dan six pack komen(blokjes zie je als ik niet aanspan als ik aanspan zie je zie beter

# 18/05/2009

Rik schreef:

FF hulp:als ik mijn spieren aanspan en ik druk erop dan voel ik ze echt ik voel ze alle 6 alleen, de onderste 4 zie je het best ,en de laagste 2 zitten naast mijn navel en mijn bovenste 2 nog bij mijn bosrtkas?eklp sjors of andere

# 18/05/2009

Ruben schreef:

Bij de reserve crunch vioel ik juist mijn bovenbuikspieren en met de andere 2 de onderste? en een vriend van mij (even oud als ik)heeft ee nsix pack 2maanden en deed eerst de eerste maand elke dag 60 keer crunch en de 2e maand 80 en de laatste 2 weken 140 60 crnch 60 twstxd crunch en reserve crunch 20 keer, hij heeft duidelijke six pack...en ik heb zelf het zelfde strakke buikje als hem alleen ben bijna week bezig ,zie geen resultaat, en hoort het dat je na het trainen even een brandendgevoel hebt?

# 20/05/2009

Job schreef:

bij mij zie je 4blokjes als inadem en als ik uit adem niks?hoe zou dit komen ,nben net 1eweek bezig hoort dit groetjes

# 20/05/2009

Haat aan moogly schreef:

Hoor hem ben 9 jr en heb sixpack dat is wel heel onogelijk

# 20/05/2009

Job schreef:

ja dat is mogelijk,heb jij zelf een sixp akc dan?

# 20/05/2009

GOUDEN TIP schreef:

AANRADERTJE:typ bij google het 4weken buikspierschema, in 2weken al duidelijk resultaat,doe je precies wat er staat 4 weken=six pack, niet gelove3n>? kijk zelf, ik doe nu 2 weken was al bezig met dit, 3weken maar dat andere werkt enorm!

# 23/05/2009

chris van riessen schreef:

ik heb nu egt een kk dikke sixpack

# 24/05/2009

nou euwdy schreef:

ik doe dit alietsie meer dan 2weken en bij mij zie je dat oook,alleen had ik het al Jongens even voorduidelijk heid als je van jezelf weet ik heb goe lichaam om six pack te krijgen dit moet je doen: 60crunches 60twisted crunches 2min ACTIEVE rust en dan 60crunches 60 twisted crunches a 1maan zie je als het goed is alle 4 de blokjes duidelijk en na 2maanden of sneller zie je ze alle6 en kan je uittrainen tot six pack ga in het begin NIET te veel doen verhoog maximaal per week met 10 want uit eindelijk doe je dan per week 40extra per dag dus per week280;) voor meer vragen ik heet joey

# 02/06/2009

job schreef:

chris hoe lang was je bezig dan

# 27/05/2009

Shoobizzle schreef:

Shenkie ik wil je even corrigeren, zijn biceps kunnen inderdaad na 5 minuten trainen groter zijn, dat heet PUMP, als je spieren pumped zijn, komt dat omdat je net getraind hebt. Dat moet je dus doen voor je naar je date gaat :P maar niet denken dat het blijft, het gaat na 1-2 uur weer als normaal en je bent in die tussentijd ook niet opeens sterker ofzo. Groetjes, Shoobstaaa

# 28/05/2009

euwdy schreef:

ik doe dit al ong 4 maanden maar ik zie alleen de vorm waar de blokjes moeten komen maar hoort dat zo?

# 01/06/2009

Joey schreef:

euwdy harder trainen,ik heb dat ook ben al 2weken bezig,maar ik had het daarvooor,let ook o pwatje eet en laat dingen gewoon staan als je vanjezelf weet ik heb goed lichaam voor six pack dit moet je doen elke dag dit 60 crunches meteen zonder te stoppen 60twisted crunches 2min ACTIEVE rust 60crunches 60twisted crunches 3min ACTIEVE rust je mag per week maximaal met 10verhogen dus dan doe jeper dag al 40 meer en per week 280,resultaat heb je na 2,5maand namelijk blokjesbuik groetjes en voor vragen vraaze Joey

# 02/06/2009

Sixer schreef:

Waarom zijn mijn bovenste buikspieren net een streep? :S middelste zijn juist heel goed zichtbaar, beter kan het niet. maar mijn bovenste zijn net een streep.. wie kan me helpen? :(

# 02/06/2009

sjony... schreef:

hallo ik wil een sixpack MAAR een probleem ik ben niet de aler dunste maar ook weer niet dik moet ik dan afvallen?? of kan ik ook zo een sixpack krijgen HELP MIJ A.U.B HELP....... alvast bedankt..............................

# 05/06/2009

sixer schreef:

Waarom zijn mijn bovenste buikspieren net een streep? :S middelste zijn juist heel goed zichtbaar, beter kan het niet. maar mijn bovenste zijn net een streep.. wie kan me helpen? :(

# 06/06/2009

anoniempjee schreef:

hee alleemaal ik krijg heel snel een sixpak maar elke keer als ik sit ups doe krijg ik egt heel er spierpijn in me buik HOE KAN DAT?

# 06/06/2009

petje schreef:

aub geen onzin , ik heb goede boven buikspieren (zichtbaar maar geen zichtbare onder buikspieren hoe krijg ik ze beide zichtbaar en hoe krijg ik mijn borstspier platter er zit wat te veel vet rond

# 06/06/2009

willem schreef:

heb je slecht getraind als je je buik niet echt voelt?

# 07/06/2009

petje schreef:

weet ik niet ik doe gwn f en toe crunnches en heb toch redelijk maar niet heel zichtbaar en enig idee hoe je je borst gespierder maakt daar ben ik niet tevreden oever

# 07/06/2009

willem schreef:

nee geen idee, ik doe er eigenlijk niks aan maar ze zijn toch goed redelijk goed ontwikkeld. is er iemand die mij en petje kan helpen?

# 07/06/2009

je weet schreef:

ik ga ongeveer over 1 maand naar marokko en k wou daar graag gaan met een strakke sixpack maar de onderste 2 zijn moeilijk te zien k ben 16 en beetje dun mar ik eet echt heel veel maar k wil maar niet aankomen

# 08/06/2009

Johan schreef:

Ik ben een jongen van 14 en ik wil graag een mooie strakke buik en een sixpack. Hoe doe ik dat?

# 09/06/2009

20Cent schreef:

hoi hoi, ik ben ook een jongen van 14 en ik wil ook een sixpack heel graag en een strake buik natuurlijk... help mij plzz in zoon kort mogelijke tijd wil ik die hebben wie o wie kan mij helpen ..............................

# 09/06/2009

rrr schreef:

hoi ik ben e safffer

# 13/06/2009

Michiel schreef:

Je ziet bij mij wel de vier bovenste blokjes, maar de onderste 2 zijn niet duidelijk zichtbaar, wat kan ik hier aan doen?? grtjs Michiel

# 15/06/2009

sixer schreef:

Hoe komt het dat mijn rechterbovenbuikspier veel kleiner lijkt dan mijn andere? :S weet iemand raad?

# 17/06/2009

euwdy schreef:

joey ik eet niet gezond want ik kom tog niet aan maar ik doe eprdag ong 100 per onderdeel en krijg niks te zien hoelang duurt het voordat iemand een sixpack krijgt ben al vanaf maart bezig

# 18/06/2009

.... schreef:

Ik ben 13 bijna 14 jaar. Ik ben 1.67 en weeg 51 kilo. Ik zit op een sportschool en train me buik spieren ook heel hard. Nu heb ik een six pack maar ik heb een vraag tot hoe ver ik hem door mag trainen aangezien ik nog in de groei ben.

# 21/06/2009

ey schreef:

een tijd geleden heb ik gevraagd hoe ik mn onderste buikspieren kon trainen maar geen goed andwoord gekregen. als ik normale buikspier oefeningen doe dan zie ik alleen mn bovenste 4 zeg maar en niet de onderste 2-4 kan iemand me nuttig advies geven

# 21/06/2009

Ey2 schreef:

ik heb alleen de onderste 2 buikspieren en ed bovenste niet:(

# 22/06/2009

Bjorn schreef:

Ik ben 12 jaar en wil ook een sixpack :P maar omdat ik nog in de groei ben is het dan niet slecht voor me om te trainen?

# 22/06/2009

ey schreef:

ey 2 hoe krijg jij dan alleen de onderste buikspieren? want mijn probleem is dat ik de onderste niet krijg maar wel de bovenste.

# 23/06/2009

ey schreef:

ey 2 hoe krijg jij dan alleen de onderste buikspieren? want mijn probleem is dat ik de onderste niet krijg maar wel de bovenste.

# 23/06/2009

ey2 schreef:

ik doe me best, je moet je concentreren op je onderste, en hoe doe jij de bovenste(onerste buikspieren ziet er stoer uiit maar heb nu maar en 2/4pack:()

# 23/06/2009

Jantje kees schreef:

Ik ben gezegend met een sickpack. Ik ben nu 18 jaar en ben 2 meter lang. Ik eet elke dag brood en savonds aardappelen vlees groenten. Ik heb nog nooit oefeningen gedaan en ik heb een zichtbare sixpack. net zichtbaar genoeg om 6 blokjes te zien. niet heel erg hard ofzo. ik wilde hem nu dus gaan trainen, bedankt voor deze website. goed advies, en succes voor alle mensen die ermee bezig zijn

# 23/06/2009

ey schreef:

alleen concentreren op je onderste 4 zeg maar. maar dan doe je toch geen training.

# 26/06/2009

Ey2 schreef:

jawel want je moet de oefeningen doen en dan concentreren omp de onderste 4, maar hoe doe jij de bovenste?

# 27/06/2009

sixer schreef:

ik heb hetzelfde probleem man, ik heb hele zichtbaren middenbuikspieren, onderste gaat wel en bovenbuikspieren amper man :S het is net een streep, ik krijg die blokke er maar niet in :/ ook lijkt de linker wel groter ofzo.. hoe trainen julie de bovenste?

# 27/06/2009

Martijn schreef:

Ik train nu elke dag. 5 x 50 crunches. Maar nu hoorde ik zoiets dat het niet handig is om elke dag te trainen maar beter om de dag. Is dit waar en waarom dan?

# 28/06/2009

sixer schreef:

ja idd, ik train ook om de dag. Je spieren hebben nogal wat te voorduren, vooral je buikspieren. ze hebben recht om 24 - 48 uur rust na het trainen, om de dag is echt het beste wil je jezelf niet slopen :P greetz

# 28/06/2009

Hoi schreef:

ik ben nu 13 jaar maar ik heb six pak en k ben nog niet zo groot houd dat het groeien tegen want da hoor ik van sommige mensen?

# 30/06/2009

ey2 schreef:

dat klopt..een beetje dan

# 30/06/2009

Hoi schreef:

dus dat houd groeien echt tegen wa moet ik nu doen dan? moet ik die sixpak kwijt raken om te groeien?

# 01/07/2009

ey2 schreef:

ik ben begon al op me 11e en ik ben 1.87 dus niet bang zijn hoor

# 02/07/2009

Jacco schreef:

Hallo, ik ben 13 jaar. Ik wil ben al aan het trainen om een sixpack te creeren. Maar het probleem is, ik heb erg duidelijke boven spieren, maar geen duidelijke onder spieren. Zou ik daarbij ook speciaal moeten eten? Zoals maar kh of wat dan ook?

# 02/07/2009

Paul schreef:

hee, ik ben 14 jaar oud, ong. 182 cm lang, en 65 kilo. ik heb al vanaf mijn 9e ofzo hele sterke buikspieren, echt heel sterk. Vrienden kunnen mij in mijn buik slaan dat ik bijna omval, zonder dat ik iets voel. Alleen heb ik er gewoon net 3 mm vet voor zitten. Wat is de beste manier om dit weg te krijgen? Ik eet helemaal niet vet.

# 05/07/2009

Joey schreef:

Ik ben 13 jaar. Je kan mijn buikspieren wel al voelen maar je kan ze niet goed zien als ik ze niet aanspan. Ik heb nog 9 weken de tijd om buikspieren te krijgen die je kan zien zonder aan te spannen. HEBBEN JULLIE TIPS???? groetjes Joey

# 06/07/2009

sixer schreef:

Zon goede site is dit niet, je word nooit wat beandwoord. bekijk ut allemaal maar, laterzz

# 08/07/2009

Sisi schreef:

Met een vetpercentage van 6% in hoeveel tijd kan je dan een 'six-pack' zien? Plz nu wel antwoord lol.

# 09/07/2009

Jogproof schreef:

Hoeveel keer moet je bv de crunch doen in 1 set ?

# 12/07/2009

Sybren schreef:

toby gwn die oefeningen doen dan krijg je uhm vanzelf ik had binnen 3 weken een strakke sixpack en kben 14 rstg.

# 23/07/2009

HELPME schreef:

heey, ik heb al bijna een sixpack MAAR de linker kant van de spieren zijn dikker dan de rechterkant hoe kan ik die gelijk trainen..??

# 15/07/2009

^^ schreef:

gewoon de twisted crunch het zelfde aantal keren naar elke kant doen

# 15/07/2009

HELPME schreef:

dat deed ik ook maar ik zal het nu wel goed bijhouden,, bedankt ;-)

# 15/07/2009

<< schreef:

is er een schema hoe ik in 4 dagen een sixpack kan krijgen want dan ga ik naar een heel lekker wijf...

# 18/07/2009

Bart schreef:

ik ben bijna 15.. 1.73 en 51 kilo ik ben dun ..ik wil een 6pack kan dat als je dun bent ?

# 20/07/2009

toby schreef:

ik ben dun en weeg 51 kilo en ben 1.73 en ben 15 jaar oud Kan ik een 6pack krijgen ?

# 20/07/2009

-,- schreef:

meschien wel handig om de stappen die bovenaan staan te volgen.....

# 25/07/2009

rob schreef:

ik heb 16 bijna 17 ik weeg 57 ik ben 1. 81 ik heb al een sixpack maar je ken ze niet zo goed zien hoe ken dat

# 29/07/2009

Sybren122 schreef:

om de dag trainen je spiere hebben rust nodig.

# 29/07/2009

kevin16 schreef:

wrm zou je je moet het niet over drijven maar je spieren hebben geen rust nodig als je geen spierpijn heb elke dag trainen kan gwn als je het niet overdrijft;)

# 29/07/2009

Benji schreef:

Ik ga vandaag beginnen aan de oefeningen van de onderste buikspieren hopelijk geeft het resultaat de bovenste blokje zijn namelijk al aardig goed te zien ^.^

# 03/08/2009

Benji schreef:

Kan het trouwens kwaat als je het vaker als 15x doet?

# 03/08/2009

onbekend schreef:

hoi ik ben 15 jaar en 1.75 en weeg 85 Kg is het mogelijk na lange tijd trainen(4 á 5 maanden) dat ik dan een sixpack zou kunne krijgen want ik heb gehoord dat vet dan omzet in spieren maar is dat ook waar en zoja heeft er iemand een programaatje/schema van wat ik dan iedere dag moet doen

# 04/08/2009

arno schreef:

ik ben 13 jaar en 1.65 en weeg 52 kilo is het mogelijk om binnen 2 á 3 maanden een sixpack te hebben. en moet je dan ook een speciaal dieet eten en welke oefeningen moet ik doen.

# 07/08/2009

jaimeeeeee schreef:

ik voel wel dat ik een 6-pack heb maar je ziet alleen niks hoe val je het beste af om het tekunnen zien

# 10/08/2009

Me_today schreef:

*waves* ik was even bezig hiermee, en ben net begonnen met trainen, 2x 10 minuten per dag en daaromheen nog veel melk drinken, werk in serie's natuurlijk. Was ook even druk bezig met die vet percentage en taille en gewicht gedoe. maar wat ik me nu af vraag: ik kwam op een vetpercentage uit van 5.4% Taille is 70 en me gewicht is 59 en ik ben 1.76 M gaat dit nog wel goed ? of xD

# 16/08/2009

johannes schreef:

ik heb de eerste oefening voor de onderbuik eens geprobeerd, en ik heb de hele tijd mijn benen gestrekt gehouden. Zou je hier meer/minder effect hebben?

# 25/08/2009

Henk schreef:

Ik train nu 7 uur en 45 minuten in de week, dit is voornamelijk cardio, is dat voldoende om naast een gezonde voeding wat af te vallen?

# 26/08/2009

Moderator schreef:

Ik heb geen six pack maar een vust :P veel plezier met trainen.

# 28/08/2009

Joshua schreef:

Hey. Allemaal ik doe nu al 2 maanden deze en nog andere oefeningen. Ik begin al aardig resultaat te zien in de bovenste spieren. hoewel de onderste nog niet zichtbaar zijn.. Enige tips misschien ??

# 30/08/2009

michel schreef:

ik ben 1.82 lang en weeg 65 killo en ben 18 jaar hoe kan me buik spieren het snelste beetje tevoorschijn laten komen?

# 07/09/2009

Erik schreef:

Eey, k ben 1,71 en weeg 54,2 kg. ben totaal niet dik ofzo, maar heb wel een kein speklaagje. :p als ik mijn buik strak trek met mn handen zegmaar, vel nar beneden drukken, zie je de blokjes wel zitten, hoe kan ik ze het beste laten zien zonder mijn handen te gebruiken? xD mn buikspieren zijn al wel hard dus ik heb ze wel zie ze alleen nog niet..

# 16/09/2009

de vet laag schreef:

ik ben neit dik en heb een laag vet percentage maar hoe komt het dat ik dun ben maar tog veel vet heb op mijn buik?

# 18/09/2009

sixpack heb ik schreef:

erik probeer gewoon zo min mogelijk te snoepen en ga eens hardlopen daarmee verbrand je het vet van je buik af dan moet het je wel gaan lukken

# 19/09/2009

Joshua... schreef:

Hey... Ik die nu al een maand deze oefiningen.. Zon 3 x per week zoals gezegd... En daarbij verbrand ik elke dag 500kc op de hometrainer. Ik snoep niet.. Eet geen patat.. Junkfood en andere slechte voedingsmiddelen (Koekjes.. Snoep..Hotdogs..) Ik begin nu al resultaat te zien in de bovenste 4 spieren.. Hoewel het toch moeilijk is om geen pepernoten te eten terwijl de rest van je famillie zon zak zitten op te eten.. Enige tipsss .. ???

# 22/09/2009

Erik schreef:

Oke, ga het proberen. heb net test gedaan, me vetpercentage is 7.1%, is dat laag genoeg? bovenste 2 blokjes zijn al bijna zichtbaar, maar de anderen nog niet echt.. helpen crunches hier ook bij om die tevoorschijn te laten komen? Of iemand andere tips?

# 23/09/2009

Jessica schreef:

Ik ben een meisje en zit op taekwondo alleen ik train 7uur per week en ik voetbal ook nog 3uur in de week bij taekwondo doen we altijd situpss alleen ik ehb buikspieren allen ik zie niks hoe komt dat ?

# 28/09/2012

jessica schreef:

ik doe veel sporte per week ik heb al buikspieren alleen ik zie er niks van hoe kan dat???

# 28/09/2012

erik schreef:

onee heb 3,8 vetpercentage :D

# 04/10/2009

Shenkie schreef:

Jongens, alleen een sixpack en voor de rest een dun, schriel lichaampje oogt natuurlijk minder mooi (of soms totaal niet) dan een gebalanceerd gespierd lichaam. Daarom is het ook aan te raden om niet alleen je buikspieren te trainen. Met push-ups alleen al kom je een heel eind! Je traint je schouders, borst, vleugels (zykanten rug), trapezius en triceps. En tegelijkertijd verbrandt je ook meer vet omdat je meer traint en ook nog eens meerdere spiergroepen tegelijk traint (ja, dan schiet je metabolisme omhoog waardoor je veel meer vet verbrandt). En als je dus meer vet verbrandt dan ga je je buikspieren ook beter zien. Gewoon een tip..

# 06/10/2009

shispeed schreef:

ik ben momenteel aan nog het afvallen en wil graag een sixpack creëren, het lijkt mij dat als je deze oefeningen doet terwijl nog vet aan het verliezen bent je wel al je spieren traint, en dus een sixpack begint te trainen maar dat deze nog niet zichtbaar is doordat je nog een te hoog vet percentage hebt. maar als je eenmaal zo goed als geen buikvet meer hebt je sixpack vanzelf voor de dag komt mits je genoeg getraind het. kun je dus terwijl je nog aan het afvallen betn al een sixpack trainen zodat deze later voor de dag komt wanneer je vetpercentage laag genoeg is? of zie ik dit verkeerd?

# 06/10/2009

eighty schreef:

hallo allemaal ik ben `12 deze oef zijn zeer goed ;) me vriend heeft result and nwja kheb al 8pack maar dat doet er niet aantoe ze zeggen mijn vetgehalte is 23% hoe kan dat nu meer moet tog 12% zijn???

# 07/10/2009

Michael M. schreef:

Hallo iedereen. Ik heb een vraagje. Ik ben 14 jaar en ben niet dik. Ik wil heel graag een sixxpack. daarom doe ik nu al een tijdje elke avond 100 sit ups, en nog een oefening voor mijn buik. Ik zie nu wel een beetje resultaat boven en midden. maar die onderste willen niet !!? hoe kan dat>

# 09/10/2009

victor schreef:

hoi allemaal ik ben 13 bijna 14 en heb een klijne 8pack maar is het wel slim om door te trainen want ik ben nog in de groei?? en van welke leef tijd kun je dan wel goed trainen?? alvast bedankt

# 09/10/2009

alex schreef:

Ik ben pas acht en mijn vraag is kun je dan afvallen ?

# 11/10/2009

- schreef:

alex doe ff normaal nog 6jaartjes en je mag naar de sportschool-afvallen nu nog ff normaal doen \niet goed voor je als je nog moet groeien

# 12/10/2009

alex schreef:

wat zijn de beste oefeningen voor middelste buikspieren

# 13/10/2009

hassa schreef:

kan ik als ik 100 zit ups per dag doe sixpack krijgen

# 18/10/2009

jarnnoo schreef:

ik ga binnen 2 maand op reis en ik ben nog maar net begonnen met set ups 50-100 keer per dag ga ik dan binnen 2 maand een six pack krijgen?

# 25/10/2012

Walter-Baard-Jaap Müller- Schmidt schreef:

ik doe af en toe een oefening 90 graden bijna elke dag ongeveer 8 minuten na een paar weken echt nog maar 3 ofzo voel ik als ik span al blokjes dus ik neem aan dat dat werkt;) mvg Baard-Jaap

# 30/10/2009

rick schreef:

Ik ben 12 en ik ben begonnen en ik heb resultaat ik heb een sixpack

# 26/11/2012

rik schreef:

je moet niet de zwaar trainen onder je 16 anders gaat je hele rug naar de klooten en loop je krom

# 29/11/2012

Iemand schreef:

Hey ik ben 13 jaar en ik heb een kleine sixpack hoelang zal het duren als ik dit schema elke dag doe om echt een zichtbare sixpack te krijgen ?

# 13/12/2012

kees schreef:

Ik ben 15 jaar 185cm lang en weeg 61kg en ik heb vet over mijn spieren dat kan ik voelen maar hoe krijg ik dit er zo snel mogelijk af

# 17/12/2012

anoniem schreef:

Ik ben 13 weeg ong. 70 kilo en wil gewoon al die vetkwabben weg tips?

# 05/11/2009

ele schreef:

hallo ik ben 15 ik ben 155 cm groot en weeg 41 kg ik doe per week ongeveer 10u sport maar ik wil graag een sixpaks wat kan ik daarvoor doen kan dat in 2 maanden tijd ?

# 08/11/2009

Kulas schreef:

Hallo ik ben 14 jaar en heb al een beetje buikspieren. Ik weeg 50 en ben 1.68. Ik doe iedere avond 50 sit-ups Is dit goed? Kan ik mijn buikspieren beter laten uitkomen?

