Straling - opgepast!

Straling - opgepast!

In de afgelopen eeuw is het aantal apparaten in huis flink toegenomen. Dat is enerzijds prettig en makkelijk, maar er kleeft ook een nadeel aan; een gevaar zelfs: straling. Uit steeds meer onderzoeken blijkt dat een teveel aan straling onze gezondheid negatief kan beïnvloeden. De gevolgen hiervan kunnen zijn: slapeloosheid, ernstige vermoeidheid, concentratieproblemen, irritatie, onrust en/of overmatige stress.

Daarom hierbij enkele tips om de gevolgen van straling te beperken:
  • Plaats zo min mogelijk ingeschakelde elektrische apparaten in de slaapkamer.
  • Zet de wekkerradio op een afstand van minimaal 2½ meter van het hoofdeinde.
  • Ga niet te dicht bij de tv zitten.
  • Houd mobiele telefoongesprekken zo kort mogelijk.
  • Laat apparaten niet in de standby-stand staan.
Er zijn wetenschappelijk geteste producten beschikbaar die helpen om de schadelijke effecten van straling te verminderne. Ze neutraliseren biochemische effecten van straling van bijvoorbeeld gsm's, dect-telefoons, computers en tv's en variëren in prijs van 39 tot 98 euro. Kijk op de online-shop van http://www.ohm-electrocare.nl/ voor meer informatie of bestellingen.
Toegevoegd op: 22-12-2010 | Categorie: Overige onderwerpen | Printversie

Reacties op dit artikel

Rian Bruijne schreef:

Omdat er steeds meer klachten zijn in de praktijken die verband houden met straling is er een appèl uitgegaan van huisartsen in het Zuiden naar de overheid, m.a.w. overheid doe hier iets aan. Voor bewust leven en gezond wonen zie www.woonbiologie.eu Rian Bruijne, orthomoleculair en biofysisch geneeskundige

# 27/01/2013

thomas schreef:

nou lekker hoor maar zwangere vrouwnen mochten toch ook niet in de buurt zijn kopieerautonmaten toch?

# 28/09/2011

Reactie toevoegen

Geef de uitkomst van de onderstaande som:

(in cijfers)

Wij maken gebruik van cookies om onze website beter op uw wensen af te kunnen stemmen. Klik hier voor meer informatie over onze cookies.