Stackers de meest verkochte vetbranders

Stackers de meest verkochte vetbranders

Sinds zes jaar zijn vetverbranders van fabrikant Stackers de meest verkochte afslankproducten. Vooral in de Verenigde Staten zijn Stackers erg populair. Stackers worden verkocht in supermarkten, bij drogisten en in vele sportscholen. Ook in Nederland zijn deze te koop.

Stackers helpen je om snel vet te verbranden. Stackers stimuleeren je metabolisme en verhogen je energieniveau. Stackers remmen je hongergevoel en voor alle Stackers geldt, ze versnellen je metabolisme.

De term 'stacken' is afgeleid van het Engelse 'stacking', wat letterlijk: opstapelen betekent oftewel: het gebruik van een aantal producten die elkaars werking versterken. 'stacken' is afkomstig uit de anabolenwereld maar wordt tegenwoordig ook gebruikt door producenten van voedingssuplementen en vetverbranders. De term 'Stackers' wordt gebruikt omdat het in stacks gaat om een combinatie van verschillende ingrediënten.

Stackers komen voor in verschillende gradaties. 2, 3, 4 maar ook Super Stacker (voor de meer ervaren slikker), Stacker Xtreme en Stacker XPLC (voor een langzamer werkende stofwisseling). Verder zijn er nog de varianten Stacker E, T en V voor mensen die intensief sporten. De meest gebruikte variant is Stacker 3.

De werking

Stackers werken stimulerend en remmen de eetlust. Deze effecten worden veroorzaakt door een combinatie van ephedra en andere meestal stimulerende stoffen zoals cafeïne, guarana en ginseng. Van de combinatie ephedra/ cafeïne is bekend dat de werking van ephedra versterkt wordt.

Verslavende werking

Je lichaam raakt gewend aan het eetlustremmende effect van ephedra. Dit wil zeggen dat het op den duur geen effect meer heeft en je dus gewoon weer honger krijgt. Geestelijk kun je ook afhankelijk raken van Stackers.

Andere risico's

Het grootste risico van stackers in combinatie met inspannend sporten of bewegen is overbelasting van het hart en oververhitting. Ook kun je uitgeput raken omdat je je natuurlijke grenzen niet meer voelt.

In Amerika zijn doden gevallen als gevolg van extreem gebruik van ephedra-houdende producten.

Bestellen

Heb je interesse in stackers? Deze kun je bestellen op Eiwitpoeder.nl.

Toegevoegd op: 27-04-2007 | Categorie: Voeding | Printversie

Reacties op dit artikel

Joanna schreef:

DIt artikel gaat ervan uit dat er nog steeds efedra in stackers zit; dit is echter niet het geval in de (legaal) in Nederland verkochte stackers.

# 26/04/2008

Xtra-Shop schreef:

de Stackers met Efeldra zijn al verboden in Europa sinds 2004 en sinds 2007 is ook Yohimbe/Yohimbine verboden,dus de bovenste artikel is niet van toepassing. als opmerking ik wil de bij toevoegen dat net als met alles, men moet leren de beschrijving te lezen en te volgen, de fabrikanten plaatsen niet voor niks een waarschuwing op de etiket met daarbij een maximale dosering. ik heb sinds de oprichting van mijn eigen zaak, al regelmatig bestellingen geweigerd omdat ik wist dat men was niet gezond of niet in staat op bepaalde producten te gebruiken zonder risiko's.

# 31/07/2008

Reactie toevoegen

Geef de uitkomst van de onderstaande som:

(in cijfers)

Wij maken gebruik van cookies om onze website beter op uw wensen af te kunnen stemmen. Klik hier voor meer informatie over onze cookies.