# 14/11/2009

Boomertwins schreef:

hoi ik ben matteo en ik ben 12 jaar, bedankt voor de tips ik heb al bijna een six pack ;) ik deed eerst altijd de eerste oefening voor de bovenbuik-spieren en daarom heb ik meer bovenbuikspieren dus bedankt dat ik nu weet wat ik moet dan :)

# 18/11/2009

karim schreef:

ik ben 12 ik train voor een six pack kan ik het krijgen of niet 1.45 en 40 kilo

# 25/11/2009

Tijn schreef:

ik ben 13 jaar ik heb een sixpack gekregen na 4 maanden trainen gwn geil! laatzz

# 26/11/2009

jantje schreef:

Hey ik ben 13 jaar ik ben 1.75 en weeg 60 kilo kan ik dan een six pack krijgen en hoe lang duurt dat dan?

# 29/11/2009

- schreef:

Als je genoeg traint & gezond eet moet het kunnen. Maar verwacht niet dat je binnen een week super gespierd bent!

# 29/11/2009

jantje schreef:

ik train goed en eet gezond:d maar ik heb al borstspieren en armspieren alleen nog geen sixpack. maar ben vetpercentage is wel 13 1% teveel dus maar zou dat dan nog wel kunnen?

# 30/11/2009

Jantje schreef:

Kan iemand mijn vet percentage berekenen? leeftijd 13 lengte 1.76 gewicht 60 kilo omtrek 75

# 30/11/2009

God schreef:

een six pach krijg je niet zo 123 en al helemaa nietlals je alleen die oefeningen doet die hier boven beschreven staan... misleiding....

# 01/12/2009

Leander schreef:

Elohim, iemand met verstand ervan zo te lezen! Hoe kom ik in contact met Elohim? Hoe werkt dat hierzo? Kan je hier iemand direct mailen??

# 02/12/2009

henk schreef:

Hey mijn bovenkant is wel zichtbaar alleen de onderkant niet echt en als ik train voel ik het ook niet branden de onderkant. kan iemand mij helpen?

# 02/12/2009

fred schreef:

hoe kan je je vetoprecentage uitrekenen?

# 03/12/2009

Een persoon schreef:

Jongens en misschien ook meisjes, hier een aantal tips. pak een stoel of bank leg je scheenbenen hierover. (Bench crunches) en dan gwn omhoog zorg wel dat je onderrug niet naar boven komt. wil je deze oefening verzwaren? dan moet je een gewicht op je borst houden. Tip2:in feite heeft iedereen een six pack. alleen kun je die niet zien omdat er een vetlaag overheen zit. en nee buikspieroefeingen zorgen er niet voor dat je op je buik vet verbrandt. je moet gwn gaan joggen voor 30-50 minuten. of fietsen. cardio. buikspieroefeningen zorgen er gwn voor dat de buikspieren welgevormd zijn. tip3:drink alleen water. Inderdaad weg met alle drankjes. alleen met water, water zorgt ervoor dat je overgebleven calorieen verbrandt. probeer niet 3 grote maaltijden per dag te houden maar 6 kleine. en geen junkfood! dan bespaar je geld krijg je een six pack en als je lelijk bent en een six pack krijgt en geld overhoudt krijg je misschien nog wel een vriendin. aha grapje:p succes jongens

# 07/12/2009

chill schreef:

ik heb er al $:P

# 07/12/2009

wiljewelwetenhe jordy hihh schreef:

hoe krijg ik het ik heb het wel maar ik zie ze nog niet helemaal ik ben net 12

# 09/12/2009

jordy schreef:

ik ben net 12 ik hgeb het al maar ik zie ze nog niet goed genoeg hoeveel sit ups moet ik per dag doen

# 09/12/2009

jordy schreef:

ik heb een tenpack nee geintje jongens

# 10/12/2009

Joske schreef:

He ik ben 16, ik weeg exact 60 en kheb een taille van 76 --> vetpercentage = 14.48 Ik heb nogal grote armspieren maar men buik blijft zeer klein en ik zou hem graag wat meer in proportie krijgen xD maar van al die halve trainingsprogrammas die ik vind snap ik weinig! Kan er iemand een trainingsprobramma voor mij opstellen. -Tijd maakt niet uit (liefts onder 1.5 jaar) -ik let al op men eten maar van calorien snap ik niks dus messchien dit ook eens uitleggen -en het resultaat zou een sixpack moeten zijn Ik hoop dat ik nu niet te veel vraag en dat er een goede ziel onder jullie zit ! Sya

# 14/12/2009

Joske schreef:

aja nog iets vergeten ik drink nooit frisdranken dus ja...

# 14/12/2009

vraag schreef:

Joske 1.5 jaar is dat niet veel

# 17/12/2009

shoarma schreef:

als ik sit ups doe dan hoor ik klontjes in mijn buik. misschien is dat water ofzo. maar kan iemand me dat uitleggen

# 17/12/2009

jordy schreef:

ik wil een sixpack doe me eigen ontworpen oefeningen en na het douchen zie ik resultaat ik ben diezelfde jordy als een paar berichten omhoog!!!

# 17/12/2009

Jan schreef:

Ik train eigenlijk nooit, maar toch heb ik een (zichtbare) sixpack, ook sport ik maar 1x 1uur in de week, en zit mijn school ong 50 meter van me vandaan. Enig idee hoe dit kan?, zal het nog zichtbaarder word als ik 'ze' ga trainen?

# 17/12/2009

nick schreef:

ik ben 14 & weeg ongeveer 40 kg ik ben z'n 1,65 a 1,70 lang ik heb al een kleine (ik vind het redelijk mooie) six pack door de vele keren volleyballen per weer maar hoe kan ik echt een mooie six pack krijgen zonder er echt te lang mee bezig te zijn ?? ik wil er niet te veel tijd aan besteden omdat ik met school en mijn trainingen zit. tips graag

# 22/12/2009

alex schreef:

ik ben 13 weeg 40 kilo ik sport veel ik eb lichte sixpack terwel ik er niet voor train nu train ik er aan en krijg steets een brandent gevoel in me onder buik is dit een goed tekene en die training helpt wel ze worde steets beter zichtbaar

# 22/12/2009

Ugur schreef:

Hallo, ik ben 19, ik ben ong 1,75 lang en ik weeg ong 68, dus het is zeg maar niet echt dun, maar ook niet echt dik, ik wil graag buikspieren krijgen, eigenlijk zo snel mogelijk, 2 maanden o.a., moet ik de oefeningen hierboven volgen en hoe lang en wat moet ik allemaal doen?

# 24/12/2009

CrissCross schreef:

hallo, ik ben crisscross, en ik zeg... JUMB!!!!!!!!!!

# 24/12/2009

Benjamin schreef:

even een serieuse vraag, als ik de bovenstaande oefeningen train krijg ik altijd last van me onderrug heel snel(niet bij de reverse crunch alleen) maar door dit probleem kan ik mijn oefeningen niet goed doen, kan iemand helpen?

# 24/12/2009

hassan schreef:

hey ik ben hassen 1.73 14 jaar 67 kilo Hoe kan ik snel de kilos kwijtraken en een mooi buikje krijgen

# 28/12/2009

mr imperATOR schreef:

ik heb lekkah sixpack

# 01/01/2010

DKML schreef:

Er staat onder de tekst dat je 8 sets moet maken van deze oefeningen, eerder staat dat je de beweging 12 keer moet maken. Betekend dit dus dat je ze alle 3 minstend 96 keer moet doen?

# 03/01/2010

srtje schreef:

helpt dit allemaal wel want ik hoor van die reacties dat deze site niet helpt is waar

# 05/01/2010

mike schreef:

Ik ben 16 jaar en ik week 73 kilo. Ik wil ook wel een 6pack maar zo te lezen moet je zeker wel een jaar trainen. Ik ben ook niet heel mager. Kan ik dn wel een 6pack krijgen? De bovenste oefening wil ook nog niet echt lukken. Ik wil namelijk niet echt omhoog komen:S Zijn er nog meer oefeningen waar ik een 6pack mee kan kweken?

# 17/01/2010

Shaquil schreef:

Ik ben 13 jaar En Ik Train Elke dag Mijn arm spieren ik heb al een Gespierde Arm En ik heb ook al een Sixpack maar ik wil dat mn sixpack echt naar Voren Is zonder dat ik moet spannen hoe vaak zou ik de bovenstaande opdrachten moeten doen want ik ben nog kind kan ik zoveel wel aan? Jaa en wil niemand alsjeblieft gaan zeuren je bent nog te jong dat gaan we niet zeggen steun me gewoon a.u.b dank jullie voor de moeite, Shaquil

# 17/01/2010

nick schreef:

ik ben 15 jaar en weeg 62 kg ik heb wel een sixpack maar wil hem nog iets meer uit laten komen. Kan je van een sixpack een 8-pack krijgen door nog meer te gaan trainen??

# 18/01/2010

sjakie van de bonenstaki schreef:

ik ben 1,67 m lang en weeg 94 kilo wat moet ik doen

# 27/01/2010

Niek schreef:

Ik train mijn buikspieren nu z'n kleine 5 maanden , ik doe dit om de dag na mijn werk . Ik neem dan een half uurtje a drie kwartier de tijd om de bovenstaande oefeningen te doen , 5 setjes van 12. Toen ik begon was mijn sixpack lichtjes zichtbaar , omdat ik niet veel vet heb. Nu is mijn sixpack goed zichtbaar ! Ik wil alle mensen het beste wensen die hier mee bezig zijn , en de belangrijkste eigenschap om een sixpack te krijgen , is DOORZETTINGSVERMOGEN , niet opgeven als het niet snel genoeg gaat.

# 27/01/2010

Jazeker schreef:

haha ik begin net weer met trainen na een jaar ong. volg geen dieet want heb een hele hoge stofwisseling en heb al heel lang 6pack en vreet me de pleuris lol

# 29/01/2010

Mustafa Kalkan schreef:

Het is leuk en aardig om elke dag keihard te gaan trainen maar hier maken veel mensen de fout. gun je lichaam de rust zodat het zich kan herstellen. als je een spiergroep gelast hebt moet je minimaal 48 uur rusten zodat de spier zich kan herstellen. daarnaast moet je je coolingdowns niet vergeten deze zijn zeer belangrijk voor je rusthartslag plus het vervoeren van melkzuur wat vrijkomt tijdens het trainen. verder moet je natuurlijk veel water benutten en probeer regelmatig te eten voor een goed stoelgang.

# 01/02/2010

Mustafa schreef:

Re: voor Andre, Je kan natuurlijk altijd je buikspieren trainen. Vet zit op je buikspieren dus als je nou veel buikoefeningen doet en dit in combinatie met cardio bijv. spinning crosstraining etc. moet het zeker goed komen. het zijn 2 verschillende oefeningen vet kwijt raken en buikspieren trainen

# 01/02/2010

Mike schreef:

Hey ik ben 13 heb goeie arm spieren Ik wil nu ook een sixpack ik heb er al wat maar nu wil ik het nog naar voren wil laten komen hoe vaak moet ik dan blijven doen en hoe krijg ik ze mooi naar buiten

# 01/02/2010

DUDE schreef:

wat zijn jullie voor stelletje wanhopige gasten. als je gaat trainen ben je het al heel snel zat. combineer het met iets van een sport. ik zelf zit op waterpolo, als je ergens spieren van krijg is het wel zwemmen. waterpolo is een intenzieve vorm van zwemmen dus dubbel goed. als ik niet elke avond chips en andere zooi eet komt mijn sixpack heel goed uit maar mij maakt het niet echt uit. ik doe het alleen wel al 10/12 jaar maar 1 tip ga zwemmen. doe het met een paar vrienden en doe wedstrijdjes tegen elkaar of ga bij een waterpoloteam. wel een agressieve sport dus je moet niet bang zijn voor blessures of gebroken botten. peace out gasten.

# 09/02/2010

dude schreef:

Kansloos. als je gaat zwemmen komen je spieren erg goed uit en je wordt er breed van in je schouders. ook kan je waneer je maar wilt water drinken en met een bal spelen. geweldig toch. peace out peace out

# 09/02/2010

Bart schreef:

Hee ik wil graag een sixpack, ik ben ongeveer 1,75 en weeg 60 Kilo wat is de beste manier om een sixpack te krijgen, met mijn lengte en gewicht?

# 16/02/2010

dylantjuhhhh schreef:

Gewoon lekker de oefeningen doen die helemaal boven staan aangegeven, ik heb het eigenlijk ook alleen maar gekregen door zwemmen, zelf ben k 1.73 gewicht 56kg en me vet percentage zit zelfs net iets onder de 0. Maar toch vind ik dat je ook moet uitkijken met wat je doet zeker de wat jongeren kinderen (13/14jaar).

# 18/02/2010

harvey schreef:

ik train best veel en ik heb al een goed resultaat.ik begon toen ik 7 was toen kreeg ik al gewichten van 2 kilo perstuk en ik ben nu 12 en sinsdien train ik elkedag wel zo,n beetje ik train al 5 jaar. en is goed te zien echt waar

# 18/02/2010

Barrie schreef:

Hey, ik ben Barrie ik ben 15 en ik wil in 2 maanden een sixpack. Is 2 maanden te kort of kan het wel......:P Hoe of wanneer krijg ik antwoord...? Ltr.

# 19/02/2010

Oelle schreef:

Ben je vies dik? Dat kan je het wel vergeten Als je een vetpercentage rond de 13% hebt liefst 12 dan moet het ggeen probleem zijn.. Gr dikbek

# 24/02/2010

Shirley schreef:

hee, ik ben 16, en 54kg en ong 170 ik heb geen dikke buik, maar ook niet helemaal strak als ik deze oefeningen een 3 maanden vol hou heb ik dan zowizo wel lichte blokjes? want dat ziet er wel mooi uit in bikini, khoop dat ik andw krijg liefs, Shirley

# 25/02/2010

laura schreef:

hoi ik ben 13 en ik wil graag een sixpackje maar ik sport niet alleen op school maar ik wil wel een sixpackje hoe doe ik dat??

# 13/11/2012

Rogier schreef:

heey,ik ben 12 en ong 1.40 en ong 38kg ik wil weten wat mijn vetpercentage is hoe moet ik dat doen?

# 27/02/2010

Tom schreef:

Hallo, ik heb al klein beetje six-pack ik ben 14 jaar oud, lengte ; 1,78 en weeg 55 kilo. Wat kan ik nu op dit moment het best gaan doen aan oefeningen en hoeveel ?

# 27/02/2010

kevin schreef:

hallo ik ben 14 en ik wil graag een six pack ik ben 1.67 m lang en ik weeg maar 44 kilo ik ben best dun. ik heb wel is eerder getraind maar volgens mij verkeerd hoeveel keer moet je deze oefeningen per dag doen voor mij?

# 27/02/2010

Dennis schreef:

hoi ik ben 15 ik weeg 60.8 en een vetgehalte van 3.5 ik heb een taille van 60.6 hoeveel tijd heb ik nodig een beetje sixpak te krijgen

# 28/02/2010

Sander schreef:

Hey, ik ben 14 jaar, 1,79 meter lang en ik weeg 64 kg. Mijn vetpercentage is ongeveer 3% Hoe lang zal het ongeveer duren om een sixpack te trainen als ik om de dag deze oefeningen 4 series doe ( 4x12=48 keer per oefening).

# 02/03/2010

zen schreef:

Ik ben 14 jaar. ik wil graag dun en sterk worden. kunt u me paar oefeningen geven dat ik thuis kan doen. AUB

# 04/03/2010

emiel schreef:

hi ik ben nu 29, tot mijn 24 had ik een 6pack daarna heb ik mijn buik niet meer getraint. Als ik mijn buik snap voel ik het nog goed zitten alleen zit een beetje bierbuik om heen. Ben weer begonnen met trainen maar heeft iemand een idee hoe ik die vetlaag snel erafkrijg zodat het weer zichtbaar is. Van bier afblijven das Tip 1 maar nog meer tips?

# 05/03/2010

Jo. schreef:

Ik ben 17 jaar, ben 1.73 lang en weeg 58 kilo, mijn vetpercentage is 4 tot 5 procent. Mijn buik ziet er volledig afgetraind uit behalve de onderste linkse en rechter gedeeltes van mijn zij. Mijn vraag is: Hoe train ik dit het snelst, kan dit door hardlopen of moet ik vaker reverse crunches uitvoeren?

# 09/03/2010

steve schreef:

hoe krijg ik die perfecte sixpack in een maand ik ben 1,72 lang en weeg 76 kilo en ben 15 jaar

# 12/03/2010

Herman schreef:

Ik wil graag een six-pack en ik train al even alleen komen er maar geen blokjes. dus mijn vraag: hoelang moet je trainen? een jaar? en hoelang per dag? en wat voor oefeningen?

# 15/03/2010

line schreef:

ben een beetje dik en kun je dit gebruiken met afvallen

# 15/03/2010

chantal schreef:

Heej ik heb nu een six-pack (dat is geil voor een meisje) maar ik wil me tieten nu ook trainen dan zijn die niet zo zwaar

# 15/03/2010

chantal schreef:

ja want dan kan die wietze met me vrijen enzo mmmm heb nu al een natte poes

# 15/03/2010

Wietze schreef:

oooooooooooooh.... Lekker

# 15/03/2010

hoe krijg ik een sixpack schreef:

hoe krijg ik een six pack of een 5 pack of een 4 pack

# 15/03/2010

maarten schreef:

hoe krijg ik een sixpack een 4 pack of een 5 pack

# 15/03/2010

tony schreef:

hoelang duur da voor een 6pack te krijgen

# 15/03/2010

anoniem schreef:

ik wil graag een 6-pack

# 16/03/2010

ikke schreef:

hoe lang moet je die oefeningen eiglijk doen?? Moet namelijk voor 16 juni six -pack hebben ;p Laterszz

# 16/03/2010

henk schreef:

30000000 jaar!! HUUUUUUUMMMMMMMMMMMMMOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRR

# 18/03/2010

niek :D schreef:

wat ook goed is maar wel een oefening voor 2 mensen voor de kracht die vrijkomt is als je op een matje gaat liggen en iemand achter je staat met zn voeten bij je schouders en die vastpakken en je benen naar zijn handen de lucht in goooien en hij moet ze met een zet weer trug gooien naar beneden. stop een paar centimeter boven de grond en gooi weer op.. 5 of tien keer. dahn moet je je buik en benen schuin leggen terwijl je aan het gooien bent en de gene die achter je staat moet ze ook opzij naar de grond gooien en dat weer 10 keer voor de schuinen buik spieren, en als je die drie hebt gedaan sluit dahn af met nog 1x een setje van 10 of 5 recht te doen. je kan dit ongeveer 1 x per week doen want je zal het de volgende dag merken met opstaan dat je niet omhoog komt.:P dus laat het weer rusten en ga dahn na een week dezelfde oefening doen. geloof me je zal snel verschil zien;) en natuurlijk veel vitamines en vis en eiwitten eten;) sucses:D

# 18/03/2010

Nef schreef:

Hoi, ik ben 15 jaar, ben 1.70 en weeg 60 kilo mijn vraag is nu kan ik binnen 4 maanden met behulp van een 8 minuten training elke dag te doen een six pack kweken. Alvast Bedankt.

# 21/03/2010

anoniem 4 schreef:

Kan je ook bijvoorbeeld eerst sixpakc trainen en die zelfde dag ook nog gaan hardlopen(cardio)? alvast bedankt

# 21/03/2010

anoniem 4 schreef:

Nef zowiezo niet elke dag trainen, altijd 1 dag rst( spieren komen dan bij) en ik weet niet zeker of je dan sixpack heb, doe 10 min training om de dag( 1 dag rust) dan heb je binnen nu en 4 maanden zowiezo duidelijke uitgebouwde blokjes buik!

# 21/03/2010

Nef schreef:

Thnx, maar ik heb ook nog voetbal op dinsdag en donderdag en zaterdag, maandag en woensdag heb ik gym op school en ik fiets elke dag 2 km, als ik dan ook nog 3 keer per week mijn buik spieren train en gezond eet is het dan binnen 4 maanden gegarandeerd dat ik een mooi six pack heb.

# 21/03/2010

anoniem 4 schreef:

Wat vind je zwaarder gym of voetbal? je moet zowiezo op zondag en vrijdag buikspier doen, en op een dag dat je gym/ voetbal heb, kies de dag waarin je het minst zwaar vind,t maar kun je dezelfde dag trainen een ook buikspier doen denkl je? alvast bedankt

# 21/03/2010

anoniem 4 schreef:

Nef kun je mij ook helpen? want denk jij dat je dezelfde dag dat je buikspier traint ook kan gaan hardlopen(cardio) alvast bedankt

# 21/03/2010

lol schreef:

ik zit op voetbal en judo zal ik dan ook veel vet hebben

# 22/03/2010

anoniem 4 schreef:

ik heb nu 3( korte) maar goede trainingen gadaan waarin 3 setjes(van elke 2/3 min + 1 min rust) en eet 2 stuks fruit per dag, snoep nauwelijks(/weinig) en drink 1 of 2 koppen (groene) thee per dag en heb 1 keer hardgelopen, zie nu al de spieren als ik goed en op een(rare) manier aanspan:D en jullie?;)

# 23/03/2010

nameless schreef:

haha neej , dan doe je gewoon dit: diep ademen en ademinhouden en dan je buik hard aanspannen, dat kan iedereen, je ziet dan alleen een sixpack, betekent niet gelijk dat je harde buikspieren heb hoor

# 24/03/2010

Buikspiertje schreef:

Ik ben een beetje dun, tja.. mn darmen werken niet al te best..! Maar ik ben 13 en weeg 43 kilo. Is het wel mogelijk om een sixpack te krijgen als je zo dun bent?! Groet

# 25/03/2010

anoniem 4 schreef:

tuurliojk, eet meer dan gewoon, om de 3 uur minimaal 1 stuk frouit of om d e3 uur een botherham, begin met trainen en zorg ervoor dat hje nog een anders sport doet, zeker jij hebt resultaten na 2 maanden;)

# 25/03/2010

hoi schreef:

wat een paar dingen zijn oefen echt elke dag en wat al in het artikel stond niet van die vette maaltijden nemen en als je te veel vet heb gaa dan naar een sport school hier moet je lekker gaan spinnen en bandlopen en neem afentoe ook eens gezonde dingen tussen door anders zal je jammergenoeg nooit een sixpack krijgen. dus let er goed op

# 28/03/2010

Dylan © schreef:

Jaa alleen trainen heeft geen zin je moet ook op je eet patroon letten, en je kan niet zeggen hoelang het duurt tot dat je resultaat ziet want dat is bij iedereen anders.

# 29/03/2010

Jawel schreef:

ik train alleen, ik volg geen dieet ofsow maar ik heb al een sixpack :D

# 29/03/2010

john schreef:

ga kakken

# 30/03/2010

.. schreef:

Ik heb een beetje last van mn rug, dus als ik situps doe krijg ik al snel last van mn rug!! :( Ik had er iets van 50 gedaan en de volgende dag had ik wel echt een zere rug!! Is er een manier om een sixpack te traienen zonder je rug te veel te belasten?! ;)

# 31/03/2010

Michiel schreef:

Mensen, denk na, je krijgt een sixpack door trainen, denk aan rustdagen, spieen groeien niet als je ze steeds gebruikt. ze moeten ook herstellen. en je moet meer eten, wil je meer spiergroei krijgen, hiervoor gebruik je shakes of eiwit shakes, erg goedkoop bij de bodyshop te kopen. 5 scheppen per dag, met water en veel brood eten en trainen: sixpack

# 01/04/2010

Peter schreef:

Als je een zere rug krijgt moet je geen sit ups doen maar crunches. Laat je rug rusten op de grond en breng je schouderbladen vande grond. Hand mogen achter je oren of gewoon op je buik liggen. Wees creatief met six pack oefeningen. Je kunt er tientallen bedenken.

# 01/04/2010

Trainertje schreef:

Heeft het ook zin om geen sit-ups of crunches te doen, maar gewoon handen achter je oren en dan je schouderbladen optillen, zodat je voelt dat je je buikspieren aanspant, en dan vasthouden?! Bijv 30 sec, dan rust en dan weer 30 sec.?!

