Strakkere spieren deel 4: Dansen

Strakkere spieren deel 4: Dansen

Discodansen voor je conditie! Aan je conditie werken en nog lol hebben ook? Ga dan discodansen! Laat je kinderen meedoen, ook op hun cd'tjes kun je swingen, desnoods met oordoppen in!

Door flink te dansen stijgt je hartslag en neemt de doorbloeding in je hele lichaam toe. Ook zet je je longen aan tot harder werken. Geen kinderen beschikbaar, maar wel een hond? Wat dacht je van doggy dancing? Plezier voor mens en dier! Alleen thuis? Geen enkel excuus: dan neem je lekker je eigen favoriete muziek en dans je in je eentje de sterren van de hemel!

Toegevoegd op: 12-04-2007 | Categorie: Fitness | Printversie

Reacties op dit artikel

JV (jumpfreak) schreef:

En wat te denken van de nieuwe rage waar jong en uit aan mee doet, zelfs heb ik er een hekel aan dat het zo commercieel is, maar to-the-point. Jumpen op jumpstyle werkt ook heel goed voor je conditie. Zoek wat filmpjes op google video of youtube en jump mee. Zo verbeter je je conditie, en met een beetje geluk maak je nog eens indruk op anderen.

# 30/06/2007

Reactie toevoegen

Geef de uitkomst van de onderstaande som:

(in cijfers)

Wij maken gebruik van cookies om onze website beter op uw wensen af te kunnen stemmen. Klik hier voor meer informatie over onze cookies.