Verplichtingen rond en tijdens de feestdagen

Verplichtingen rond en tijdens de feestdagen

We zitten alweer een eindje in november, dus het eind van 2008 komt al aardig in zicht. Het leek alsof het gisteren was, maar de decemberfeestdagen staan alwéér voor de deur... Voor je in de stress schiet, lees dan eerst even alle interessante artikelen en tips die we al voor je verzameld hadden, elders op de site. en vanaf nu krijg je uiteraard weer nieuwe! Laten we afspreken dat we dit jaar het hoofd koel houden, onder alle omstandigheden. En genieten van die dingen die er werkelijk toe doen... dwars door de glitter en glamour en het kaarslicht heen dat èchte lichtpuntje zien....

Verplichtingen rond en tijdens de feestdagen.... MOET jij ook zoveel? (Lees: laat jij ook toe dat zoveel mensen iets van je willen of eisen...?!) We gaan uitgebreid op dit thema in, de komende dagen. Terwijl ik dit schrijf, komt er een berichtje in mijn mailbox over een hele originele en leuke gelegenheid om dat "moeten" eens aan te pakken.... De workshop "Liefde voor jezelf", die gehouden wordt door Ankie en Susanne, die jou graag willen ont-moeten. Ik ken Ankie persoonlijk en ik kan alleen maar zeggen: waar Ankie is, is warmte, gezelligheid, inspiratie. Geweldig initiatief! En Maastricht in december, workshop in kasteel.... je zou er spontaan van in kerststemming komen!

Download hier de flyer.

Andere artikelen over decemberstress:

Toegevoegd op: 12-11-2008 | Categorie: Overige onderwerpen | Printversie

Reacties op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Reactie toevoegen

Geef de uitkomst van de onderstaande som:

(in cijfers)

Wij maken gebruik van cookies om onze website beter op uw wensen af te kunnen stemmen. Klik hier voor meer informatie over onze cookies.