# 01/04/2010

Peter schreef:

Wat ik altijd doe is. Schouders vrij snel optillen, Dan wacht ik 2 seconden. Dan langzaam naar beneden. Dit 12 tot 15 keer herhalen. En dit dan 3 keer. Dus 45 keer ongeveer.

# 02/04/2010

nabel schreef:

ik ben 14 en ik wil een sixpack in 5 weken kan je me daarmee helpen

# 05/04/2010

jeweet schreef:

hoi

# 07/04/2010

rik ben ik schreef:

ik ben 14 jaar 1.71 en weeg 57, ik wil graag binnen 14 weken een mooi sixpack hebben. hoe en hoevaak kan ik het best trainen om dat te bereiken?

# 08/04/2010

BeetjeButje schreef:

ik ben 81 jaar en 150 kilo en wil binnen 4 weken een swixpack, hoe kan ik volgens de pro's het beste trainen?

# 08/04/2010

antwoord op Beetjebutje schreef:

Niet;)

# 08/04/2010

- schreef:

Sixpack=trainen trainen=sixpack in de tijd dat je dit bericht hebt getypt (iedereen die hulp vraagt) had je al lang 20 situps kunnen doen!!! Trainen = sixpack Niet zo zeuren, als je traint komt ie vanzelf

# 10/04/2010

Dylan schreef:

Sixpack is niet trainen en nog eens trainen, je moet ook op je eetpatroon letten, en je moet ook rust houden, dus de hele dag trainen heeft geen zin. En de stelling van iedereen heeft een sixpack maar er zit vet overheen klopt ook niet want zie jij het als de dunste bent? je hebt ook mensen met dunne armen er zitte toch ook geen spierballen op?

# 12/04/2010

ROGIER schreef:

weet iemand en manier of site waar ik mijn vetpercentage kan uirekenen

# 12/04/2010

Thomas schreef:

ik zou graag willen weten binnen hoeveel dagen je een sixpack hebt

# 14/04/2010

nordin schreef:

als ik hem heb want ik heb nu sixpack maar hoe moet i hem behouden mag de ik oefeningen minderen?

# 15/04/2010

Ikuuh schreef:

Hoi, ik ben 13 jaar, 52 kilo, en 1.69 cm lang. Ik wil graag zo snel mogelijk een sixpack het liefst nog voor de zomer. Ik train 2x per week atletiek en fiets 5-6 km per dag. Wat moet ik doen en laten voor een mooie sixpack? Groetjes

# 17/04/2010

jef schreef:

Jongens hard trainen! Dat van die vetpercentage is bullshit!! Met sit- ups verbrand je ook vet!

# 19/04/2010

sjakie schreef:

als ik precies doe wat er hierboven staat, deze 3 oefeningen, elk 15x, 2keer per dag(ochtend+avond), en dat elke, of om de 2 dagen...hoelang zou een sixpackie dan duren?

# 21/04/2010

karim schreef:

hallo mensen ik ben 18 ik heb een 8pack ik weel door geven aan mensen die het echt nodig hebben je moet gewoon altijd door zetten en weet wat je wil ik heb gekozen wat ik wou en tot de dag van vandaag ben ik een model meer tips gwn vragen stellen

# 23/04/2010

Sienna schreef:

hallo, ik ben een meisje van 15 jaar ! ik ben 1,70 en ik weeg 51,6. ik heb zelf een buikje , als sinds ik klein was. ik zou die heel graag strakker willen hebben, heeft iemand voor mij misschien enkele tips? alvast bedankt !

# 23/04/2010

ruben schreef:

ik wil sixpack en ik wil het in 1 maand ik ben14 jaar

# 25/04/2010

frank schreef:

Ik zit op zwemmen en dan train je eigenlijk alle spieren. Zo krijg je ook snel een sixpack

# 25/04/2010

kirekhar schreef:

Ik train nu al tijdje heb van natuur veel kracht en vlotte spierherstel en pomp ik drukte 100 kilo al op mijn 18e heb enorme kracht ook in biceps behalve in mijn buik spieren en schouders ik heb nu wel mooi platte buik en door de vet heen zie je wel de blokjes maar krijg ze maar niet duidelijk te zien...

# 26/04/2010

Stuiterbal schreef:

Laat ik mijn ''verhaaltje'' ook is plaatsen: Ik ga eigenlijk pas sinds vorige week woensdag naar de sportschool, waarbij ik tot nu toe verschillende oefeningen heb gedaan waaronder ook buik + borst. Na 1,5 week is dit bij mij echter al redelijk zichtbaar. Het kan aan mij liggen, maar na nog geen 2 weken sportschool begint mijn figuur al de vorm te krijgen waar ik graag heen wil. Dan vraag ik mezelf toch af, ligt het aan hoe je instelling is of zijn het de maaltijden die je nuttigt of is het toch iets anders? Het zijn allemaal vragen waarbij je verschillende antwoorden kan krijgen...

# 28/04/2010

jantje schreef:

ik heb 4 blokjes boven maar beneden lukt niet wat moet ik doen?

# 29/04/2010

stuiterbal halllo;p schreef:

ik zie juist mijn onderste 4 buikspieren als ik uitadem. Alleen de allerbovenste(net onder je borstkas) lijk wel 1 blokje te zijn i p v 2. ik train nu al 3 weken niet en daarvoor wel 1 maand getraind ga nu weer verder met trainen tips> thanks in advance

# 02/05/2010

Sjarstin schreef:

Maar hoeveel calorieën is het per keer dat je om hoog gaat dan ? als je 110 keer buikspier oefenigen doet hoeveel calorieën heb je dan verbrand ? Xx Sjarstin

# 06/05/2010

timo schreef:

ik ben 12, 1.62 en weeg 42 is het mogelijk dat ik een sixpack krijg zo vroeg, of moet je daar ouder voor zijn om het echt te kunnen zien?

# 06/05/2010

André schreef:

Als je een sixpack wil kan je er naar vragen maar die krijg je toch niet. Je moet er hard voor trainen. Als je pijn krijgt tijdens je oefeningen moet je doorgaan. No pain no gain! Minder gezeik en gevraag maar meer getrain. Verder moet je naar een voedingsdeskundige toegaan voor je eetpatroon. Maar als je geen dicipline hebt kan je het schudden. Om te beginnen zeg ik dat je minstens 2 schema's nodig heb en 3 dagen in de week moet trainen!

# 09/05/2010

patrick schreef:

van krachttraining val je meer af dan van cardio !!!

# 10/05/2010

wessel schreef:

ik ben 15 en ik train al 3 jaar echt geweldig resultaat

# 12/05/2010

kris schreef:

ik ben 57 jaar 1.34 cm en weeg 67kilo ik wil sixpach hoe moet dat

# 13/05/2010

hallo schreef:

hallo zegt hoi ;D

# 17/05/2010

een 4 jarige schreef:

kan iemand me het antwoord geven op die som die je moet invullen om reactie te plaatsen a.u.b? ;a alvast bedankt

# 17/05/2010

Lesley@@ schreef:

kan iemand mijn vetpercentage berekenen want ik kom er niet uit, ik ben 13jaar 1.70 meter ik weeg 59kg en de omtrek van me taille is 65 cm khoop dat dit genoeg info is alvast bedankt :)

# 21/05/2010

jens schreef:

kijk gewoon op internet 'google' en dan vetpercentage berekenen. dit is niet echt correct want het is gebaseerd op een gemiddeld lichaam

# 22/05/2010

jens schreef:

wil je een sixpack? koop er een in de dichtsbijzijnde winkel (die van jupiler zijn de beste) :-)

# 22/05/2010

Arno schreef:

Ik heb al een sixpack van mezelf, maar tja, ik doe dan ook erg veel sport, ik zit onder MMA, en ik wil me ook echt lekker showen, dus ja, een beetje extra om dat ene extratje te geven doet me goed!

# 23/05/2010

kees schreef:

ik ben tien hoeveel moet ik dan ongeveer trainen om een sixpack te krijgen???

# 24/05/2010

Mr schreef:

Hoi ik ben 15 1meter93 en ik weeg 81 en ik heb bijna een six pack ik heb hier lang voor getraind maar mijn tip is als je elke avond 250sit ups doet en de andere buikspier oefeningen dan heb je snel een six pack ;d

# 24/05/2010

Joël schreef:

Ik heb een sixpack gehad oor veel te trainen enzo, Maar toen ik hem eenmaal had deed ik er niks meer aan, en sportte niet meer, waardoor je mijn sixpack niet meer ziet alleen een beetje als ik hem aanspan, Wat is t beste ua bovenstaande oefeningen om te doen en hoevaak?

# 26/05/2010

dion schreef:

ik ben 94 jaar en ik heb een sixpack ik wil aankomen wat moet ik doen ik eet elke dag mc donalds en kom maar niet aan

# 31/05/2010

Alex schreef:

Tip = 200 sit ups + 200 push ups als je nog sterke spieren wilt :) En je kan nog trainen met een halter als je die hebt, als je wilt kan je nog 30 minuten fietsen of lopen/rennen doe ik doe deze training 4daags (niet voor watjes)

# 31/05/2010

Unknown schreef:

Anabolen kopen lol zo krijg je een sixpack. Vroeger had ik ook een sixpack ik deed 300 sit ups per dag nu ik niet meer train zet het zich om in vet. Groetjes unknown 16 Jaar

# 31/05/2010

Unknown schreef:

Anabolen

# 01/06/2010

james schreef:

hallo ik train nu al bijna een jaar bij fitnis zowel cardio als buikspieren ik eet helemaal geen vet maar ik kom er maar niet hebben jullie tips voor dieets voor een strakkere buik vriendelijke groet james alvast bedankt

# 06/06/2010

yea schreef:

ey ik train al 2.5maand aan me six pack je ziet het goed voor al de bovenste 2 ik ben niet dik dusja gaat snel aleen bovenste die zie je egt bizar goed hoe komt dat ??

# 09/06/2010

mark schreef:

Bij het trainen van je buikspieren is het belangrijk ook je overige spieren te trainen. Als je teveel en alleen je buikspieren traint, dan zie je minder snel resultaat. Kijk in de tijdschriften en boeken van Mens Health. Daarin staan goede tips.

# 09/06/2010

- schreef:

ben 13, 1,57, weeg tegen 40( 39,7) en m`n vet zit onder 5 % en ben niet dik, k deed dit ongeveer 4 maanden geleden, een maandje, en als je nu aanspant zie je vom van sixpack, je ziet blokjes. wat grappig is is dat ik toen ik stopte met trainen, dat je toen pas me sixpack zag:DP

# 10/06/2010

Daniel schreef:

Hee, ik zou graag wat meer van mijn sixpack laten zien. Ik doe bijna elke avond deze oefeningen maar mij is nog wat dingen onduidelijk. Hoeveel oefeningen is bijvoorbeeld 1 set? Is 1 set bijv 15 keer reverse crunch.of is het reverse crunch en twisted crunch en sit-ups bij elkaar 1 set? ik ben een jongen van 14, ik weeg ongeveer 64,5 kg en ik ben ca. 1.82. Wat is het beste voor mij om te trainen? Elke avond een maximaal aantal sets of moet ik ook andere oefeningen doen? Ik doe elke avond minstens een half uur deze oefeningen, is dat te weinig of? Peace.

# 12/06/2010

Unknown schreef:

Als je het elke avond een halfuur doet dan denk ik wel dat je er over een paar maanden een sixpack van krijgt. Ik heb nog een tip voor je eet weinig suikers en zoek een geschikt dieet onder het vet zit al een wasbordje je moet alleen het vet verbranden Unknown 16.

# 12/06/2010

Keanu schreef:

Ik doe elke dag zo'n 110 dingen intotaal (20x opdrukken, 20x sit-up, 10x reverse crunch en nog paar andere dingen, dan kon je op 110 dingen uit.) dat doe ik 2x per dag, maar dat duurt niet lang dat is zijn 10 - 15 min ofso, is dat goed dat het intotaal 1 dag iets van 30 min doe? Ik ben en 13.

# 13/06/2010

kees schreef:

ik ben 10 en ik doe 2 keer per dag 4 keer in de week 30 sit ups 30 revershe crunsh en twisted crunsh is dat goed

# 13/06/2010

henk schreef:

ik ben 13 jaar en ik wil een sixpack hoe kan ik het beste krijgen ik ben 1.70 cm en ik weeg 50 kilo

# 20/06/2010

rodney schreef:

hey ik ga het maar eens proberen ben 14 jaar en 1.73 iets van 52 kg geen vet te zien. succes allemaal!

# 21/06/2010

Appie schreef:

ik ben 13 jaar en 47 kg en ben 1.69 ik heb nu een fourpack na 3 weken trainen hoelang zou het nog duren voor een sixpack? ik doe deze oefeningen minimaal 2 uur per dag

# 25/06/2010

ricardo schreef:

hey allemaal,ik ben 13, weeg 53 kg, ik train iedere dag een kwartier ,maar op youtube stond get a sixpack in 3 minutes dus ik vroeg me af,als ik het iedere dag 3 minuten doe,hoelang zal het dan duren om een sixpack te krijgen???

# 27/06/2010

enne schreef:

ik ben 13 jaar en ben 1,65 en weeg 51 kg ik train ieder dag een half uur kan ik dan voor 16 augustus een six pack krijgen hebben jullie nog tips geef ze maar alvast bedankt

# 30/06/2010

Jeremy schreef:

Halloo , ik ben 13 ik ben 1.55 groot en weeg 42.5 kg hoeveel sit ups raden jullie my aan om voor 1 september een mooie buik te krijgen Ik wil graag een six pack maar wil niet dat het daar zo uitsteekt als Echt getrainde mannen HOevel raden jullie my aan :D Alvast bedankt

# 01/07/2010

enne schreef:

kunnen jullie please snel reageren wil snel tips hebben alvast bedankt

# 01/07/2010

yp schreef:

hallo, ik ben 18, 1.78 groot en weeg 57.4 kg en een vetpercentage van 2.9%, je ziet al een klein beetje een sixpack maar ik wil hem graag beter zichtbaar hebben. is dit mogelijk in 4 weken?

# 03/07/2010

enne schreef:

waarom reageerd er niemand???

# 06/07/2010

Trjan schreef:

Ik train nu ik ben 11 jaar en ik heb nu als ik mijn buik inhoud dan krijg ik een beetje pijn. Is dat dan goed? Ik train nu 2 dagen

# 06/07/2010

BAAS schreef:

ik was ook heel dik. was 185 en woog 105 kg nu nog 85 kg en ben nu 187, heb veel ge traint maar buik spieren lukt nog niet echt. hopelijk komt het nog, en anders pech :P

# 19/10/2012

fabian schreef:

man ik ben 13 een heb al sixpack enige is elke morgen naar school rennen en buikspieren doen waneer het kan en waar het kan

# 07/07/2010

yp schreef:

het is sowieso niet goed om nu al je spieren te zwaar te trainen op zo een leeftijd, want vanaf je 16de vormen je spieren pas..

# 08/07/2010

jerry schreef:

beste koyota kijk eens bij het kopje oefening voor onderbuikspieren

# 10/07/2010

tarik schreef:

Kan je ook binnen een week een sixpack krijgen zo ja hoe vaak moe je de oefeningen doen per dag/week?

# 11/07/2010

jerry schreef:

beste koyota kijk eens bij onderbuikspieren trainen

# 11/07/2010

Linde schreef:

Hallo allemaal. Ik ben een meisje van 10 jr. en ik heb een sixpack.

# 12/07/2010

james schreef:

wie heeft tips ondebuikje weg??? of dieets tips reageer asjeblieft

# 18/07/2010

Hessel schreef:

Ik ben 13 jaar oud ik train nooit en toch zie ik mijn buikspieren vet goed. De enigste sport die ik is voetbal. maar ik heb 1 keer 100 sit ups gedaan maar wel op de trampoline

# 19/07/2010

Anoniem schreef:

Ik ben 14 en ik heb een sixpack dankzij dit trainings programma. Bedankt!

# 19/07/2013

Hard work pays off schreef:

In 6 weken krijg je nooit een fatsoenlijk sixpack. Het veranderd mss wat kwa massa, maar in kracht is het nog niks. Een echt goede Sterke sixpack is maanden hard trainen. Maar beter ga je voor een eightpack, dat is dan nog net iets bazer ;)

# 19/07/2013

Jeroen schreef:

ik heb het zelfde hier onder

# 21/07/2010

Sander schreef:

Gebruik anabolen, jullie hebben toch geen doorzettingsvermogen om dit vol te houden

# 23/07/2010

timo schreef:

ik ben nu 13 en 1,64 en weeg 44. ik heb nu na 5 maanden trainen (elke dag 's ochtends en 's avonds) nu heb ik een sic pack maar je moet foor blijven zetten en nooit opgeven.(en als je 1 hebt moet je ook door trainen anders is ie weg) veel succes

# 28/07/2010

timy schreef:

is het zo dat als je de bovenstaande oefeningen elke dag doet in plaats van een paar x per week. Je buikspieren sneller getraind worden. En hoe zit dat met de aantallen per x? helpt dat ook?

# 31/07/2010

Erik schreef:

Hallo allemaal, ik ben nu 16 en weeg 96, ik ben 1,96m lang. Ik train elke dag ong een half uur op de cross trainer (cardio) maar ik merk hier niet echt veel verschil door. Nu heb ik mijn oog laten vallen op een product genaamd NRGY+; heeft iemand hier ervaring mee, of nog tips waarmee ik snel een plat buikje krijg zonder pillen te slikken??? Alvast bedankt, Erik

# 04/08/2010

SIx pack schreef:

ga elke dag min 4 u buiten voetballen, en doe elke dag 1000 situps verdeel dit in sets zoals 50 50 50... dan zul je zelfs in een week een sixpack hebben. Als je me niet gelooft ik heb er een

# 05/08/2010

konyali42 schreef:

Thanks vooor de hulp Bedankt........

# 05/08/2010

AFC Ajax schreef:

Heey, Mijn buik bevat 8.5% vet en ik ben 13 jaar. ik ben fanatiek aan het trainen. Mijn vraag is hoelang het ongveer duurt tot je een 6pack hebt?

# 06/08/2010

Tsja.. schreef:

Ik was op vakantie in Italie en na twee weken had iknal een zichtbare sixpack omdat ik er weinig at en de hele dag zwom.. Dus niet trainen en op vakantie gaan het werkt echt

# 07/08/2010

Nuno. schreef:

Hoi, ik ben 13 over een maand 14. Ik wil voor volgende zomer toch graag een sixpack. Heb je tips? Alvast bedankt.:)

# 07/08/2010

rob schreef:

hoi, ik ben 12 jaar over 3 maanden 13 ik ben laatste keer dat ik me meette 1.61 en ik weeg 45 kilo volgens mij bijna geen vet ofzo kan je een ruwe schatting doen wanneer ik ongeveer six pack heb? trouwens ik heb er al een als ik hem aanspan maar ik wil um niet aanspannen

# 07/08/2010

bryan schreef:

ik heb hier een paar berichten gezien maar als je 1 jaar traint hoef je niet een sixpack al te hebben dat gaat van je opbouw ben je 1.70m en 13/14 dan kan je binnen 5 maanden een sixpack hebben als je genoeg eet genoeg drinkt en geen vet eet

# 10/08/2010

? schreef:

hoe lost het lichaam vet zich zelf op,wie kan dat mij vertellen.als ik een pak bak boter opent en er een stuk van af haal,en ik doe dat elke dag dan is de pak een keer op.maar hoe doet de op geslagen mensenlijk vet dat nou.vertel mij dat eens.

# 10/08/2010

???? schreef:

de reverse crunch wil niet helemaal lukken hoe kan dat?

# 11/08/2010

Unknown schreef:

Het beste is om een geschikt dieet te vinden en vooral weinig suikers eten en veel trainen of lopen.

# 13/08/2010

???? schreef:

Mijn onderbuikspieren worden niet getraind kan iemand helpen ??

# 15/08/2010

Girlnextdoor schreef:

Hallo! Ik ben 1.76 groot en weeg maar 58kg. Ik ben dus in ieder geval niet te dik. Maar hoe train ik efficient mijn buikspieren, want die heb ik helemaal niet. Ik ben wel dun maar mijn buik bestaat alsnog voornamelijk uit vetrolletjes. Iemand tips?? Alvast bedankt!

# 15/08/2010

kes schreef:

DIKKE MENSEN!!

# 18/08/2010

hoer schreef:

pfffff

# 23/08/2010

hoer schreef:

ik wil batsen wie wil??

# 23/08/2010

mathijs schreef:

hoelang duurt het ongeveer on je onderspieren goed te laten zien???

# 26/08/2010

Ter schreef:

Ik doe 400 situps per dag is dat genoeg?

# 26/08/2010

ugur schreef:

ik ben 13 jaar weeg 50 kilo 6pack

# 26/08/2010

Sander schreef:

Ik ben 16 jaar en had vlug een sixpack nodig voor basket ;p en dat is gelukt! het enige dat je naast deze oefening extra moet doen is zorgen dat je ook vermagert ( minder vet ) want voor de sixpack ligt zit er een vetlaag , dus hoe meer je die kan beperken! Hoe rapper je sixpack zichtbaar word! Volg men advies en de meisjes zitten achter je aan :p

# 27/08/2010

Bryan schreef:

Ik ben 14 Jaar 1.57 & 44.6 Kilo, Ben iedere dag al flink aan het trainen voor een Sixpack, Maar hoeveel Push-ups is nou het beste voor mijn Leeftijd p/d?

# 18/04/2013

Rikardo schreef:

Ik ben 14 jaar en ik ben heel erg dik nu ga ik hiermee proberen aftevallen en gezonder te eten hopelijk werkt het

# 18/04/2013

Jack schreef:

Hey ik ben 14 1.70 en ik weeg 62. Ik train ongeveer 4x per week 1 uur. Hoelang zal het eigenlijk duren tot ik een six pack krijg? Ik ben 1 week geleden begonnen.

# 12/04/2013

Anoniem schreef:

Hoi, Ik ben 13... Ik ben bezig te trainen... alles gaat goed, Behalve de onderste 2 minder.... Wie kan mij helpen?

# 27/08/2010

antwoorder schreef:

je zou kunnen kijken of het aan je vetpercentage ligt , kijk daarvoor op de link boven jou reactie die is best goed

# 27/08/2010

niemand schreef:

ik heb een lekkere sixpack:) Komt door tennis, ik hou m elke avond bij door: 20 normale situps te doen, 10 situps met benen in de lucht, 70 x 'fietsen' en 30x schuine buikspieren, probeer dat allemaal is!

# 27/08/2010

Perry schreef:

Ey ik ben 15 jaar 1,76 en weeg 58 kg. Volgens vele andere websites is het niet gezond om voor je 16e te gaan trainen ivm groeiproblemen enz maar ik wil toch een sixpack is dat nou gezond? Mijn verpercentage is <10%

# 16/07/2013

Damian schreef:

Hey ik ben nu 13 ik doe al 2-3weken 5min situps en ik heb al een beetje een 6-pack :))

# 30/08/2010

rutger schreef:

ik ben 15 jaar en ik heb een strakke sixpack zonder echt te trainen ervoor het gaat er gewoon om dat je vetpercentage onder de 13% is dan is je 6pack zichgtbaar doot te trainen train je de pezen die over je buikspieren lopen alleen waardoor hij nog beter zichtbaar word. een keer ergens gelezen hoor. but am i right?

# 30/08/2010

Rob schreef:

ik ben 16 jaar en heb een sixpack je moet gwn niet all te veel eten en als je 15 bent gaan fittnissen in 1 jaar zie je dan een sixpack verschijnen

# 01/09/2010

Bert schreef:

jep dat klopt ik ben ook 16 en zit 1 jaar op fitnis :P

# 02/09/2010

NunooxD schreef:

Hee Ik ben 14, 1.66 en 52 kilo. ik wil graag een sixpack hebben jullie tips ofzo? alvast bedankt :D

# 04/09/2010

Rob schreef:

ja als je 15 ben op fitnis en altijd wel vaker fietsen en neem vaker de trap dan de lift bij je flat doe ik ook en ook wel buitenspelen enzo maakt niet uit hoeveel kilo je bent op fitnis heb ik een vriend die 17 is en 59 kilo en heefd ook een mooie sixpack dus 52 kilo is helemaal niets erg :D

# 06/09/2010

Rob schreef:

ik ben zelf 50 kilo :D

# 07/09/2010

pro'ke schreef:

ik ben 14 en weeg 59.5 en ben ongeveer1 meter 65 en ik doe aan skaten en kdoe men buikspieroefeningen elke dag 70 keer maar ik zien ng niet veel resultaat ??

# 08/09/2010

Hoi schreef:

Hooi, ik ben een jongen, 14 jaar, 1,80 en ik weeg 68,9 kg. Nou wil ik dus graag een Sixpack. Ik doe nu ongeveer een week echt INTENSIEF buikspieroefeningen, maar je ziet natuurlijk nog geen verschil. Je zit wel al zeg maar 2 blokjes, bovenaan, net onder m'n ribben, maar Daaronder gebeurt niks, Ik denk dat ik daar vet moet gaan verbranden, maar hoe doe je dat? en wat is cardio training? Reageer Alsjeblieft?

# 12/09/2010

hoi schreef:

Ik heb een vetpercentage van 8 procent, hoe lang duurt het voordat ik een 6pack heb?

# 14/09/2010

Karel. schreef:

Hallo,Ik ben 14 en train nou ongeveer 1 jaar voor een sixpack ik doe per dag ongeveer 30min ik doe normaal en de zijkant maar ik begin nu te merken dat ik een opgeblazen buik begin tekrijgen naar het trainen. Weet iemand of dit erg voor me is of waarom het gebeurt

# 16/09/2010

Karel. schreef:

Ow ja ik ben 1,70 cm en weeg 52 KG

# 16/09/2010

Mitchell schreef:

Dus trainen is gewoon op je voeding letten op tijd rust pakken en de oefening op de juiste manier uitvoeren

# 26/09/2010

Rob schreef:

Erger je niet komt nog wel lol.

# 26/09/2010

kevin schreef:

ik doe elke dag 1 set van 20 herhalingen de twisted crunch/reverse crunch/sit ups per dag hoelang duurd het dan als ik een sixpack heb

# 27/09/2010

Sven schreef:

Ik heb een 6pack

# 28/09/2010

tg schreef:

valt me op dat mensen graag een mooi lichaam willen hebben in een paar weken, trainen kost tijd, lichaam krijgen kost tijd. soms moet je meer dan een jaar trainen om echt resultaat te krijgen.

# 28/09/2010

Chrissiee schreef:

Is drie maand genoeg om met deze oefeningen een sixpack te krijgen??

# 03/10/2010

ingmar schreef:

hoeveel situps moet je per dag foen om een sixpack te krijgen alvast bedankt

# 10/10/2010

Koentje schreef:

Hoeveel situps moet je per dag doen om een sicpac te krijgen, Alvast Bedankt,

# 10/10/2010

maikel schreef:

ik doe dit al 2 weken en begin al een resultaat te zien :D maplestory ftw

# 11/10/2010

groentje schreef:

Wat als je dit vaker doet per dag? En ik heb hele brede ribben, Kan je het resultaat dan wel goed zien?

# 12/10/2010

Boelerez schreef:

Hallo. Ik ben boelerez , 12 jaar oud. 39 kg en mischien een beetje slordig, maar ik weet niet hoe lang ik ben -.- ong tussen de 150 en 163. Ik wil zielsgraag een sixpack. is het mogelijk dit te krijgen met sit/push ups en mezelf op trekken aan balken? zoja? hoe lang zou het dan duren? zonee wat moet ik doen om het wel goed te krijgen?

# 13/10/2010

Dion schreef:

ik moet me vriendin een sixpack krijgen. dat lukt ook wel zie al 4 blokjes maar de vraag is hoe krijg ik onderste 2 blokjes

# 17/10/2010

Dion schreef:

ik moet van me vriendin een sixpack krijgen. dat lukt ook wel zie al 4 blokjes maar de vraag is hoe krijg ik onderste 2 blokjes Edit :

# 17/10/2010

Bas schreef:

Hallo, ik ben 17 jaar. 180m en weeg 60 kg. Ik probeer al jaren een sixpack te krijgen , maar stopte er elke keer mee. Luiheid, en zag toch weinig resultaat. Ben er nu al tijdje mee bezig, en zie wel resultaat maar niet erg veel, wat kan ik nu et beste doen dat ik er niet weer mee stop omdat ik niets zie? En wat kan er evt voorzorgen dat ze beter zichtbaar worden? Afvallen heeft geen zin, want weeg al erg weinig en heb totaal geen vet !

# 19/10/2010

job schreef:

ik ben al een tijdje aan het trainen, bij mij zie je de sixpack wel een beetje maar volgens mij misvormen mijn boven buik spieren, kan dat ? ik doe om de dag 2 uur trainen, ik ben 15

# 19/10/2010

hoi schreef:

hoe lang duurt het gemiddeld om een sixpack te krijgen

# 22/10/2010

Jesse schreef:

Hoi iederen ik ben 13 jaar en ik heb een sixpack van nature maar dat was niet heel erg duidelijk en toen heb ik heb het zo heel duidelijk gekregen: 5 dagen anderhalf uur fietsen. 3 dagen sporten en elke dag buikspieroefeningen doen! Enne niet te veel snoepen maar wel goed blijven eten! het duurde bij mij ongeveer 1 maand omdat ik het al een beetje had. Groetjes.

# 25/10/2010

Milo schreef:

Ik ben 13 en ik heb van zelf six pack gekrege ik doe aan voetbal en taekwondo dus ik heb veel gertraind en ik had niet een door ik heb wel een goeie sixpack het is duidelijk :D

# 26/10/2010

Alexandro schreef:

Je krijgt een sixpack/eightpack na bepaalde handelingen , als je goed je sit ups / crunches doet , dus goed je buikspieren aanspannen tijdens de oefeningen. Goed eten ! Denk aan fruit , brood , pap , yoghurt , of kwark en drink vooral 2 tot 3 liter water per dag voor een goede doorstroming in je lichaam, want je lichaam heeft het nodig! Tot slot: Snoepen kan gewoon maar doe het met mate ;) Het is mij gelukt om een eightpack te krijgen pas na 2 jaar ;) Dus mokker niet zoveel als het niet lukt na een paar weken, want het gaat veel langer duren als een paar weken.

# 27/10/2010

bob janssen schreef:

bedankt nou heb ik een sixpack

# 04/11/2010

FFDF schreef:

Ben 14 jaar heb een vetpercentage van 12.8. IK ga elke week naar fitness. Ga elke zondag hardopen. En spring elke 40 minuten touwtje. Maar ik zie dus mijn sickpack wel 4 alleen de onderste 2 zit nog wat vet over heen. hoelang duurt dat nog om het wegtehalen??

# 04/11/2010

jelle schreef:

ik ben 14 jaar is dit te vroeg om te gaan trainen?? kan je in 8 weken een sixpackje krijgen?

# 11/11/2010

Aukje schreef:

Ik ben een meisje van 15 en ik train elke dag voor een sixpack, ik heb wel hele erge spierpijn altijd is dat goed of slecht?

# 15/11/2010

fighter schreef:

ik doe deze oefening nu pas 3 dagen, maar dan van alles het dubbele. maar ik zie nu al heel duidelijk te voorschijn komen. maar is het gezond als je het meer doet?

# 23/11/2010

veelvraat schreef:

Ik ben een jongen van 1,77 en van 113 kg. Het wordt een moeilijke klus maar ik wil graag in 8 weken een six-pack hebben. Is dit mogelijk? / Heeft iemand tips?

# 25/11/2010

.... schreef:

je bent 10cm kleiner dan mij maar weegt 43kg meer. als je vetpercentage hebt van 12% of meer lukt het niet om sixpack te krijgen

# 25/11/2010

Leo schreef:

Beste veelvraat, Het spijt me maar ik denk niet dat het je gaat lukken om binnen de gewenste tijd een sixpack te krijgen. Begin eerst maar eens met een dieet en joggen. Succes!!!

# 01/12/2010

Max Mevissen schreef:

Ik ben max en ik ben 13 jaar ik ben 173 cm lang en ik weer 60 kg Kan ik in 11 weken een sixpack trainen? Of is dat te kort of moet ik dan harstikke hard trainen?

# 26/03/2013

Max schreef:

Hoelang moet je per dag trainen om binnen 11 weken een sixpack te krijgen?

# 26/03/2013

Sterre schreef:

Hoi, ik ben 14 jaar en ik zit op voetbal ik heb van nature al een strak buikje en ik doe iedere dag push ups en ik heb nu al 2 sixpacks. Je moet in je zelf geloven dan lukt het :D

# 02/12/2010

gilles schreef:

ik ben dertien en mijn bmi is 16 en heb een eightpack maar zie hem niet goed genoeg ik traon per dag 20min is dat soms te weinig

# 04/12/2010

Martijn(13) schreef:

ik train bijna nooit, soms hou ik t 2 weken vol, dan stop ik weer uit luiheid:) maar heb wel lichte sixpack:D misschien heb ik gewoon een makkelijk lichaam, groeien mn spieren snel ofzo. probeer nu 6pack te verduidelijken:D bedankt voor dees info enzoo:D

# 05/12/2010

Martijn(13) schreef:

ik train bijna nooit, soms hou ik t 2 weken vol, dan stop ik weer uit luiheid:) maar heb wel lichte sixpack:D misschien heb ik gewoon een makkelijk lichaam, groeien mn spieren snel ofzo. probeer nu 6pack te verduidelijken:D bedankt voor dees info enzoo:D

# 05/12/2010

Martijn schreef:

En toen had ik 2 berichten achter elkaar.. naja, mn pa zegt dat je gewoon DOOR de spierpijn heen kunt trainen. Niet door kramp of een blessure natuurlijk, maar wel door spierpijn. Fanatieke/professionele sporters hebben altijd spierpijn. Mn pa is fisiotherapeut:D Maar, ik had toen ik begon met opdrukken na 2 dagren spierpijn, toen deed ik 2 dagen niet meer tot t weg was, en toen ging ik weer verder. maar toen kreeg ik geen spierpijn meer:) morgen heb ik denk ik WEL spierpijn, heb net allemaal oefeningen gedaan die ik nooit doen, krijg je bijna altijd spierpijn van:P

# 05/12/2010

Laurens schreef:

Naar de sportschool gaan is veel sneller. Kan je beter doen, want je moet je spieren geleidelijk trainen.

# 07/12/2010

Redhack schreef:

Mensen zijn gemeen als iemand dik is hoe meer ik de bovenste reactie's lees hoe meer ik besef dat ik niet dik mag worden ik bedoel sommige mensen zijn verschrikkelijk harteloos en dan vragen ze af waarom mensen hun naam annoniem zetten bij zulke dingen .

# 11/12/2010

david schreef:

Bij de meeste mensen kan je de six pack niet zien, vanwege het bf (vet) pecentage, maar hebben het wel degelijk. Natuurlijk moet je, je buik trainen, maar om af te vallen is het efectiever je grote spieren meer te trainen dan je buik (verbruiken meer cal., dus sneller afvallen = sneller six pack). Grote spieren: Borst, benen, rug (basis), schouders (&trapeziums), kan het allemaal thuis trainen, als je zoekt op het internet vind je goede oefeningen. Vind de focus op alleen je buik, nogal kortzichtig en het is een langzame methode. BF % omlaag, gaat het snelst door krachttraining, gevolgd door cardio, het liefst met intervals. Met de krachttraining heb je de bloedsuikerspiegel al zo verlaagd, dat je lichaam sneller overstapt op vet tijdens de cardio (bijvoorbeeld hardlopen), doe het intensief, maar niet te lang (15-30 min.) i.v.m. het risco dat je ook je spieren gaat opbranden.

# 12/12/2010

ramon schreef:

Hallo Ik zou graag willen weten hoe ik het snelste een klein laagje vet kan wegwerken van mijn buik. ik heb een sixpack welke bijna volledig zichtbaar is maar nog net niet en het lukt me ook niet deze volledig zichtbaar te krijgen ik denk zelf dat het een laagje vet is maar het kan mogelijk ook wat anders zijn ik ben nl geen expert:P. zou iemand mij wat tips kunnen geven. ps situps doe ik al gemiddeld 3x in de week. alvast bedankt

# 15/12/2010

DBG schreef:

ik heb wel een hoger vetpercentage dan 11/12 % waarom kan ik dan geen blokjes buik kirjgen het is toch trainbaar!! maar ik zie het wel een beetje maar wil gewoon een six packk hebben!!! kan iemand mij helpen met oefeningen?? alvast bedankt

# 19/12/2010

Jesse schreef:

Ik ben 12 jaar en wil een sixpack ik ben al erg lang aan het oefenen,ik ben erg slank maar er zit nog steeds een klein laagje vet onderin de rest van de spieren zie je allemaal maar de onderste blijf ik maar niet zien,Zijn er ook nog andere oefeningen voor je onderste spieren?

# 21/12/2010

ben schreef:

ik wil een sixpack maar het wil me niet lukken.

# 22/12/2010

mogooltje schreef:

YESS hb nu eensix pack ik deed er 2 weken over ik deed 7 dagen in de week 2x (s onchtends en s avonds)

# 24/12/2010

anoniem schreef:

ik doe wel de oefeningen maar ik voel elemaal niks doe ik het wel goed?

# 29/12/2010

anoniem schreef:

ik begrijp niet hoeveel je moet trainen. bedoelen ze 8*3=16 of 8 soorten oefeningen

# 29/12/2010

joey schreef:

ik train ze nie heel veel maar je ziet ze best goed

# 01/01/2011

kim schreef:

he ryan dan moet je heel veel trainn ik train elke dag 1 uurtje en k ben een meisje dus hard traien het leven is hard jongen! :P

# 15/03/2013

Pieter schreef:

Al die kleine kindjes die een sixpack willen zijn noobs who cares je krijgt echt niet meer meisjes als je een sixpack hebt uit onderzoek is gekomen dat vrouwen eigenlijk niet zoveel om een sixpack geven als mannen denken. ik heb geen sixpack en ik zeker nooit problemen gehad met vrouwen. behandel ze gewoon met respect dan komt alles goed en hoef je ook niet al die verspilde moeite te doen voor een sixpack ik kan me tijd wel beter gebruiken dan 300 situps per dag te doen.

# 04/01/2011

kevin schreef:

ik heb een klein buikje gekregen maar ik doe wel veel sit ups. hoe kan het dat mijn buikje niet weg gaat en het lijkt of hij meer word? kevin

# 04/01/2011

thomas schreef:

ik ben 17 ik wil graag eeen six pack moet ik dan deze 3 oefeningen uitvoeren en dan heb je een six pack na 4 a 5 maanden?

# 05/01/2011

Geilll schreef:

ik wil neuke daarvan krijg je ook sixpack !

# 07/01/2011

hein schreef:

ik doe ook die trainingen maar als ik me buik spieren teen dan krijg ik pijn aan me schouders doe ik iets fout of niet? ps heb in 2 dagen resultaat ben wel de gelen middag bezig geweest

# 08/01/2011

jekentmeniet schreef:

hoi ik ben 14 jaar en ik wil graag een sixpack en ik doe het nu al 4 weken en je ziet het nu pas een beetje je ziet het al wel mr het is beetje slap hoe kan ik het sterker maken enzo???? laterzzz

# 08/01/2011

jouke schreef:

ik train al een halfjaar mijn 6 pack niet en nu pas gaat t een beetje weg dus ga weer trainge op de oude manier en ik deed dat t zelfde als hier boven staat alleen deed k t tot k er bij neer viel ik ben 14 en 1.80

# 09/01/2011

Daniel schreef:

ik doe nu al bijna een jaar 100 buikspieroefeningen elke avond, en ik heb nog lang geen 6 pack. nu ik die reactie las van onitlenav ging ik meteen doen wat daar in stond en hopenlijk krijg ik over 4 maanden een 6 pack.

# 16/01/2011

ikwilsixpack schreef:

Ja ik wil heel graag sixpack ik train iedere dag maar ik krijg niets? en hoeveel keer moet je per dag doen en moet je egt 45 seconde rust en dan weer alle oefeningen doen ?? reageer alstublieft snel

# 17/01/2011

8) schreef:

veel mensen zegen dat 6pac heel slecht is voor je spieren en dat als je ouder bent dat je dan veel pijn aan je spieren krijgt maar ik wil wel een 6pac maar ik wil geen pijn aan me spieren later is dat waar ps ben nog maar 14 jaar XD

# 18/01/2011

6 schreef:

het beste om het op te bouwen , je doet die oefeningen 3 keer per dag . dat 3 dagen achter elkaar en dan een dag rust . ps het heeft bij mij gewerkt

# 19/01/2011

8) schreef:

oke maar hoe vaak moet je het dan doen? per dag 100x ofzo? of als je niet meer kan en bedoel je met 3x per dag 1 aparte oefening per 3x? alvast bedankt

# 19/01/2011

Oranjefan schreef:

Gewoon doen wat er word uigelegd hierboven. Je kunt beter doen wat daar staat, dan dat je het 100x doet met de foute techniek. En, zoals daar ook staat, 4 tot 5 keer per week is al voldoende.. Ik heb trouwens ook een vraag, want bij de reverse crunch, dat je je knieën richting je hoofd moet bewegen, krijg ik vaak last van mijn rug. Dit heeft zeker te maken met een verkeerde techniek? De goede techniek beheers ik nu niet, maar dat zou ik wel graag willen natuurlijk. Kan iemand mij helpen? Bedankt.

# 20/01/2011

6-pack schreef:

ik heb er een

# 22/01/2011

blablabla schreef:

ik wil graag een sixpack ik ben 12 jaar en ongeveer 165 lang en weeg ongeveer 45 kilo ik heb een vraag ik kan gemakkelijk 100 puch ups doen maar maar 1 crunch kan ik nog geen eens weet iemand hoe dat komt

# 22/01/2011

karim elhamdi schreef:

ik wil graag een sixpack maar ik ben heel dun. mijn vet percentage is rond 7 kan ik nog wel sixpack krijgen.

# 22/01/2011

thnx schreef:

hey ik krijg van die roden strepen(striemen) over me buik door die oefeningen is dat goed? ik heb wel al een 6pack

# 23/01/2011

Laurens schreef:

Die reverse cruch snap ik niet, kan iemand mij die uitleggen alsjeblieft? wel een hele goeie site hoor!! goeie uitleg enzo daar niet van alleen hij lukt bij mij gewoon niet... :(

# 31/01/2011

Berry schreef:

Hallo ik ben berry,ik ben 15 jaar,ik ben 1,72 en ik ben 55 kilo,ik wil binnen 4 a 6 weken me buikspieren goed trainen zodat ik een echte sixpack krijg,kunnen jullie helpen

# 01/02/2011

haha schreef:

de reverse crunch is hetzelfde als een sit up, maar dan ga je met je ellebogen, die naast je hoofd zitten, naar de andere kant.

# 04/02/2011

ikke schreef:

ik ben 14 en ik heb geen vet en ik train nu al 4 maanden 5 dagen in de week en toch zie je geen six pack hoe kan dat

# 04/02/2011

geile beer schreef:

geef me je nummer als je een geil meisje van 14 bent

# 05/02/2011

banaan schreef:

0634 448217 ik heb die rode striemen ook als ik oefeningen heb gedaan en ik heb ook al een six pack ik ben btw geen meisje van 14 is dat erg owja ja faalt

# 07/02/2011

kishan schreef:

ik ben 24jaar en wil graag six pack.maar het is moeilijk met me onderbuik terwijl bij mijn bovenbuik die abs wel zichtbaar wordt. wat kan ik doen??

# 11/02/2011

charlon schreef:

ik train nu al een paar maanden en de bovenste 2 blokken kun je al zien maar boven die blokken zie je 2 kleine en onder gebeurt er helemaal niks heb je tips??

# 20/02/2011

Henk schreef:

Gwoon veel friet eten enzo dan komt da wel goed

# 24/02/2011

Bodybuilder schreef:

Ee, ik ben 1,84 en weeg 78 kilo, mijn ouders/fitnesscoaches zeggen dat ik stevig gebouwd ben. (ik ben altijd al sterk en gesPierd geweest) wel heb ik een klein beetje buik vet. Mijn vraag is, als je sterk gebouwd bent, is het dan makkelijker een sixpack te trainen?

# 25/02/2011

Lvdh schreef:

hee ik bn ong 1.80 en weeg 90 kilo en doe aan alle buikspier oefening en wil nog deze zomer een platte buikje hebben ;$ weet iemand hoelang dat kan duren ?

# 01/03/2011

Anonymousz schreef:

Ik ben 1.93, 18 jaar en weeg 70kg. en heb vetpercentage van ongeveer 5% en heb een snelle stofwisseling. ik heb een duidelijke 4 packs maar nog steeds geen 6packs. ik train momenteel al een jaar.

# 25/06/2013

ik wil een sixpack schreef:

ik ben 13 jaar 160 cm en 49 kilo. ik heb een klein buikje maar ik ben ook weer niet dik is er een kans om een sixpack te krijgen????

# 26/06/2013

Richard schreef:

Zeker, doe elke oefening (hierboven SITE) 100 keer, elke dag(dus totaal 300 pDag), en jij loopt deze zomer met een dashe buik rond laan...

# 02/03/2011

Danny schreef:

even thuis wat inspannen en van de zomer eten bloed geile wijven ijs van m'n buik(L)

# 02/03/2011

Rico schreef:

Isdat ijs dan niet gesmolten? Zo heet ben jij (K)... :$

# 02/03/2011

timbor schreef:

met judo krijg je snel een 6pack

# 04/03/2011

Christiaan schreef:

Yo, Ik ga denk weer even beginnen met buikspier oefeningen ! Maar ja hoe lang moet ik de oefeningen doen ? ik wil graag boven en onder buikspieren trainen + borst spieren hoe kan je die trainen ? en hoe kan je die hoe heet dat soort streep boven je liezen trainen ? Maar is alleen maar water drinken ook goed ? Graag Antwoord op me vragen ! Alvast bedankt !

# 09/03/2011

jerry schreef:

kunnen jullie mij uitleggen hoe ik het snelst sixpack krijg

# 11/03/2011

David schreef:

Ik ben 17 1.80 en heb 2% te veel vet ik doe deze oefeningen 1x tennis 3x 30 min cardio (spinning) 2 x gym op school zou mij het dan nog lukken om over ong 2 maanden als het zwembad opengaat een mooi sixpack te krijgen?

# 12/03/2011

Christiaan schreef:

Vroeger ging ik het vaak doen maar na 1week ging ik weer stoppen :S maar ik ging paar keer doen van begin last daarna steeds simpel moet je dan gewoon wat langer dan normaal doen ? dus week 1 50x Week 2 100x ofzo ?

# 13/03/2011

Wil sixpack :D schreef:

Heey, ik ben 14 jaar en wil graag een sixpak gaan trainen :) zou iemand mij een training schema willen sturen met een schema voor s'ochtends , s'middags en s'avonds. en dan met oefeningen die je thui kan uitoefenen ;)

# 13/03/2011

Eek schreef:

Hej, Ik ben 19 jaar en sport 3 x per week de sport doe ik doe is waterpolo . Ik zie zie mijn buikspieren wel maar ik wil echt een blokjesbuik krijgen. De zomer is weer in aantocht dus ik wil er voor op het strand wel goed uitzien ;) Maar hoelang en hoevaak moet je ongeveer per dag buikspier oefeningen doen om een mooie blokjesbuik te krijgen. Ook begrijp ik uit de tekst dat je veel koolhydraten (langzame) moet eten maar wat valt nou onder langzame koolhydraten en bij brood maak wit of bruin brood dan nog uit? Ik hoop op reactie... Alvast bedankt

# 14/03/2011

Jbfitness schreef:

oke even een vraagje ik heb nu een vet percentage van 14% en wil graag 2-3 % omlaag hoe moet ik dit aan pakken ? Train al een dik jaar en wil mn buikspieren graag voor de zomer vakantie tevoorschijn toveren :) ik fitness btw.. 4 x per week :)

# 15/03/2011

John schreef:

Hallo, Ik ben 14 jaar, 1,75 m lang en weeg ongeveer 55 kg. Ik train nu twee weken iedere avond met 50 sit ups. Hoelang duurt het voordat er een sixpack bij mij te zien is?

# 16/03/2011

daan schreef:

heb echt tegekken sixpack oefeningen maar een ding het blijven er zes en ik zou er heel graag acht willen dus stuur maar informatie plz doei mvg daan.p

# 17/03/2011

Anoniem schreef:

Hey, Ik ben 13 jaar 1.55 m lang en weeg 58.5 kg. Ik heb wel een hoop vet. Hoe zou ik het snelst vet kunnen verbranden en misschien een sixpack?

# 19/03/2011

Anoniem schreef:

Sorry voor de typfout. Ik bedoelde hoe ik het snelst vet zou kunnen verbranden en misschien een sixpack krijgen

# 19/03/2011

Jorge schreef:

hey ik ben 13 jaar .1.73 en ik weeg 62,7 Kg ik ben niet dik maar ook niet dun of zo ik heb wel een lichte 6 pack en in drink potine shakes maar t lukt niet om me 6 pack tot blokken te trainen ?? zou u mischien mij advies kunnen geven??

# 21/03/2011

Anoniem schreef:

Ik weeg 80kilo ben 13 en wil un 6peck wat moet ik ervoor doen(ben heel lui dus...)

# 23/03/2011

Ikke schreef:

ga na een sportschool daar zijn instructeurs die kunnen het beste advies geven.

# 31/03/2011

Yannick schreef:

Hallo, ik ben 14 jaar, 1,68 lang en ik weeg 56kilo. Mijn BMI is ongeveer 19.5. Ik heb nu al een maand geprobeerd minder suikers te eten en dat lukt aardig aangezien ik al 2kilo+ ben kwijtgeraakt. Ik heb in die maand ook oefeningen geprobeerd. Nu wil ik heel graag een sixpack trainen.. Alleen weet ik niet goed hoevaak, hoelang ik moet trainen etc.. De voeding kan ik ook niet echt bepalen, maar ik eet haast geen vet meer en ik drink alleen maar water. Mijn vraag is dus: Hoelang en hoevaak per dag en per week moet ik trainen voor een sixpack? Tips zijn ook welkom. Graag geen onzinreacties, maar mensen die willen helpen! Alvast bedankt!

# 03/04/2011

Yannick schreef:

Oh en ik zit over ongeveer 2 weken weer op voetbal. (2x trainen + wedstrijd) Daarnaast fiets ik elke schooldag een halfuur in totaal, met een redelijk hoge tempo.

# 03/04/2011

Yannick schreef:

Sorry nog vergeten te vragen in me andere 2 posts: hoeland duurt het ONGEVEER voordat ik een sixpack krijg of gewoon resultaat zie? (Lees me 2 andere posts)

# 03/04/2011

Private schreef:

Ik had blubberbuik. elkedag tijdens het douche, de setjes, 5x herhalen voorme buik, erna direct 5 setjes van 12 x opdrukken. na 3 weken heb ik resultaat. als ik op de strand loop zie ik alle ogen op mij.

# 05/04/2011

Feakyo schreef:

Hallo, zelf train ik nu vanaf december mijn buikspieren. ik eet goed, en gezond, ik train om de dag mijn buikspieren, met crunches, leg raises, bicycles enzovoort mestaal 2 setjes, de 1 iets meer dan de ander. maar ik heb nog steeds niet echt resultaat, na het trainen heb ik wel duidelijk spieren maar na een uurtje zie je ze amper. hoe kan ik dit verbeteren? moet ik meer trainen? voordat ik buikspieren ben gaan trainen had ik wel al een beetje zichtbare buikspieren, maar ik heb het gevoel dat er niets veranderd is. wat kan ik hier aan doen? Feakyo

# 07/04/2011

Yannick schreef:

Hallo, ik ben 14 jaar, 1,68 lang en ik weeg 56kilo. Mijn BMI is ongeveer 19.5. Ik heb nu al een maand geprobeerd minder suikers te eten en dat lukt aardig aangezien ik al 2kilo+ ben kwijtgeraakt. Ik heb in die maand ook oefeningen geprobeerd. Nu wil ik heel graag een sixpack trainen.. Alleen weet ik niet goed hoevaak, hoelang ik moet trainen etc.. De voeding kan ik ook niet echt bepalen, maar ik eet haast geen vet meer en ik drink alleen maar water. Mijn vraag is dus: Hoelang en hoevaak per dag en per week moet ik trainen voor een sixpack? Tips zijn ook welkom. Graag geen onzinreacties, maar mensen die willen helpen! Alvast bedankt! Oh en ik zit over ongeveer 2 weken weer op voetbal. (2x trainen + wedstrijd) Daarnaast fiets ik elke schooldag een halfuur in totaal, met een redelijk hoge tempo. hoelang duurt het ONGEVEER voordat ik een sixpack/zichtbare buikspieren krijg?

# 08/04/2011

kirjgnuwat schreef:

hey ik ben 13 jaar ben 1,68 ben 47 kilo wil heel graag een sixpack maar lukt niet wil iemand mij een manier vertellen hoe het wel gaat lukken p.s. zit niet bij fitness ga daar ook niet op

# 09/04/2011

yoo schreef:

ik ben 14 en 1.93 niet dik wil alleen een six pack hoe moet ik dat doenn

# 10/04/2011

h schreef:

d

# 13/04/2011

beste kinderen schreef:

er is inmiddels al 100 keer beschreven wat voor oefeningen helpen. er is niet te zeggen hoe lang je moet trainen voor je de gewenste blokjes hebt. dat hangt van teveel factoren af. dus STOP met je leeftijd/lengte/gewicht geven en vragen hoe je een sixpack krijgt. neem de moeite om het forum te lezen luie donders.ga lekker trainen en dan komt de rest vanzelf.

# 14/04/2011

Anoniem schreef:

Hey, Ik ben 15 jaar en wil ook Graag een six-pack ik train 3x in de week omdat mensen zeggen dat als je te veel traint het niet goed is ( je moet je buikspieren ook laten rusten ) Voor de rest train ik 2x in de week en heb ik 1x wedstrijd ( 3x dus ) Ik doe heel vaak deze oefeningen maar volgensmij zijn deze te makkelijk ( heb je nog anders tips?? ) Ze zeggen trouwens ook dat je je core moet trainen voor een zichtbare six-pack , klopt dat?

# 14/04/2011

ikii schreef:

hallo mensen ik will een sixpack ik heb eeen klein buikje eerlijk gesegd , luister dan ik sit op voetbal ik train 2 x per week + een wedsttrijd en ik ga nu ook op fitness duss ik ga cardio en gwicht dingen doen hoelaandg gaat het ongeveer duren als ik 3 x in de week naar fitness ga en 3 x in de week voetbal voor een sixpack of een strakke buik ? alvast bedankt xx

# 16/04/2011

iemand schreef:

yo ik ben 14 jaar bijna 15 en wil een six-pack in paar weken ben best wel dun en sport 6x in de week en doe 50 push ups per dag en 80 buikspieren en 30 crunches . maar hij komt niet wat kan ik doen

# 17/04/2011

klaas schreef:

je moet pas gaan tellen als het brand b.v.b. je hebt al tien buikspieroefeningen gedaan en het begint te branden, dan moet je opnieuw gaan tellen tot tien (het hoeft niet perse tien te zijn, maar gewoon zo vaak als je kan)

# 21/04/2011

chickk (: schreef:

haaha, helloo :D al die reacties zyn egt leuuk om te lezen xD ben een girl voor als je dat nog niet doorhad suc6 met jullie sixpack [: xx'

# 24/04/2011

Ayoub.. schreef:

Ik heb een sixpac , echt raar nog nooit getraind ofzoo.

# 27/04/2011

Hoi schreef:

Hoi ik ben 12 jaar en wil een sixpack, ik ben 1.65 lang en weeg ca. 45 kilo xD

# 29/04/2011

iemand schreef:

hey ik ben bijna 13jr. 1.57 cm lang en weeg 44 kilo wat kan ik doen om hem beter te zien

# 01/05/2011

nogiemand schreef:

mijn vetpercentage is 4.6 % =P

# 03/05/2011

ik schreef:

6 packkk

# 03/05/2011

weeriemand schreef:

wow, gister getraind voelde helemaal niks. Vandaag spierpijnnn! (is meestal met trainen maarja)

# 03/05/2011

ennogiemand schreef:

ik heb een 18 pack kan dat? =P

# 03/05/2011

menno schreef:

hallo ik ben menno 14 jaar 1.80 m lang en weeg 68kg is dat te veel? ik zit nu een week 6 dagen in de week te joggen een 30 minuten en ik let op mijn eten ga ik zo afvallen want moet wel wat afvallen om een 6 pack te krijgen graag hoor ik jullie reacties! gr menno

# 06/05/2011

gilles schreef:

hoe veel weken moet je trainen voor buikspieren

# 09/05/2011

wieiesmoker schreef:

yoo, ik ben 14 jaar bijna 15, 1.76m lang en ik weeg 53.4 kilo mijn buikspieren voel je al, hoelang zou het duren voordat ik een sixpack heb?

# 10/05/2011

Schreef schreef:

Hey ik ga veel eiwitten en weinig vet eten en zo een sixpack trainen xP

# 11/05/2011

ressio schreef:

hallo ik ben 14 jaaf ben 1.70 en weeg 75 kilo als ik die oefeningen elke dag doe hoelang duurt het dan voor ik een six pack krijg en hoelang moet je die oefeningen doen ?

# 11/05/2011

anoniem schreef:

ik ben 12 en train 4x per week en ben 1.65 en weeg 40 kg waarneer heb ik dan een sixpack

# 15/05/2011

12jarige goudenaar schreef:

Ik doe 8 sets 12 chruch met je benen. Doe ik 5 ssts van 15. Twisted chrunch 5 x 8. 1.63 weeg 57,6 12 jaar :D. Kval. Heel snel af als ik wil 500gr per dag.

# 18/05/2011

vincent schreef:

ik ben 12 en doe 2 of 3 keer per week oefeningen je ziet het wel een beetje maar niet heel erg maar dat hoeft ook niet

# 22/05/2011

vincent schreef:

oja voetballe helpt ook

# 22/05/2011

dennis schreef:

gewoon veel bewegen en sit ups dan heb je binnen 3 week al resultaaat

# 23/05/2011

Joep meloen schreef:

Hoi ik ben 6jaar en ik krijg er geen

# 25/05/2011

piet schreef:

ik

# 27/05/2011

Junan schreef:

IK HEB EINDELIJK SIXPAK!!!!!!!

# 30/05/2011

wesley schreef:

kben 12 jaar oefen nog maar 3 maanden heb nu al een sixpack en ik bedoel echt een goede hoe kan dah dat dat zo snel kwam ik bedoel ik eet echt heel vet enzo...

# 02/06/2011

JG schreef:

ik ben blijkbaar dus niet de enige tiener die een sixpack wil haha :P

# 04/06/2011

thomas schreef:

hoi, ik ben 13 en train nu al een maand op een sixpack, ik train 7 keer in de week voor een sixpack, ik ben 1.70 cm en weeg rond 50 kilo. Als ik zo doorga, is dat dan goed genoeg voor een sixpack in de zomervakantie?

# 05/06/2011

herbert schreef:

ik heb 1 jaar om een six-pack te krijgen gaat me dat lukken denkje met deze oefeningen??

# 05/06/2011

Jeff schreef:

Damn dit artikel is al 3 jaar oud maar er word nog steeds veel naar gekeken :')

# 06/06/2011

6PACK W schreef:

ik krijg last vn me rug kan dat

# 06/06/2011

6packvoordezomer schreef:

Ik wil graag een sixpack voor 20 juli, gaat mij dat lukken, ik ben nu ongeveer een klein weekje aan het trainen ;P

# 07/06/2011

Jesse schreef:

ik doe dit nu iets van 2 weken en heb wel het gevoel dat het helpt, ziet er trouwens ook beter uit ;)

# 08/06/2011

Jesse schreef:

Oja kben 12 xD

# 08/06/2011

ANONIEM schreef:

ik wil graag sixpack. ik heb 16% vet

# 09/06/2011

tralala schreef:

Je krijgt echt niet alleen een sixpack van deze oefeningen. want ik heb der zelf ook een en ik rijd alleen maar paard, en atletiek dus.

# 10/06/2011

Stijn schreef:

Ik ben 16 jaar 1.74 lang gewicht 50 kilo is dat een goed gewicht om dit te doen of moet ik meer aankomen want ik wil een sixpack en owja hoeveel keer moet ik dit per dag doen ?

# 13/06/2011

jessy schreef:

ik ben een jongen van 15 jaar. Ik heb volgende week zaterdag een dansvoorstelling. ik moet met 1 nummer met me blote bast het podium op. Nu is me vraag. Gaat het mij nog lukken om nog een beetje een redelijke lichaam het podium op te gaan met deze oefeningen??

# 14/06/2011

ian schreef:

weet iemand waar je je vetpercentage kunt meten?

# 16/06/2011

pieter schreef:

hallo ik ben 14 jaar en ik ben 50kilo en ik wil zo snel mogelijk een six-pack krijgen wat moet ik vooral eten en doen??

# 17/06/2011

Mark schreef:

Hallo iedereen, Ik ben Mark, 14 jaar. Ik ben 1,75m en weeg 55kg. Ik wil graag vroeg beginnen met het trainen van mijn buikspieren, dit hoeft niet perse tot een sixpack, maar iig tot duidelijke lijnen. Ik vroeg me af, is voor mensen van mijn leeftijd, lengte en gewicht dezelfde hoeveelheid sets aangeraden? Gr. Mark

# 18/06/2011

Tom schreef:

Hey, Ik ben Tom, 15 jaar. Ook ik wil graag een sixpack. Ik vroeg me af, is het echt noodzakelijk om elke dag 8 volle sets te doen? Of kan ik bijv ook 4 sets per dag doen?

# 18/06/2011

job schreef:

mensen, je moet gewoon deze oefeningen allemaal 2 keer per dag doen, dat heb ik ook gedaan en dat elke dag na het avond eten, ik heb nu best wel een sixpack:D

# 19/06/2011

priestertje2 schreef:

ik doe van alledrie de oefeningen 8 sets achter elkaar gemixt 7 dagen per week s´ochtends en s avonds, is dit schadelijk?

# 19/06/2011

Melissa schreef:

Hoi, ik ben 12 jaar en ik wil dat me onderste laag vet wegkomt. dus ga ik oefeningen doen. ik boven wel heel veel spieren maar onder niet. Hoevel keer moet ik per dag deze oefeningen doen?

# 22/06/2011

ymar schreef:

die trainingen zijn echt vet goed bedankt!!!!!!!

# 24/06/2011

roel schreef:

Ik train nu een weekje 4x voor het slapen de drie oefeningen hier boven en als ik wakker wordt 4x de drie (4x15 doe ik ze alle 3 steeds). en drink na mijn oefeningen protein drankjes. ik had al redelijk blokjes buik, maar wanneer komt het meer wat permante met dit schema?

# 25/06/2011

anthony schreef:

ik ben net een weekje bezig met deze oefeningen en je ziet de buikspieren al naar voren komen :D ik ben trouwens 14 jaar :P

# 25/06/2011

simmySimon schreef:

Jonges, volgens mij moeten je gewoon die oefeningen doen enzo, want ik doe het volgende: Ik zit op voetbal, ik train(de) 2x per week, ik loop nu 1x per week hard 7 km. Ik doe 1 dag 300 sit ups, de volgende dag 100 push ups (opdrukken) (4X25) ik ben 47,2 kilo, en ong. 164 ofzow, en ik zie al een beetje resultaat, ik train nu ongeveer 4 weken.

# 26/06/2011

bert schreef:

hoe kan ik snel afvallen

# 27/06/2011

Jelle schreef:

Ben 18 jaar oud, ongeveer 1.85m en 70 kilo. Maar hoevaak per dag kun je dit het beste doen? Wil zelf ook een sixpack hebben. Heb verder tijd zat dus heb de hele zomer om te trainen. Doe nu 5/6 keer per dag sit-ups en drink voldoende water. Is het trouwens goed als je het voelt branden tijdens het trainen?

# 27/06/2011

luckytops schreef:

ik ben 15 1.65 en 52 kilo ik wil graag een sixpack hoe is de snelste manier??

# 27/06/2011

Tim schreef:

Ik ben 14 ik heb een redelijke dunne buik maar hoe krijg ik sixpack

# 29/06/2011

Jasper schreef:

ik ben 1m45 en weeg 40kilo nog geen zichbaar sixpack achter 1week

# 30/06/2011

jennis schreef:

ik doe soms 2 keer in een week zo'n setup maar van korte duur . en ik moet zeggen ik krijg rap buikspieren . maar het is geen sexpack maar meer zo'n 2 streepjes van boven naar onder . en ben 16 jaar 1m76 55 kg . zal nu is die oefeingen uitproberen hopelijk lukt het :p

# 03/07/2011

DieEneBoyy schreef:

Ik ben een jongen van 14 en weeg 55,2 kilo, en ben 1.70 en heb een taille van 71 cm. Ik wil me buik tot een sixpack trainen maar gaat dat lukken met deze cijfers? En is 1 set 1x zo'n oefening? En hoelang doe je erover om een sixpack duidelijk te laten zien als je in de dag traint?

# 04/07/2011

lekkere boy schreef:

hopen dat het gaat lukken!!!

# 06/07/2011

6-pack maniac schreef:

weet iemand hoeveel een normaal vertercentage is voor een 15-jarige?

# 07/07/2011

Onbekend schreef:

Voor mensen die nek klachten hebben dat betekent dat je de oefening niet correct uitvoert. Je moet een vast punt pakken op het plafon, en hier met je rug na toe gaan. Handen in je nek is slechts voor steun, maar je moet niet met je handen je nek omhoog duwen dit geeft juist nek klachten. Als je last heb van je rug heb je of een niet goede oppervlakte waar je op ligt of een foute zit houding, werkhouding etc. in het dagelijkse leven. Ik raad dan ook af om te trainen zonder advies van een huisarts! Dit voorkomt ergere klachten.

# 15/07/2011

ikke schreef:

als je een six pac traint is het ook belangrijk dat je vet verbrand veel mensen denken dat dit rap gaat maar dit is niet zo ik raad jullie alemaal aan om oo meer vet te verbranden door bv. te gaan loopen en daar naa buikspier oefeningen te doen

# 17/07/2011

Skirre-aap schreef:

Ik ben 14 jaar en ik weeg 58 kilo en ben 173 cm lang. Wat moet ik doen om een sixpack te krijgen?

# 19/07/2011

dfg schreef:

sit ups

# 24/07/2011

E.R. schreef:

Ik ben 13 jaar en ik weeg ong. 60 kilo en ik ben 1.75 cm lang. Wat moet ik doen om mijn buikspieren te trainen en ze ook een beetje te laten zien?

# 25/07/2011

hoekrijgjesixpack schreef:

hoe kun je snel een sixpack trainen, doormiddel van voedingsupplementen? ben zeer benieuwd namelijk?

# 26/07/2011

sixbek schreef:

ik ben 14 en heb een sixpack cool he

# 26/07/2011

jan piet schreef:

hey,ik ben 14jaar,54kg en 172cm lang.wat kan ik het beste doen voor een sixpack

# 27/07/2011

sjarrel schreef:

ik ben te dik voor mijn lichaam

# 28/07/2011

Chris schreef:

Hallo ik ben 12 jaar en ik ben 1,49 m en ik weeg 34,2 kilo, ik wil graag een zichtbare sixpack kan iemand mij daar voor geven? En zouden jullie misschien een schema voor me in elkaar zetten, dat geschikt is voor een 12 jarige? A.U.B alvast bedankt! Gr. Chris

# 31/07/2011

anoniem schreef:

chris, 3 setjes van 10 crunches, leg raises en twisted crunches met 30 sec. pauze tussen elke oefening. En 3 keer in de week een half uur cardio

# 01/08/2011

Gerie schreef:

Wat kan ik het beste eten voor een sixpack

# 01/08/2011

anoniem schreef:

hallo ik ben nu 14 jaar ben 1.83 en weeg 68 kilo ik doe dit nu al 2 weken maar alleen de bovensste buikspieren kan je zien Hoe kan dit ?

# 01/08/2011

Anoniem schreef:

je moet er cardio bIj doen

# 02/08/2011

ufuk schreef:

hoe kan ik in 4 weken een 6pak krijgen

# 02/08/2011

Anoniem schreef:

grotendeels iedereen traint hier de buikspieren op eigenlichaams gewicht, pak een gewicht/baksteen, hou hem boven je hoofd en doe een crunch, de buikspier wordt daardoor groter en duidelijker zichtbaar,

# 02/08/2011

ufuk schreef:

hoe moet ik eten wat moet ik eten voral en is het goed om heel wijnig te etern voor 6pac

# 03/08/2011

ecence schreef:

hallo, ik ben 14 jaar oud, 1.80 m lang onvg. 60k zwaar ik train 2X per week waterpolo (0:30/0:60) en ik doe 1X per week kickboksen (1:00) nu wil ik ook graag deze oefeningen er thuis bij doen, om een six-pack te krijgen. het ging mij eigenlijk aleen om een blokjes buik dus. ik vroeg me af of de normale crunch, en reverse crunch genoeg zijn? ik wou graag elke dag/of om de dag trainen, want ik ben wel gemotiveerd. en over het eten van koolhydraten, ik vind het een beetje dom klinken maar moet je nu snelle of langzame koolhydraten eten, want in het artikel worden ze door elkaar gebruikt, ik vind het een beetje moelijk te begrijpen. maar weet iemand hoe lang het ongeveer duurt voordat ik een blokjes buik krijg? als ik mijn buikspieren nu aanspan zie je al een beetje, en als ik omhoog kom als ik lig zie je ze heel goed.

# 03/08/2011

sprinkhaan schreef:

ik ben 13 en weeg 40 kg en wil zo snel mogelijk een sixpack kan iemand helpen

# 09/06/2013

sprinkhaan schreef:

ik ben 133 en weeg 39 kg en ben 1.60 m en wil zo snel mogelijk een 6 pack tips ??

# 10/06/2013

laure schreef:

hee ik ben ben nu al 4 weken aan het trainen en begin al een sixpack te zien maar als ik lig en ik span mijn buik aan dan zijn mijn linker buikspieren beter te zien dan mijn rechter wat kan ik hier aan doen?

# 10/06/2013

39839 schreef:

ik bespeel hockey (2x + 1x training geven in de week en 1x in de week wedstrijd) en gym 2x keer in de week... vind ik al genoeg, dan komt die sixpack wel vanzelf, want ik eet geen vettige dingen meestal.

# 22/06/2013

./,/:>,..,//. schreef:

poep in je hol

# 25/06/2013

wesley schreef:

hallo ecense de normale crunch en de reverse crunch zijn genoeg ja wissel de sets wel een beetje af en doe ze op een andere volgorde ga ook eens met halterschijf op je borst trainen en omdat je nog in de groei zit kunje het beste om de dag trainen ja als je goed gemotiveert blijft trainen heb je een sixpack in 11 weken ong en je moet langzame koolhydraten eten veel succes

# 07/08/2011

edwin schreef:

Hallo, ik wil graag een sixpack en daarom train ik nu elke dag. De oefeningen die hierboven worden genoemd doe ik dus alle 3 2x per dag. Nou heb ik de vraag is dat genoeg? Zoja, hoelang moet ik het doen om een sixpack te krijgen? Hopelijk heeft iemand het antwoord op mijn vraag. Het is wel als ik mijn buikspieren span en ik ga drukken op mijn buik dan voel ik ze wel goed maar zie ze niet.

# 07/08/2011

henkie schreef:

werkt goed. ben nu 12 en heb een (best) goed zichtbare sixpack! thnx

# 26/05/2013

Thijs schreef:

Hoi, ik ben 15 jaar en 185,5 cm, en ik weeg 58. kan ik nu een sixpack creëren?? En hoe kan ik dat het best doen?

# 29/05/2013

lekkerding schreef:

Ik ben 15 jaar, ik ben 185,5 en ik weeg 59 kilo, is mijn vetpercentage goed genoeg voor een sixpack?

# 31/05/2013

Anoniem maar Serieus schreef:

Beste, Ik heb een vetpercentage van 7. Is dat niet te laag voor iemand van twaalfeneenhalf? Ik ga werken aan een sixpack. Ik heb bijna alle reacties gelezen en heb nu veel tips. Dus ik ga gewoon hard werken en om de vijftien dagen checken of ik vooruitgang zie, want als je iedere dag kijkt, lijkt het geen zin te hebben. Iedereen, hou de moed erin...!!

# 10/08/2011

Re: Anoniem maar Serieus schreef:

De calculators die je gebruikt zijn meestal voor 18+. op jou leeftijd zal ik je niet al teveel richten op buikspieren. eet gezond en blijf genoeg cardio doen zoals voetballen fietsen zwemmen. begin pas serieus met trainen vanaf 16+ maak eerst nog even plezier ;) Groetjes. Yo

# 14/08/2011

Re: Edwin schreef:

Beste edwin, dat je je eigen buikspieren nog niet kan zien heeft te maken met je vetpercentage. dit is weg te krijgen door genoeg cardio te doen en een gezond eetpatroon aanhouden. buikspier oefeningen moet je niet elke dag doen en al helemaal niet 2x per dag. doe ze om de dag en in de rust dagen cardio zoals zwemmen of hardlopen. De reden dat je niet elke dag buikspier oefeningen moet doen is omdat je spieren pas gaan ontwikkelen in de rust periodes. Eet gezond en hou vol en dan komt alles vanzelf mits je blijft doorzetten ;) Groetjes, Yo

# 14/08/2011

edwin schreef:

Beste Yo, ik ben bijna 14, is dat een wel een leeftijd om je buikspieren te trainen?

# 14/08/2011

edwin schreef:

Beste Yo, als ik de 3 oefeningen hierboven niet 2x per dag mag doen, hoe vaak moet ik alle 3 de oefeningen dan doen per dag?

# 14/08/2011

Re: Edwin schreef:

Zoals boven staat beschreven moet je bij elke oefening 12x achter elkaar doen. als je ze alle 3 hebt gedaan 45 sec rusten en dan weer opnieuw beginnen. Doe dit tot je het rondje 8x gedaan hebt. maar nogmaals buikspieroefeningen hebben bijna geen zin als je vetpercentage boven de 10% ligt. je zult eerst op je voeding moeten gaan letten. Kijk gerust nog een beetje rond en doe wat extra kennis op over wat je lichaam nodig heeft als je vet wilt verliezen. Groet, Yo

# 15/08/2011

edwin schreef:

Beste Yo, als ik mijn vetpercentage bereken bij volwassen dan heb ik een vetpercentage van 9,9 doe ik hetzelfde bij een vetpercentageberekener voor kinderen dan krijg ik een vetpercentage van 19,6 en daarbij staat dat dat een goed percentage is terwijl hierboven in de instructies staat dat je een vetpercentage moet hebben van 12. Is die vetpercentageberekener nou fout of is mijn vetpercentage te hoog zodat ik dus cardio moet doen?

# 15/08/2011

casper schreef:

ik ben 15jaar en 1.81 en ik ben 82 kg hoe lang zou het duren om buikspieren te krijgen??

# 16/08/2011

tim schreef:

ik ben 16 jaar en 1.78 en weeg 63 kg hoelang duurt het om het goed zichtbaar te maken?

# 19/08/2011

Davy schreef:

Hallo, Ik ben 15 jaar, 1.75 groot en weeg 59 kg, welke oefeningen kan ik het beste uitvoeren, hoeveel keer per dag/week en hoelang zou het duren? Alvast bedankt.

# 20/08/2011

baban schreef:

Hoe zorg ik ervoor dat ik mijn vetpercentage lager krijg?

# 21/08/2011

Baban je tip schreef:

je zou elke dag een halfuurtje kunnen hardlopen of veel fietsen. Cardio moet je er ook bij doen

# 23/08/2011

gt schreef:

hoe kan ik het snelst sixpack krijgen als je pijn hebt aan je buik en je wilt het die dag hebben. en dat ik het binnen 1 uurtje trainen het al hebt \

# 23/08/2011

tarwewrat schreef:

Baban, ik train nu paar weken, was eerst beetje mollig, ik ben nu gaan traplopen en het gaat er aardig snel af. Heb nu ook zichtbare 4-pack. Iemand tips voor de onderbuikspieren?

# 24/08/2011

Patrick schreef:

Hee yo, ik had het ondanks je advies toch uit geprobeerd, vanwege de niet goed geld terug garantie. Ik moet zeggen, ik zie wel verandering. Maar je moet idd ook je eetpatroon aanpassen. Bedankt voor de tip

# 25/08/2011

levensgenieter schreef:

hey, ik zit een beetje voor de gein je vetpercentage enzo op te zoeken en toe kwam ik op dit: bij ong 10% kan je een zichtbare sixpack hebben. toen heb ik berekend (niet erg precies..) dat ik 13.3% heb. voor mijn leeftijd is dat goed (13 jaar, klinkt jong he?). toen leek het me wel leuk om ook eens te proberen een sixpack te krijgen. ik sport veel (3x perweek training) en fiets elke dag bij elkaar ong 18km. ik ga deze oefeningen ook is proberen. is dit schadelijk?

# 25/08/2011

karate schreef:

hallo, ik ben 14 jaar oud, en ik weeg 75 kilo, is dat te zwaar? ik ben 1,75 lang, en train 6 x per week aan karate, dus zo onge 40 uur aan sport, maar ik zie er totaal niet dik uit, maar mn gewicht is facking veel, is dat goed?

# 26/08/2011

Leo schreef:

Kan iemand een trainingsschema aan mij geven

# 27/08/2011

Delangelo schreef:

Hoi ik ben 1m97 en heb soms last van de rug door te weinig buikspieren volgens mij. Kunnen deze oefeningen -in mijn geval- kwaad voor de rug of is dit alleen maar toe te juichen? Alvast bedankt voor de reactie!

# 27/08/2011

Sjaak schreef:

Als je voor je buik aan t trainen bent mag je dan wel of geen alcohol drinken?

# 30/08/2011

Tom schreef:

Ik ben 13 ik heb al een goed zichtbare six pack maar ik wil het nog meer Zichtbaar maken,kan iemand hier snel op reageren ?

# 24/05/2013

Tom schreef:

Ik ben 13 heb al een goed zichtbare sixpack maar ik wil ze meer zichtbaar laten maken, kan iemand snel hier op reageren?

# 24/05/2013

Jari schreef:

Krijg je van zwemmen en goed eten ook een sixpack?

# 04/09/2011

Omid schreef:

Oke ik leg het uit voor de dikkertjes, 12-15 jarige moeten gewoon gezond eten geen fitness omdat je lengte dan wordt beinvloed wel kan je voetbalen of een ander sport. 16-18 fitness Oke ff uitleggen: 08:00 ontbijt 11:00 tussendoor 13:00 lunch 16:00 tussendoor 18:00 avondeten 20:00 tussen door (shake) Neem kleine porties van je eten als je dit doet slaag je om af te vallen Vermijd chips en dikmakers Amandelen is goed voor de stofwisseling

# 05/09/2011

marco schreef:

ik weeg 53,5 kilo en ben 13, wat is dan mijn vetpercentage?

# 13/09/2011

Indoboy schreef:

Hey ik heb zo'n lichaam waarvan je denkt daar zit een sixpack onder. Alleen is dat niet waar. Ik ben aardig gespierd en sterk. Ben 14 en ik wil een 6pack voor California! Wat moet ik eten eigenlijk? Btw ben 1.65. medium Indo. Wat moet ik eten per dag? yoghurt brood avondeten? En wat voor avondeten moet ik eten?

# 14/09/2011

Chiiboy schreef:

Hoi Ik wou graag weten hoe je een zichtbare sixpack kan krijgen. Ik train al elke dag 5 sets en ik zit al op een dieet ik eet al minder ik eet al geen snoep patat en chips meer maar ik blijf steeds een buikje hebben:( Hoe kan ik hier afkomen en de volgende stap hoe krijg ik een sixpack? Hebben jullie mischien tips of een eetschema + trainschema? En hoelang duurt dit?

# 22/09/2011

MooiKwaaiiBoy schreef:

ik train mijn sixpack maar hoe meer ik een sixpack krijg hoe minder mijn conditie wordt hoe kan dit ????

# 28/09/2011

Meryem schreef:

Chiiboy zeg dat tegen de psychiater

# 29/09/2011

Benjamin schreef:

Hallo , ik ben Benjamin ik ben net 13 en ben 1,83 . Ik weeg 68.5 kilo , is dat te veel ? Ik heb bijna een volledige sixpack.je zet de onderste blokjes een klein beetje. Ik doe 3-4 keer per week 2:30 uur aan honkbal. Zijn er nog alternatieven om de onderste blokjes te trainen ?

# 29/09/2011

Benjamin schreef:

*je ziet de onderste blokjes een klein beetje

# 29/09/2011

Bastarsd schreef:

XD iedereen vraagt hier iets maar niemand krijgt antwoord

# 01/10/2011

Mooiboy schreef:

Hallo Ik wou graag vragen hoe je een zichbare sixpack kan krijgen? Ik train al elke dag die oefeningen hierboven maar ik heb er nog steeds geen een Hoe moet ik dat doen ik eet al geen chips en al die vettigheid en ik sport al mee wat moet ik doen?

# 02/10/2011

Help! schreef:

Hoe kan ik een zichtbare sixpack krijgen? Ik doe al elke dag deze oefeningen maar ik blijf een buikje hebben en ik eet ook geen vettigheid meer zoal patat chips of snoep hoe kan dit?

# 02/10/2011

Mooiboy antwoord schreef:

wat ik vooral van veel mensen hoor is dat je cardio training moet doen.

# 03/10/2011

Matt schreef:

Ik ben 11, maar heb geen six-pack dus train ik nu ;)

# 04/10/2011

Mooiboy schreef:

Mooboy antwoord wat is cardio training?

# 05/10/2011

dyalnvk1 schreef:

hoelang duurt het als je alles 100 keert per dag doe

# 10/10/2011

Mike schreef:

de bovenste blokjes zijn bij mij erg zichtbaar maar de onderste niet dus heb een 4 pack? hoe krijg ik de 2 onderste ook mooi geblokt? ben 14 jaar.

# 10/10/2011

jeff_Stylow schreef:

met crunches doen krijg je veel minder snel een sixpack ik fitness ongeveer 7uur perdag 6 dage perweek en om een sixpack te krijgen heb je de tijd nodig bij iedereen is dat weer anders qua opbouw van de spieren

# 10/10/2011

Mennoo1965 schreef:

Moet je nou (bovenstaande info) 12(herhalingen) x 8(sets) x 3(0efeningen) x 5(keerperweek) = 1440 oefeningen per week doen?

# 12/10/2011

badboy schreef:

ik heb een 6pack maar wil een 8pack hoe kan dat wat me vriendin wil dat

# 17/10/2011

badboy schreef:

wil weten hoe ik die sixpack heb door deze site en heel de jaar oefenen moet jullie ook doen

# 17/10/2011

Rofl schreef:

Oke , voor de mensen die niet weten wat cardio training is : Cardio training is bijvoorbeeld hardlopen.

# 17/10/2011

Tobias Gottlieb schreef:

Ik wou graag vragen hoe ik een sixpack krijg? Want ik heb best wel een buikje, hoe kan ik die weg krijgen? Ik doe elke dag al die oefeningen hier boven Maar het werk niet:( Hoe krijg ik zo snel mogelijk een sixpack? Alvast bedankt!'

# 18/10/2011

Aymen schreef:

Sixpack heb ik

# 19/10/2011

w schreef:

ik train al geruime tijd mijn buikspieren maar raak de laatste tijd mijn motivatie kwijt kan iemand mij tips geven om weer gemotiveerd te raken

# 21/10/2011

Marnix schreef:

Wat wordt er bedoeld met acht sets? Wordt hiermee bedoeld 8 sets per onderdeel, of dat ik het in 8 sets moet combineren? Graag reactie

# 23/10/2011

hoer schreef:

ik was 8 jaar en ik haat al sixpack hoe vind je deze shit dan ik trainen 4uurtjes perdag

# 23/10/2011

Hamza Al Abdely schreef:

Ik doe al een tijde deze oefeningen en zit al op fitness maar het helpt niet ik heb nog steeds geen zichtbare sixpack weet iemand wat ik moet doen?

# 26/10/2011

luuk schreef:

ik ben14 en weet iemand waar je een gratis schema voor een sixpack kan krijgen wil het echt graag hebben een sixpack <3

# 26/02/2013

Mike taks schreef:

Hee ik ben 13 jaar , en ik heb deze oefeningen gedaan en binnen een maand had ik een sixpack :) , dus bedankt voor de tips

# 03/03/2013

Sander schreef:

Halo ik heb de manier om binnen 4 weken een sixpack te hebben als je niet te veel vet hebt maar je hoeft niet heel dun te zijn. Als je een trampoline hebt anders heb je pech. voor degene met een trampoline: Je gaat op je rug liggen doet je benen en zorgt dat je ongeveer na wat oefenen zo'n drie minuten een halve meter boven de trampoline uitkomt en niet gaat staan want je komt ook weer op je rug neer veel suc6 pm maar als je het niet snapt suc6

# 08/11/2011

sander schreef:

met je benen oafzetten!! omhoog trappen

# 08/11/2011

sander schreef:

NEEM GEEN DIEET TRAIN GEEN 5 KEER PER DAG OF WEEK ik heb dit ook gedaan HET WERKT NIET!!!!!!!!!!! als je een trampoline hebt heb je binnen een maand zoiezo al 2a4 blokjes zichtbaar

# 08/11/2011

sander schreef:

je hebt maar 3 min per dag nodig doe dit 2 weken en KLAAR

# 08/11/2011

Christian schreef:

Hallo allemaal, ik ben 14 jaar net, en ik heb maar 4 ''pakjes'' als ik mijn buik span, ik wil nu dus een six-pack, deze informatie is erg handig... Ik ga zo hard mogelijk trainen, meiden vallen op een six-pack, en misschien kan ik mijn grote liefde ook veroveren zo :-) Bedankt Christian

# 16/11/2011

Anoniem schreef:

Ik ben een meisje en ik wil heel graag een sixpackk :d Ik ben 1,60 en ik weeg 52 kg. Ik Zit op voetbal en train 1 x per week en ik heb op een zaterdag een wedstrijd van 2x 45 minuten. Denk jj dat het me gaat lukken als ik dit elke dag doe?? en wanneer krijg k dan de uitslag :D

# 20/11/2011

annoniem schreef:

hooi ik ben 13 en is dit ook voor meisjes!?? want ik wil een wat strakker buikjee!!

# 21/11/2011

Sand0r schreef:

Iedereen onder de 18/die nog in de groei zijn. Stop met proberen een sixpack te krijgen, (Als je hem al hebt gefeliciteerd) Het teveel/extreem trainen wat je nodig hebt om een sixpack te krijgen belemmerd je groei. Zodra je uitgegroeid bent (meestal rond 18de) zou ik pas beginnen aan zwaardere training. Denk voor die tijd wel vast aan je lichaam, elke kilo die je te zwaar weegt is er moeilijk om af te halen later. Groetjes Sand0r

# 22/11/2011

Sand0r schreef:

En Ja. Dit kan zeker ook voor de dames onder ons

# 22/11/2011

hey schreef:

ik bn 13 enwil sixpack hoe vaken en hoelang moet ik trainen

# 28/11/2011

boulehoual nassim schreef:

slappelingen nerdjes ik chier al jullie moeders

# 29/11/2011

Chiiboy schreef:

Ik krijg maar geen zichtbare sixpack terwijl ik elke dag oefeningen doe ik heb nogsteeds een buikje ik wil hem weg hebben in plaats van een sixpack hoe kan ik dit dan zo snel mogelijk krijgen?

# 02/12/2011

matthijs schreef:

ik ben 11 heb six pack elke dag 8 keer oefenen eet gezond heb al sixpack een zijkant bovenkant midden en onderkant ()() ()()

# 03/12/2011

Help! schreef:

Ik wou graag vragen hoe je een zichtbare sixpack kan krijgen?

# 11/12/2011

Erdio schreef:

heey, ik ben redelijk stevig. En ik wil graag een sixpack maar hoe train ik die het beste? Ben 12 en ong. 46 kg bye

# 12/12/2011

C. schreef:

Ik wil een redelijk kleine sixpack, mijn BMI is 18,3 hoevaak en lang moet ik trainen Heb niet erg veel tijd

# 14/12/2011

C. schreef:

En ik ben 12

# 14/12/2011

someone schreef:

ik heb een sixpack na 1 jaar fitness. makkelijk. snel. paar keer per week fitness. ik ben 17. mijn sixpack is duidelijk zichtbaar. ^^

# 15/12/2011

anoniem schreef:

Fout. Er is geen oefening voor alleen boven of onderkant buikspieren. De zogenaamde onderbuikspieren wat iedereen denkt is een spier wat in je bekken zit. en de buikspier is zoals een andere spier, met 200 crunches per dag kom je er niet, je hebt rust nodig en je doet best een oefening met gewicht, iets wat je laten we zeggen maximum 12 keer kunt doen, dit ongeveer 5 keer, maar dan moet je ook kapot zijn, en na 6 weken heel anders trainen ipv 5 x 12 kun je het ook zo doen: 5,5,5,15,15, dit is vooral goed mogelijk in fitness centra, ikzelf fitness ook en het beste gaat met machines, voor buikspieren dan voor andere spiergroepen raad ik machines zo min mogelijk aan.

# 03/04/2013

b.k schreef:

iedereen zegt ik ben niet normaal ik ben 11 heb sixpack en weeg 66 en ben 1.67 iedereen denkt op vakantie dat ik 14 ben omdat ik zo een strakke sixpack heb en ik train elke dag

# 15/12/2011

tom schreef:

ik heb 8 pack en ik ben 11

# 16/12/2011

henk schreef:

een set is hoeveel keer je een ding doet bijvoorbeeld 10 reps crunches dat is 1 set.

# 16/12/2011

Lars schreef:

Ik ben een gast van 17. Ik heb een vetpercentage van 4-5%. Hoe krijg je zo snel mogelijk een sixpack ?

# 17/12/2011

alain schreef:

nou ik heb een sixpack maar wil graag een eightpack hoe kan ik dat voor elkaar krijgen? gewoon door gaan met deze oefeningen?

# 19/12/2011

Bram schreef:

Hoi, ik ben dertien en wil graag een sicxpack... Ik weeg rond de 50 en ben 1,63. is het mogelijk om een sicxpack te krijgen in 6-8 weken???

# 20/12/2011

Hoi 63637372828 schreef:

Ik heb bijna een 6 pack koel heh en ik ben 13 haha

# 21/12/2011

Boeli schreef:

Hoe kom ik van m'n buikie af en krijg ik een sixpack deze oefeningen helpen niet.

# 27/12/2011

Thom schreef:

Hey, ik ben 16. ben rond de 1.67, en weeg ongeveer 53 kg. ik eet niet echt goed, maar Vet Heb ik totaal niet. ik sport rond de 20 uur in de week, Taekwondo, bodypump, thuisfitness(buikspieren en borstspieren enzo) en Jiujutsu en voetbal. en zie mn buikspieren wel. maar de onderste buikspieren die zie ik niet echt goed. als ik aanspan dan wel, de bovenste heel duidelijk, middelste gaan ook nog wel maar onderste dat is wat minder. Groeten en bedankt voor de hulp (hoop ik) laters

# 27/12/2011

jackie schreef:

ben 14 ook hihi

# 26/12/2011

Nagato schreef:

Hey, ik ben17, ben rond 1.82 en weeg zo 90 kg. En ik moet een frikking way om af te vallen, all die dieetiste die zegge we wat maar het helpt voor geen meter zou fijn zijn als jullie hier is iets wiste, hoop dak wat tehore krijg alvast bedankt.

# 30/12/2011

riagg schreef:

ik doe fitness als ik bench press borst oefening ik weeg 78kg bankdrukken met 80kg 10 keer fet presentage is 19 vocht 57 ik praat uit me zelf wel last sizovrenie ik werd aangeraden niet te fitnessen anders word erger psychose ik alles verkeerd altijd boos gebruik testosteron en pre work out met kreatine combinatie en messalazine prednison combinatie

# 05/01/2012

Ray B schreef:

Ik ben 15 en net aan 1.60 Dus aan de kleine kant en weeg ongeveer 50 kilo is het mogelijk zonder cardio een six pack te krijgen? Ik ga deze oefeningen langzaam opbouwen. En moet je tijdens deze oefeningen je buikspieren aanspannen???

# 08/01/2012

frank schreef:

hallo ik ben 13 jaar weeg 47 k en ben 1.74 lang ik heb al lichte blokje maar alleen als ik getraind hab hoe kan ik een altijd zichbaare sixpack trainen

# 09/01/2012

@frank schreef:

als je 1,74 lang bent en 47k weegt is dat vrij licht, je bent dus waarschijnlijk vrij dun en je zult hierdoor sneller een sixpack te zien krijgen. Echter kan het ook sneller veranderen als je wat dikker word.

# 10/01/2012

reactie nagato schreef:

het valt best wel mee hoe zwaar 90 kilo is voor een 17 jarige. Het is misschien iets meer dan andere 17 jarigen maar zeker niet dik ! zelf ben ik 15, 1,96 m en weeg ik 73 kilo

# 10/01/2012

@ frank schreef:

ik heb een six-pack gekregen door veel herhalingen te gaan doen. oefeningen doen overdag en s'avonds

# 10/01/2012

James schreef:

Ik wil even een paar dingen kwijt. 1. Als je 16 jaar oud ben, ben je een kind, en ga je geen sixpack krijgen zoalsm je voor ogen hebt. 2.train het hele jaar door, en niet alleen van mei tot en met augustus. 3. Als je 5 dagen in de week traint, en 2 dagen jezelf volgooit met bier en Mc Donalds, krijg je geen sixpack!!! Groetjes van een trotse 8pack owner

# 18/02/2013

kees schreef:

ik ben 14 jaar 1.62 en weeg 47. ik wil graag een sixpack krijgen voor dat het zomer is. ik ben best klein en moet dus nog groeien dus wat is het best om een sixpack te krijgen?

# 14/01/2012

Ja. schreef:

Hoelang moet je dit doen tot dat er resautaat is?

# 15/01/2012

kees ja schreef:

duurt wel paar weken. maar als je het goed blijft vol houden met je buikspier oefeningen dan komt het wel en let natuurlijk ook op je eet patroon. ga niet veel vettige dingen eten want dat schiet niet op

# 15/01/2012

gio schreef:

my rechterarm is ook gespierder dan my linkerarm ahaha

# 16/01/2012

Kees schreef:

Kan je voor mij een eetpatroon maken wat bij deze oefeningen hoort

# 19/01/2012

Ja schreef:

Kees kan je voor mij een eetpatroon maken wat bij deze oefeningen hoort

# 20/01/2012

Mark schreef:

Hoeveel minuten per dag moet ik trainen om in de zomer een sixpack te krijgen. Ik ben 13 jaar, 45 kg en 1.70

# 22/01/2012

@Kees. schreef:

uuh nja koolhydraten (zoals spaghetti) eten. zo min mogelijk vet eten. je moet ook niet te dun zijn. maar op internet staat er zeker wel tips over een goed eetpatroon

# 23/01/2012

Naaldje schreef:

Wie kan me vertellen wat het beste dieet is , als je net bezig bent met het trainen van een six/pack? gr

# 24/01/2012

ik schreef:

ik ben 13 en heb al een sixpack en doe er helemaal nix voor

# 27/01/2012

@ik schreef:

Een fetpack zeker anders kan het echt niet.

# 28/01/2012

Luna schreef:

Ik ben een meisje van 14 jaar en wordt in augustus 15 ik zou graag een sixpack willen ik ben 158 en 50kg ik zit nu op een dieet en ik doe deze oefeningen elke dag maar ik zie geen resaultaat hoe kan dit en hoe kan het dat ik wel resaultaat krijg kan iemand me helpen? Alvast bedankt Luna,

# 30/01/2012

pimmetjuuu schreef:

Ik ben 14 bijna 15 en ben sins 2 weken begonnen met trainen maar wat kan ik nou het beste doen om het nog beter/meer te laten zien?

# 30/01/2012

pimmetjuuu schreef:

Ik ben 14 bijna 15 en ben sins 2 weken begonnen met trainen maar wat kan ik nou het beste doen om het nog beter/meer te laten zien?

# 30/01/2012

:$ i don't say it schreef:

Ik ben 14 jaar 1.68 lang en weeg ong. 43 met welke oefeningen en hoelang en hoevaak kan ik heh best trainen?

# 30/01/2012

albaboy schreef:

u gaat niet zomaar 6 pack krijgen voor 8 weken je moet zeker 4manden trainen hangt er van af gewicht

# 31/01/2012

Wie???? schreef:

Wie kan me vertellen welke oefeningen ik het best kan doen ben 14 bijna 15 en weeg ong 43

# 01/02/2012

-.-' schreef:

Wow. Mijn vetpersentage is 1.63 is dat genoeg voor een six-pack enzo ja welke oefeningen kan ik doen ben 15 en weeg 43 Alvast bedankt. Thnks ;)

# 02/02/2012

-.-' schreef:

Ik bedoel dat m'n vetpersentage 16 is xd maar kan ik daar six-pack voor krijgen zoja met welke oefeningen het best? Thnks ;)

# 02/02/2012

Nick schreef:

Is het nodig dat je de 8 sets achter elkaar moet doen op één dag om een sixpack te krijgen? Of kun je ook bijvoorbeeld. 4x 2 sets op een dag doen (dus over de hele dag verspreid)?

# 04/02/2012

soufiane schreef:

ik heb nou de beste sixpack van me klas en ik ben pas 10

# 04/02/2012

Luna schreef:

Wie kan voor mij een bij passend eetschema maken?

# 09/02/2012

niels 12 jaar schreef:

en het werkt ook nog ey XD ik heb het geprobeert en eigenlijk in 8 dagen maar ik heb nu bijna een 8 pac XD

# 10/02/2012

jupje schreef:

niemand krijgt antwoord haha

# 10/02/2012

Luna schreef:

Wie kan voor mij een bijpassend eetschema maken die bij deze oefeningen horen om snel een sixpack te krijgen?

# 12/02/2012

Joey schreef:

Wie kan voor mij een bijpassend eetschema maken die bij deze oefeningen horen om snel een sixpack te krijgen?

# 12/02/2012

"ts my health schreef:

Eetschema: 5 kleine maaltijden verspreid over de dag eten en 1 avond maaltijd.: 09:00 uur: 2 sneetjes bruin brood met gesneden gekookte ei. 11:00 uur: 1 manderijn 13:00 uur: 1 sneetje bruin brood 15:00 uur: 1 appel 17:00 uur: 1 manderijn 18:00 uur: koolhydraat vrije avond-maaltijd. Zoveel mogelijk groenten en gegrilde kip. (Geen rijst en geen aardappel!) Na 19:00 uur: Niets meer eten want eten voor het slapen gaan wordt namelijk niet verteerd. Zo veel mogelijk drinken.

# 13/02/2012

bosje schreef:

ik heb van deze oefeningen een bierbuik gekrege.... is dat mogelijk? ik heb me goed aan het schema gehouden * biertjes per dag met 45 seconden rust ertussen. hmm raar

# 14/02/2012

snorrenkweker schreef:

wat bedoelen ze met: Je moet in totaal ongeveer acht sets maken van deze oefeningen

# 14/02/2012

koekenpan schreef:

heey ik ben een jongen van 15 jaar , 1.77 lang en taile =71 dat is 5,2vet percentage. ik doe al best veel aan bewegen ik fiets 11km naar school en zit onder voetbal maar daar train je geen buikspieren. maar ben wel dun en zie toch wel vorm van six pack of is dat normaal als je dun bent? of is dat een goed teken en moet ik nu gewoon veel buikspieren gaan trainen?

# 15/02/2012

G schreef:

Op de weegschaal stond dat ik vorig jaar 31/32% vet had. nu bij een andere gym gaf die 30% aan( leeftijd en lengte klopte niet). maar ik ben 12.5 kg afgevallen en dat kan je ook zeker zien aan mn buik. Desalniettemin zie je wel soms dat ik een 2 pack heb. en ik zag op een site dat je boven de 12% nooit buikspieren zou kunnen zien, hoe kan dat? en ook op men eerste vraag een reactie please. :)

# 18/02/2012

superjeroeman schreef:

je hoeft helemaal niet zoveel te trainen ongeveer 1 uur per dag, want anders zegt je lichaam stop als je te veel sport

# 24/02/2012

rikkie schreef:

hoi ik ben bijna 16 ik ben nou al 3 maanden om de dag intensief aan het trainen maar nogsteets geen resultaat dan zul je denke je bent te dik maar ik heb bijna geen vet iemand tips

# 01/03/2012

rikkie schreef:

ik ben pas 3 weken bezig met trainen maar misschien span je je buikspieren niet of niet goed genoeg?

# 02/03/2012

Tjeerd schreef:

Hoe moet je je buikspieren dan aanspannen?

# 03/03/2012

????? schreef:

Ik ben een jonge ik ben 15 jaar ik weeg en 176 cm ma ik voel mijn sixpack wel maar da vet hoeveel moet ik wegen

# 29/12/2013

Sam schreef:

Om je spieren goed te zien moet je een vet precentage onder de 10% hebben. sixpack heeft iedereen maar als je het beter wilt zien betekend dat gezonder eten en meer cardio. En sowieso buik blijven trainen.

# 05/03/2012

Tjeerd schreef:

Hoelang moet je deze oefeningen doen om een resultaat te kunnen zien?

# 08/03/2012

guitte schreef:

ikj ben een jongen van 14 58 kg en 1m67 en zou graag een moie sixpack krijgen in 2à3 maanden. ik ben al begonnen met crunches maar echt veel resultaat krijg ik niet. iemand tips wat ik kan doen?

# 11/03/2012

tumaz schreef:

hoe weet of mijn buik ectomorph is of iets anders? en bij mn buik zie je heupen echt duidelijk en boven bij mn borsten dus bn ik wel beetje breed

# 12/03/2012

JWZ schreef:

VOEDING VOEDING VOEDING....En idd laag vet %, dus ga erbij hardlopen ofzo...eet voor t slapen wat magere kwark en eet gewoon gezond, bruin brood, kip, brinta in de ochtend, geen snoep geen chips als je echt snel resultaat wilt moet je er hard voor werken, houd het goed bij, de meeste mensen geven het snel weer op.

# 15/03/2012

Een jongen schreef:

ik ga meteen aan de slag!!!

# 15/03/2012

PU schreef:

Pushups,situps werken goed maar zet je in..

# 18/03/2012

Kees schreef:

Mama, ik hou ook van jouw!!!

# 19/03/2012

Marco schreef:

Ik ben 15 jaar en 185 lang ik weeg 62 kilo. Wat moet ik allemaal voor eten en drinken nemen? Waneer zie je het als ik alle oefeningen s'ochtens en s'avonds doe?

# 24/02/2013

ik schreef:

Ik ben 12 jaar ik weet dat dat raar klinkt maar ik heb al een sixpack als ik die aanspan kan ik mischien hardlopen om het voor later te houden ?

# 13/05/2013

Willy schreef:

Hoi ik heb een 6pac en dat in 5 weker werken

# 26/03/2012

Mark schreef:

Hallo, Ik ben een jongen van 14 1.80 - 74 Kilo Hoe krijg ik snel een sixpack ? :$ help me !! en hoelang duurt het ongeveer ?

# 27/03/2012

Heewaa schreef:

Ik heb al een sexpick dus ik hoef geen sixpack meer

# 27/03/2012

jan kwarten schreef:

hallo . ik ben jan en ben 13 jaar weeg tuseen de 65 en 55 kilo en ben ongeveer 1. 70 cm .wat kan ik noun de bste doen om zo snel mogelijk aftevallen want ik schaam me wel een beetje er voor ik drink geen cola en dat soort dingen meer af entoe wel eens een snoepje maar ik wil zo snel mogelijk afvallen pls help ...!

# 12/11/2012

jwz schreef:

ey ik ben 13 jaar ik ben ongeveer 1.66 meter lang en weeg zo'n 55.5 kilo hoe snel krijg ik een sixpack?

# 08/04/2012

Anneke schreef:

Hey, Ik ben 14, 1.66 lang en weeg 57 kilo en hoe meer ik ga trainen hoe zwaarder ik wordt!! Ik ging van 49kl naar 57kl en eet niet veel en als ik eet is het boord en avondeten, maar ik heb ook nog geen sixpack. Werkt dit het beste?

# 15/04/2012

Joost schreef:

ik ben 13, ik ben ong 1.67 m lang en ik weeg 47 kilo. is dit normaal? ik heb nog ongeveer 3 maanden om dit te oefenen werk dit echt? ik ben al bezig om af te vallen maar het gaat nog niet helemaal perfect, maar dat wordt nu wel anders =).

# 19/04/2012

Lissanne schreef:

Hey ik ben een meisje van 1.62 m en weeg 48 kilo, hoeveel kilo's moet ik afvallen en hoeveel keer moet ik deze oefeningen doen om een sixpack te krijgen voor de zomervakantie?

# 20/04/2012

1234 schreef:

yo, ik ben jongen en heb wel een soort romp al zitten maar heel licht en geeneens getraint (ja alleen gym) raar he

# 21/04/2012

1234 schreef:

en ben 13 (kom maar met die six pack)

# 21/04/2012

1234 schreef:

lissanne wrm zou je een sixpack willen? (wrm nie alleen een platte buik) je bent een meisje (maar ja jou keus)...??????????????

# 21/04/2012

1234 schreef:

he boys & girls, eerst studeren en na je 18 beginnen (is ook handiger dan gaat het makkelijker) :(

# 21/04/2012

len schreef:

julllie willlen gwn allemaal flowen

# 21/04/2012

lekker ding schreef:

ik ben al 1 maaand aan het trainen en heb al zkr een sixpack, en biceps gelijk gewkeekd (op school zeiden alle jongens dat ik niet goed in mijn hoofd was om alleen maar te trainen (ik doe HAVO) ze zeiden dat ik effe naar de meiden moest gaan om te flowen

# 22/04/2012

mooi boy schreef:

ik heb gwn een sixpack en biceps omdat dat gwn geil is of nie dan (he ik wil wel een lekker ding ontmoeten hoor)...

# 22/04/2012

mooi girl schreef:

zo, dus jij bent geil? mooisow ;D. hoe oud ben jeh? xD

# 25/04/2012

mooi boy schreef:

20 jaar en jij geilerd?

# 25/04/2012

tim schreef:

ik ben 10 jaar en ik heb hierdoor al een begin van een six pack! een wondersite! very greating site i have it see on my telefone xD

# 26/04/2012

sixpacktrainer schreef:

hey met my ik weeg 55 kilo en ben 12 jaar 1,65cm ik heb geen overgewicht maar wel vet nu train ik want ik wil over 5 weken een six pack hebben voor op kamp

# 28/04/2012

oli4 schreef:

hallo ik ben 13 jaar oud en ik weeg ong. 40 kilo en ik ben 155 cm ik wil voor de zomervakantie proberen een beetje een sixpack te krijgen ik heb aan de bovenkant al spieren alleen aan de onderkant zit nog niks heeft iemand tips om dat wel te krijgen? mvg oli4

# 29/04/2012

Nono schreef:

hey ik ben 12 jaar weeg 54 kilo en ben 162cm groot mijn buik is nogal dik ik zou graag een beginnend sixpack krijgen hoe lang gaat dat duren en wat is cardiotraining???

# 30/04/2012

hoi schreef:

gwn sit-up's 20 per dag en dat 2 maanden vool houden en rusten in die tussenuren voor een sixpack

# 01/05/2012

iemand schreef:

hej ik ben 12 jaar en 1.63 en ik weeg iets in de 40 kilo ik wil heel graag sixpack zonder dat ik naar de sport school ga. hoe kan ik six pack krijgen.

# 01/05/2012

iemand schreef:

ik hoef geen six pack maar wel een platte buik.

# 01/05/2012

R....... schreef:

Ik wil heel graag thuis trainen voor een sixpack wat moet ik doen?

# 02/05/2012

mooiboy schreef:

He R....... gwn 20 keer sit-up' en 20 keer pous-up's en 10 x links sit up en 10x rechts sit up daaarom heb ik ookal 7 vriendinne gehad met mijn sixpack en biceps

# 02/05/2012

mathias schreef:

hoi ik ben 13 jaar en wil graag veel arm spieren en buikspieren en kracht hebben weet iemand hoe ik ze al beter zou zien in 1a2 weken en welke oefeningen ik zou moeten doen?

# 02/05/2012

iemand schreef:

hoe krijg je smallere benen.

# 04/05/2012

... schreef:

Hallo ik ben 13jaar ben +- 1.57lang en weeg 40kg, ik zit op kikbox en op voetbal, ik wil ook graag een 6-pack, ik kikbox 2x per week 1,5 uur lang, ook train ik 3x per dag zo'n 30min situps, kan iemand een schatting makrn van hoelang het ongeveer gaat duren??

# 07/05/2012

Mooiboy schreef:

wrm ? ik ben gwn geil das alles, XD (een sixpack vereist gwn geduld en geen vet eten + trainen) ik snap jouw probleem nie >>> schreef wtf is je probleem?

# 13/05/2012

Geil schreef:

ik ben bodybuilder dus mij maakt niemand gek met trainen (ik heb door spieren al zkr 9 vriendinnen gehad) alors (dus), boys je wilt toch een geil wijf ontmoeten !! blijf a.u.b dan trainen !!!!!!

# 13/05/2012

Hot girl schreef:

Hey ik ben 52 kilo en 14 jaar en ik heb altijd al een lichte six-pack gehad maar ik wil dit graag nog meer krijgen alleen lukt dat niet echt ligt het er misschien aan dat ik een meisje ben en staat een six-pack wel bij meiden??

# 15/05/2012

Hot Boy schreef:

nee jow, gwn blijven trainen en een strak buikje is toch ook goed genoeg ?

# 17/05/2012

luuk schreef:

hoi ik ben 11 jaar, ben 163 en ben ongeveer 50 kilo. bijn bmi is wel goed,maar ik wil toch een beetje buikspieren krijgen. met welke oefening kan ik dat het best doen?

# 20/05/2012

makkeke schreef:

hoelang duurt hetvoor dat je een six-pack krijgt??

# 21/05/2012

Preddiiee xd schreef:

ik ben 13 jaar en ik weeg 78 kg hoe kan ik tegen juli,n sixpack krijgen?

# 24/05/2012

DON schreef:

Heej everybody....... Ik heb een 8 pack echt makkelijk als je gewoon 16 sets per dag doet in plaats van 8 dan is het zo gedaan.

# 24/05/2012

nikey schreef:

dat valt niet tehalen ik 2maandjes. pas wanneer je vet onder 11%zit en je hebt al ongevver 3maanden goed getraint kan je pas een sixpack tevoorschijn halen

# 26/05/2012

thugy schreef:

hoelang duurt het voor ik van 13 op 10% vet zit? ik eet gezond,ongeveer 1500 kcal per dag en ik cardio 2:15 uur per dag. iemand hellppp

# 26/05/2012

Iemand schreef:

Ik ben 12 weeg 52 kilo en ben 1.62. Als ik oefeningen doe krijg ik heel erg last van mijn rug. Daardoor doe ik geen oefeningen maar over een paar weken ga ik op vakantie met en leuk meisje maar ik durf niet zonder mijn shirt op het strand en dat wil ik graag veranderen.

# 27/05/2012

thugy schreef:

Haha lekker voor je dik zak

# 27/05/2012

-_- schreef:

hoeveel dagen rust moet je houden of geen ?? reageer a.u.b

# 29/05/2012

ikke schreef:

ik ben 162cm groot en mijn borstomvang is 64cm mijn nek is 34cm en ik ben 12 jaar. weet iemand van de wezens die hier 'online' zijn ook wat mijn vetpercentage is en of dat ook laag genoeg is.

# 29/05/2012

thugy schreef:

dat valt alleen goed te meten met een huidplooi meter maar niet met al die andere dingen op het internet aangezien zij maar een eventueel vetpercentage geven maar dit klopt eigenlijk nooit.

# 02/06/2012

Claudia schreef:

Hallo, ik had een vraagje als ik de oefeningen doe bein ik helemaal te trillen, hoe komt dat? x

# 10/06/2012

... schreef:

ik ben 11 jaar en ik ben 1m53 lang maar ik weeg toch 58.8 kg is dit een goed gewicht of niet en hoeveel kg mag je wegen als je 11 j. bent en 1m53 bent ?

# 10/06/2012

... schreef:

kan iemand zo snel mogelijk antwoorden a.u.b. ?

# 10/06/2012

ikkke schreef:

ik ben 1 60 lang en weeg 43 k heb wel een beetje een onderbuik als ik zit en als ik gewoon sta is mijn six pack niet egt zichtbaar als ik aanspan wel hoe kan ik nu het beste een goed zichtbare sixpack krijgen

# 11/06/2012

Degene die je bedoelt schreef:

hey De oefeningen doen het heel goed maar een vraag : hoe oud moet je ongeveer zijn om te beginnen met de trainingen Groette!

# 11/06/2012

toom88 schreef:

ik heb aan jullie trainingen voldaan ik heb mijn 2 bovenste buikspieren zichbaar maar de rest niet mijn vraag is als je 2 van de 6 kunt zien is je vetpercentage dan goed of niet goed mvg, toom88

# 13/06/2012

Anoniemus schreef:

Ik wil graag een sixpack krijgen. Nou weet ik dat je dan bijna tot geen vet op je buik mag hebben. Nu is het probleem bij mij, ik heb wel een laagje vet op mijn buik, het is maar een heel dun laagje. Nou is mijn vraag: Hoe kan ik het snelst en heb best dit kleine vetlaagje kwijtraken? Graag ontvang ik bruikbare antwoorden!

# 15/06/2012

Davi schreef:

Ik ben 13 jaar bijan 14 ben 1,55 en 40kg. Hoeveel weken de tijd heb ik nodig om een 6-pack te trainen en moet ik een dieet volgen?

# 26/10/2012

Sander schreef:

Hoi, ik ben 12 jaar, en ik train best wel veel volgensmij aan mijn buikspieren, ik doe nu ongeveer per dag 150/200 sit-ups per dag, maar ik wil graag mijn armspieren ook trainen! Heeft misschien iemand een makkelijke manier om je armspieren ook te trainen? Alvast bedankt! :).

# 29/10/2012

Martijn schreef:

Ik ben 13 jaar, 1m70 en 45 kilo. Ik doe nu elke dag alles uit dit filmpje voor de spieren: http://www.youtube.com/watch?v=QxDaIgI3Q_4 En voor het verbranden van vet ren ik vaak de trap op en af en Ik doe aan wielrennen. Is dit voldoende om in ongeveer 3 maanden een Goeie sixpack te hebben?

# 05/11/2012

Schreef schreef:

Ik heb al een tijdje een aardige sixpack, maar de onderste twee zie je nog niet heel erg... Weet iemand nog meer oefeningen voor de onderste 2?!?! Alvast bedankt!

# 18/06/2012

Jasper schreef:

Anoniemus, ik raad je aan om gewoon 2-3 keer per week naar de sportschool te gaan en daar te gaan lopen op de loopband. Ik doe het meestal zo'n kwartiertje. Daarna een half uurtje rust en nog een kwartiertje.

# 19/06/2012

Lars11 schreef:

Ik ben 16jaar lengte 1,75 gewicht 64kilo ik zou graag een sickpack willen trainen op welke manier kan ik dat het best doen?

# 19/06/2012

Anoniem schreef:

Ik ben 13 jaar Lengte: 1,54 meter Gewicht: 40 kilo Ik heb al een beetje sixpack maar wat moet ik eten en hoe vaak trainen om deze echt te zien? Heeft iemand antwoorden voor mij?

# 20/06/2012

ik schreef:

k ben 13 jaar 1,68 m lang en weeg zon 52 kilo. ik train nu 4 maanden 1 uur per week, maar ik zie er nog niet veel van. doe ik het niet goed? of heeft iemand nog tips voor me

# 22/06/2012

Juul schreef:

Ik ben bijna 15, 1m60 ongeveer en ik weeg 45 kg. Hoe kan ik zo snel mogelijk een six-pack kweken en hoelang duurt dit?

# 22/06/2012

ik schreef:

Ben meteen begonnen

# 25/06/2012

Sixpack schreef:

Hoe krijg je een sixpack in ongeveer een maand? Ik weeg 52, ben 1.70 lang.

# 26/06/2012

jongen help schreef:

Hee, ik ben ongv. 1,61 ,15 jaar , 55 kilo.. Ik heb een vraag ; ik heb een redelijke gezondheid enzo als ik aan span heb ik vlink wat spieren (6pack Rug is gespeerd) Dat alleen als ik aan span , je zou het niet geloven maar als u het verschil bij mij tussen aanspannen en gewoon zou zien lijkt het net als ik aanspan LETTERLIJK BODYBULDER en lost lijk ik net een kip ,, je ziet wel wat maar het verschil is erg hoog, vroeger als ik in de ochtend opstond deed ik 20 x pushops en 20x buikspieren (14 jaaar) ik was een tijdje gestopt en nu heb ik erg veel motivatie en doe ik elke dag weer 20x pushops 20x buikspieren en 20 x met een gewicht van 4 kilo armspieren (alle 2 de armen) PLUS ik rook al van af me 14de (heb wel goeie conditie) ik hou ervan om te trainen en vervolgens naar me body te kyken (aangespand) dus eigelijk is het egt een soort hobby maaar ja kwil later een goed gespiert 6pack borst spieren arm spieren allless! .. ik wil mij borst spieren trainen en weet niet hoe je dat doet. en ik heb rugklachten (zit in de familie me moeder heeft hernia ) maarmy vraag is: is het goed wat ik doe moet ikkrustig aan doen? hoe train ik me borstspieren Specifiek .. Plss antwooord!

# 28/06/2012

DE GOEIE VAN HIER BOVEN!#!@ schreef:

Hee, ik ben ongv. 1,61meter ,15 jaar , 55 kilo.. Ik heb een vraag ; ik heb een redelijke gezondheid enzo als ik aan span heb ik vlink wat spieren (6pack Rug is gespeerd) Dat alleen als ik aan span , je zou het niet geloven maar als u het verschil bij mij tussen aanspannen en gewoon zou zien lijkt het net als ik aanspan LETTERLIJK BODYBULDER en lost lijk ik net een kip ,, je ziet wel wat maar het verschil is erg hoog, vroeger als ik in de ochtend opstond EN ALSIK GING SLAPEN! deed ik 20 x pushops en 20x buikspieren (14 jaaar) ik was een tijdje gestopt en nu heb ik erg veel motivatie en doe ik elke dag weer 20x pushops 20x buikspieren en 20 x met een gewicht van 4 kilo armspieren (alle 2 de armen) PLUS ik rook al van af me 14de (heb wel goeie conditie) ik hou ervan om te trainen en vervolgens naar me body te kyken (aangespand) dus eigelijk is het egt een soort hobby maaar ja kwil later een goed gespiert 6pack borst spieren arm spieren allless! .. ik wil mij borst spieren trainen en weet niet hoe je dat doet. en ik heb rugklachten (zit in de familie me moeder heeft hernia ) maarmy vraag is: is het goed wat ik doe moet ikkrustig aan doen? hoe train ik me borstspieren Specifiek .. DIT ALLEMAAL DOE IK THUIS! sorry voor die bericht boven hat vergeten wat er by teschryfen! x!

# 28/06/2012

Jongen hier boven schreef:

ik ben 1,70 zie k sooorry!

# 28/06/2012

anoniam schreef:

ik ben 13 weeg 41kg en ben 1.56m ik wil graag six pack hebben boven en onder zijkant hoeft niet. als ik er 100 van de eerste oefening doe en 100keer 2de oefening? Hoe lang duurt het dan? (heb een platte buik)

# 05/11/2012

andy yeboa schreef:

Hallo ik ben 11 jaar en ik weeg 39kg en ik ben 1 meter 48 hoe krijg ik sixpack

# 10/07/2012

sixpacker schreef:

je moet 30 keer per dag alles doen zo heb je binnne 2 weken een sixpack als je het goed doet dan

# 15/07/2012

So what? schreef:

Ik ben sinds vandaag hiermee begonnen maar als ik de crunch en twisted crunch doe dan kom ik niet omhoog.. en als het lukt kost het HEEL veel moeite.. ik ben 15 jaar, 1.78 m, weeg 67 kilo en heb een vet gehalte van 8%. Ik heb als ik zit een heel klein buikje, maar als ik sta dan zie je dat ik al een sixpack heb. kan iemand zeggen hoe dit komt?

# 15/07/2012

daan schreef:

als ik oefeningen doe krijg ik rooie strepen op mijn buik.weet iemand hoe dit komt?

# 17/07/2012

Evenzo schreef:

Hallo, kan je in 1 week je buikspieren sixpack dus, wat zichtbaar maken??? En met welke oefeningen kun je dan het beste trainen???

# 19/07/2012

davy schreef:

als ik op een vlak stuk lig, is mijn sixpack wel redelijk zichtbaar maar niet heel erg. je voelt ook spieren zitten. als ik recht op sta is mijn sixpack niet zichtbaar en voel je de spieren lichtelijk als ik ontspan. als ik aanspan voel je ze goed maar niet zichtbaar. welke oefeningen kan je het beste uitvoeren en hoeveel keer per dag of week, om zo snel mogelijk een zichtbaar sixpack te krijgen zonder aanspannen? is dit mogelijk in 2 weken? en is het goed als je heel veel oefeningen op 1 dag doet ( bij wijze van spreken een hele middag) helpen de oefeningen dan of kan je beter iedere dag dezelfde oefeningen doen en helpt dat beter ??? alvast bedankt

# 19/07/2012

cool schreef:

ik ben 13 heb een platte buik maar alleen als ik aanspan krijg ik een sixpack. (een beetje licht) maar ik heb hele dunnen randen net onder me borsten. ze worden wel groter (borsten) en tepels. met borsten niks mis (goed gepsierd) maar me sixpack wordt maar nietzichtbaar als ik sta of lig. heb wel een hele scheiding vanaf borst naar beneden die je wel kan zien, maar wel hele kleine broodjes ernaast, HOE KRIJG IK DE BROODJES GROTER ????

# 20/07/2012

to schreef:

Ik ga trainen voor 6pack

# 20/07/2012

hater schreef:

wat een gezeik hier ga gewoon trainen

# 26/07/2012

boykii schreef:

ik ben 13 jaar heb een platte buik en heb 4 blockjes maar hoe kan ik de laatste 2 onderste erbij halen en hoelang duurt dat? ik ben 1.58 en weeg 39 kilo

# 27/07/2012

Jan klaas schreef:

Ga op je buik liggen en hou je twee bennen bij elkaar en til ze samen op hou je boven lichaam op de grond.

# 28/07/2012

jeremy schreef:

is een set nou alle drie de oefeningen bij elkaar?

# 29/07/2012

bjg schreef:

ygjghljhhhjhkjh

# 29/07/2012

rood schreef:

je kan ook in de auto of achter je bureau beide benen (haaks) zitten ophoog trekken ;)

# 06/08/2012

Rikoo schreef:

Hallo ik wil graag een sixpack de oefeningen die hier boven staan hoelang moet je die minimaal doen voordat je enig resultaat ziet?

# 08/08/2012

Jan_ schreef:

Ik ben 13 bijna 60 kilo 1,71 lang Doe elke dag hiit training daarna 4 tot 10 km hardlopen Ik heb een klein vetlaagje over mijn buik kan iemand mij vertellen hoe lang ik over dit laagje zal doen en of 2 uur training te veel is voor mijn leeftijd ;-)

# 11/08/2012

Jacko schreef:

Ik heb dit gedaan en heb een 7-Pack hoe weet ik niet, IK deed het 10 min per dag 1 jaar lang ik vind een 7 pack lelijk hoe kan ik het weg doen? 1tje dan

# 19/08/2012

boy schreef:

ik ben 15 , 55 kilo en 1.70 m ik wil graag een een sixpack maar hoe?? als ik men buik aanspan is er wel wat te zien maar ik wil meer spieren

# 23/08/2012

Dion schreef:

Ik heb er een hor yes!!!!

# 05/09/2012

Ferdy schreef:

Gewoon veel sprinkhanen en insecten eten krijg je erg veel eiwitten binnen. 1 kilo sprinkhanen bevat even veel eiwit als 6 pizza,s , 10 big mags en 11 hotdogs bovendien is het trainen van buikspieren een process. forceren lijdt tot niets geduld is essentieel

# 07/09/2012

Onbekend schreef:

Ik ben 12 jaar, weeg 55 kilo & ben niet dik, maar het lukt me niet om een sixpack te krijgen, heeft iemand een schema voor me? Ook me armspieren wil ik trainen. Dankjee

# 12/09/2012

Ryan schreef:

Ik ben 13 jaar, 1.65. Ik was vroeger dik, en nu ben ik enorm afgevallen. Maar ik wil niet alleen verder afvallen maar ook spieren krijgen. Hoe doe ik dat het snelst?

# 20/09/2012

robert schreef:

Ik ben 10 jaar en weeg ong 34 kilo kan ik nu voor een sixpack trainen of moet ik afvallen?

# 03/03/2014

Matt schreef:

Ik ben voor sixpack aan t trainen en hen kleine blokjes ik ben 11 jaar 37 kilo en 1; 50 groot iemand tips?

# 07/03/2014

Lukas schreef:

Ik wil graag een sixpack maar ik heb nooit veel zin om te trainen welke oefeningen kan ik doen die niet te lastig zijn maar wel goed werken? ( ik ben 15 )

# 13/03/2014

jenny schreef:

Ik wil God danken voor het gebruik van ( Dr.Oyase @ gmail.com ) als mijn bron van redding na 2 jaar werkloosheid en mijn geliefde liet me alleen voor 2 jaar, alleen gebroken hart totdat ik ontmoette dames Dr.Oyase getuigenis van geholpen door hoe ik was dezelfde Dr Oyase , dus ik besloot om hem te contacteren en wanneer ik vertelde hem al mijn problemen heb ik lachte en zei: dit is geen probleem . Alles komt goed in drie dagen. Precies op de derde dag van mijn ex-geliefde bel me verrast me en wat mij verbaasde was Geldt dat een bedrijf voor meer dan vier maanden geleden Ik belde en zei dat ik moet terugkeren naar zo snel mogelijk aan het werk . Ik ben dankbaar dat dr. Oyase , als je wilt om hem te contacteren , zijn e-mail is ( dr.Oyase @ gmail.com ) Dat maakt de ban als volgt ( 1 ) Als u wilt dat uw ex terug . ( 2 ) je een scheiding in je relatie nodig ( 3) Wil je worden bevorderd in het kantoor . ( 4 ) wil mannen en vrouwen die achter je. ( 5 ) Als je een kind wilt . ( 6 ) Wil je rijk worden. ( 7) U wilt bind je man en vrouw voor altijd de jouwe. ( 8) Als u financiële hulp nodig . ( 9) Herbal Care ( 10 ) HIV genezen. Contacteer hem vandaag ( dr.Oyase @ gmail.com ) om behulpzaam te zijn om te benadrukken zonder rechter Vandaag

# 17/03/2014

Kaasje schreef:

Ik ben leon weeg 38,7 kg ben 1,63 en train elke avond hardlopen en fiets 20 km per dag naar school en doe elke avond sit ups al 2 maanden maar je ziet las 2 blokjes hoe kan dat

# 01/04/2014

Justin Dekker schreef:

Je kan trainen totdat je er scheel van ziet. Maar zolang je vetprecentage niet onder de 12% zit, ga je never nooit buikspieren zien. Dus als je een hekel hebt aan trainen en dat eigenlijk niet wil, is dat ook niet nodig. Zorg dat je BF onder de 12% zit, dan heb je zeker weten buikspieren zonder te trainen ;-)

# 16/04/2014

Jeffrey schreef:

Ik train nog al best vaak in de week ik bouw het steeds verder op ik begon met 25 situps ik kijk altijd of ik het goed doe er word dan veel gezegd over je kan gewoon eten als je de oefeningen maar doet ik ben denk al 2 maanden bezig ik heb niet veel vet maar ik vind wachten moeilijk omdat ik autisme heb dus wil een beetje kunnen inschatten met behulp wanneer ik resultaat gaan zien ik heb onder men ribben blokjes maar kweet niet zeker of dat bij passelijk van de sixpack is maar wanneer in lange tijd moet je al wel ruseltaat zien. Ik ben trouwens ook dik gewoorden niet door te gaan eten maar door medicijnen door voor mijn autisme maar ik ben erg veel afgevalen zoon 25 kilo ik woog 90 of 80 en nu 65 maar ik vind het moeilijk sixpack goed zien dus Bij deze moeilijke rare worde van 13 jarige HELP ?

# 23/04/2014

Jeffrey schreef:

En hoe zie je of je onder de 12% zit ik heb niks omdat te kunnen zien.

# 23/04/2014

Jasper schreef:

Ik zit nu (eindelijk) op 5,0% vet (Ik ben 1,80m lang en weeg 63 KG) hoevaak moet ik deze oefeningen per week doen (hoeveel per set en hoeveel sets) om ongeveer binnen 18 weken een sixpack tevoorschijn te halen? - Jasper

# 04/05/2014

Aaron schreef:

Hallo, ik ben 16 jaar, 62 Kg en 1,78m. Ik train nu al een half jaar en probeer al van het begin op te bouwen. Naast 3x per week voetballen, doe ik nu elke dag de volgende oefeningen: 250x sit-ups 140x push-ups 160x armbewegingen 350x bewegingen voor borst- en nekspieren Ik probeer ook niet al te veel ongezonde dingen te eten. Mijn sixpack zie je eigenlijk heel goed. Maar overdag, wanneer je de schaduw van mijn sixpack niet heel goed ziet, is mijn sixpack wel minder. Kent iemand goede oefeningen om je 'abs' van je sixpack er echt uit te laten springen?

# 08/06/2014

sixpackje schreef:

hoi allemaal kan iemand mij helpen ik wil een sixpack in zo'n 6weken ik ben 11 en ong.1.40 weeg30 kilo en als ik mijn buik een beetje schuin hou zie ik blokjes het helpt echt deze training bedankt hiervoor ik ga nog verder trainen

# 09/06/2014

Sven schreef:

Ik ben 13 jaar oud en ik weeg 63kg kan ik dan nog een sixpack krijgen?

# 17/06/2014

Enisa schreef:

Halo ik ben 16 en weeg 65kg en wil zo graag een sixpack hoeveel keer moet ik dat doen

# 16/07/2014

Anique schreef:

Euhm ik wil niet veel zeggen maar gwn 5x per week heel intensief sporten werkt heel goed hahaha. Ik train namelijk 5x per week synchroonzwemmen erg intensief. En ik heb een sixpack veel mensen zeggen; Ja dat hoort niet bij meisjes. Maar zelf vind ik dat het best mooi staat. Wat vinden jullie? Vinden jullie een sixpack bij meisjes wel of niet mooi?

# 27/07/2014

6pack6 schreef:

Wonderlijk en keiharde sixpack ik ben 14 jaar met deze training

# 12/09/2014

Ik ben een meisje schreef:

Hoi Ik ben een. Meisje van 11 jaar 160 cm en 45 kilo Ik train elke avond heel erg veel dingen zoals hardlopen, opdrukken, planken, wallsit en buikspieroefeningen. Maar het geeft echt geen verschil Heeft iemand misschien een tip ofzoiets

# 05/10/2014

thomas schreef:

anique, een lichte sixpack voor meisjes is wel mooi : )

# 12/10/2014

joke oke schreef:

jo ik ga het zeker proberen en ik weeg 34 ik ben 142cm en ik train vanaf nu elke dag

# 12/10/2014

casper schreef:

Hallo ik heb een vraag: ik heb een 4pack maar de blokjes staan niet gelijk naast elkaar. Kan dat in de groei van mijn lichaam nog veranderen of met trainen dat ze voller worden en mooier naast elkaar gr casper

# 16/10/2014

wen schreef:

Heei, ik ben 15 jaar en 1.62 lang en weeg 51 kilo. Ik zou graag een strakkere buik krijge, en met namen onderaan. Ik zit op voetbal en heb een goede conditie. Maar wat Zo zijn goede oeffeningen voor mij?

# 21/10/2014

Maxime schreef:

Hallo ik ben 12jaar en oefen nu al een jaar maar er komt niets te zien wat moet ik doen

# 21/11/2014

Stuppit schreef:

Luister iedereen schrijft wat en vertelt een probleem maar niemand reageert dus ik zou zeggen stoppen want het heeft geen zin

# 01/02/2015

Floris schreef:

Hoi ik ben 16 en heb een normaal redelijk gespierd lichaam en ben ook zeer sportief en wordt niet dik.Je ziet wel iets van een sixpack maar niet duidelijk. Hoelang kost het om verschil te zien van een platte buik naar een sixpack?

# 01/06/2015

Jeff schreef:

Een sixpack ligt er niet alleen aan je training. Je moet ook goed eten en ervoor gebouwd zijn. Bij sommige mensen zal je een sixpack nooit zien, hoevaak en hard ze ook trainen. Bij anderen juist wel. Elke dag gezond eten en gelijkmatig trainen is moeilijk zelf te plannen. Je kan hiervoor beter naar een sportschool of diëtist gaan. Als je een kind bent is een sixpack eigenlijk niet echt goed voor je. Kindertopsporters zijn niet zomaar topsporters. Als je een topsporter bent, heb je ook een bepaalde hartslag en longinhoud. Anders kan je het niet worden. Ook trainen deze topsporters en kindertopsporters hard. Maar dat doen zij speciaal. Namelijk met fysiotherapeuten, sportbegeleiders en diëtisten. Ook hebben ze een flexibele school wat de meeste van jullie waarschijnlijk niet hebben. Dus mijn tip een is om een sport te zoeken waar je topsporter in kan worden. En nou is dat voor veel kids te hooggeprepen, dus ga daarom op boksen. Want als je ergens een sixpack zult krijgen is het daar wel.

# 20/09/2015

zegen schreef:

wat een prachtige wereld waarin we leven, ik betwijfel of dit nog spreukgebruiker hoe hij het deed !!! Mijn mond is vol getuigenis Am zegen bruin, mijn man verliet het huis voor twee jaar naar Zuid-Afrika voor een toerist, betekende hij een prostituee en hij werd betoveren door het meisje van mijn man weigert om terug naar huis te komen, ik huil dag 's nachts op zoek naar die om me te helpen, ik lees een krant over een krachtige spreuken genaamd Dr okojie en ik contact opgenomen met de spreuken om me te helpen mijn geliefde terug naar mij en hij mij vraagt ​​geen zorgen over te maken dat de goden we vechten voor mij .. hij vertelde me medio nacht, wanneer alle de geest in rust zal hij een spreuk om mijn geliefde terug naar mij te herenigen. en dat deed hij in minder dan 3 dagen mijn man terug kwam naar me toe en begon te huilen dat ik voor hem vergeven, ik, ben zo blij voor wat dit spreukgebruiker deed voor mij en mijn husband..contact op zijn e-mail drokojiehealinghome@gmail.com. zoete lieve Ik ben zo blij voor het feit dat je terug in mijn leven, en weer terug te geven aan mij alles. ik hou van je flater, en de prachtige dankzij gos je vader voor het geven van mij deze oppotunity om elk lichaam te vertellen hoe dankbaar je bent, ik hou van je vader en ik weet dat we allemaal bij u langs binnenkort in Afrika. Neem contact op met deze vader als u een dergelijk probleem hebt, ik beloof je, je zal komen met een goed getuigenis. neem ik ben addviceing u om terug te vechten en neem wat van jou, want ik was enty zonder deze man.

# 11/11/2015

kate schreef:

Hello World my Name is Kate, ik wil om te getuigen van de grote ding dr okojie voor mij deed ik nooit geleerd dat ik kon mijn geliefde terug na wonen mij voor een goede 4 jaar krijgen, ik was aan het surfen op het net toen ik zag een vrouw getuigde over hoe ze werd geholpen door dr okojie, in eerste instantie keek ik naar het als wat ik eerder hebben gezien, want ik heb contact opgenomen met veel spell richt online die weg gemaakt met mijn geld, dus ik was ervan overtuigd om niet meer contact. dus in de komende 2 dagen ik was televisie te kijken toen ik zag een man genaamd Harry gaf getuigenis op de televisie over de wijze waarop deze zelfde dr okojie hielp hem, dus toen ik zag dit dan heb ik niets om weer te twijfelen onmiddellijk ik contact met hem en ik vertelde hem hoe mijn geliefde liet me voor een goede 4 jaar toen vertelde hij me geen zorgen te maken dat mijn liefde terug zal komen om me in de volgende week, en hij vertelde me alles wat we nodig hebben om onmiddellijk te doen ik niet twijfelen hem helemaal omdat ik heb het bewijs dat deze man is geweldig gezien, dus dat was hoe ik moest wachten tot de tijd die hij vertelde me onmiddellijk de ene week kreeg compleet had ik een oproep van een vreemd nummer een eerste i verwaarloosd de oproep omdat ik don 't graag oppakken van vreemde nummers, het volgende wat ik kon zien was weer een sMS-bericht van hetzelfde nummer dan moest ik om het te lezen toen ik het opende kon ik niet geloven wat ik zag, de tekst was van mijn liefde die vertrokken me om 4years hij zei dat hij het jammer dat ik moet proberen en zijn oproep dat was hoe hij weer gebeld toen ik pick-up te halen, hij huilde aan de telefoon pleiten voor mij dat ik hem zou vergeven dat hij nu klaar is om te blijven met me voor altijd dat hij is erg spijt van wat hij heeft gedaan om me.I was zo verbaasd en ik was kort van woorden, dan vertelde ik hem dat ik hem vergeven, dat was hoe hij naar mijn huis kwam in de komende 3 uur het moment hij zag me ging hij op zijn knieën werd hij opnieuw smeekte hen vertelde ik hem is goed, dat was hoe ik kreeg mijn geliefde terug en de meest verrassende was dat hij gaf me toegang tot zijn bankrekening en hij kocht me nu een nieuwe Toyota Camry (auto) en we zijn van plan om onze bruiloft ben nu gelukkig en zijn we allebei gelukkig nu ik bedanken dr egbo voor al zijn hulp en ik bid tot God om hem in leven te houden, zodat die zo ooit is in hart breken moeten worden geholpen als ik was helped.if wilt u contact met hem om terug te geluk in je leven te brengen zoals hij mij gedaan heeft kunt u contact met hem via drokojiehealinghome@gmail.com

# 12/02/2016

rude schreef:

wat een prachtige wereld waarin we leven, ik betwijfel of dit nog spreukgebruiker hoe hij het deed !!! Mijn mond is vol getuigenis: Ben Rude bij naam, mijn man verliet het huis voor twee jaar naar Zuid-Afrika voor een toeristische, betekende dat hij een prostituee en hij werd betoveren door de Africa meisje mijn man weigert om terug naar huis te komen, ik huil dag en nacht op zoek naar die om mij te helpen, in het proces dat, op een dag las ik een krant over een krachtige spreukgebruiker genaamd Dr okojie hoe hij te helpen en vriendelijk met mensen, verzamelde ik de man e-mailadres en zijn telefoonnummer te schrijven op de krant en ik contact opgenomen met de spreuken om me te helpen mijn geliefde terug naar mij en hij vraagt ​​me geen zorgen over te maken dat de goden we vechten voor me, vertelde hij me halverwege 's nachts wanneer alle de geest in rust is hij zal een spreuk om mijn geliefde terug te herenigen mij werpen. en dat deed hij in minder dan 3 dagen mijn man kwam terug naar ons land en lopen terug naar huis, en hij begon te huilen dat ik hem zou vergeven, ik ben zo blij voor wat deze spreukgebruiker deed voor mij en mijn man contact op hem dezelfde e-mail voor alle hulp drokojiehealinghome@gmail.com is de beste spell caster in de hele wilde wereld. Hij vertelde me ook dat hij is gespecialiseerd in het oplossen van andere problemen, waaronder de volgende: (1) Als u uw ex terug wilt. (2) als je altijd slechte dromen. (3) U wilt worden bevorderd in uw kantoor. (4) U wilt vrouwen / mannen lopen achter je aan. (5) Als u wilt een kind. (6) Als u financiële hulp nodig. (7) Als u wilt dat de genezing van HIV-AIDS contact met hem nu voor onmiddellijke oplossing van uw problemen drokojiehealinghome@gmail.com Dank je

# 09/07/2016

Ogundele schreef:

MOET LEZEN: Mijn naam is Theresa, amd uit Glasgow, Verenigd Koninkrijk. Ik wil getuigen van een geweldige man genaamd dokter dr. Ogundele, ik ben zo vaak gewend en ik heb nog nooit een krachtige man gezien zoals dr ogundele, mijn man heeft me verlaten omdat ik mijn eigen kind niet kon krijgen en de tweede reden Was ook omdat we niet in staat waren om het ongeboren kind financieel te verzorgen. Op een dag als een gefrustreerde vrouw ging ik online en ik kwam over de post van Dr Ogundele geplaatst door een vrouw die hij eerder heeft geholpen, ik moedig mijn zelf aan om hem te contacteren, Het eerste woord dat hij tegen me zei, was dat ik blij zou moeten zijn om te contacteren dat mijn problemen zijn voorbij. Enkele dagen na zijn gebeden en spellende casting ging mijn man terug met bedelen en hij bracht ons uit armoede met zijn krachten. Iedereen die dit leest dat ik mijn eigen kind op zijn weg heb. Dr Ogundele is als geen ander spellaster, hij heeft de perfecte oplossing voor relatievraagstukken, armoede, ziekte en huwelijksproblemen, en zelfs laat je een goede geluk in je leven krijgen. Ik geloofde hem en vandaag ben ik blij om je te laten weten dat deze spellaster de kracht heeft om levensproblemen allerlei ziekte met zijn krachten te maken. Omdat ik Hem geloofde, heb ik geluk. Dank voor jullie mensen die daar zijn en hulp nodig hebben, zal ik zijn contactpersoon laten vallen, want je kunt hem contacteren of hem bedanken voor mij. Dr.Ogundele e-mail zijn: ogundeletempleofsolution@gmail.com of zijn telefoonnummer: +27618920352

# 26/08/2017

grapjas schreef:

Ik wil sex metje!

# 12/12/2017

Reactie toevoegen

Geef de uitkomst van de onderstaande som:

(in cijfers)

Wij maken gebruik van cookies om onze website beter op uw wensen af te kunnen stemmen. Klik hier voor meer informatie over onze cookies.