Huidverzorging voor mannen

Huidverzorging voor mannen

Mannen, neem ons advies ter harte: SMEER 'M! Wist je dat de mannenhuid langzamer veroudert dan de vrouwenhuid?! Deze keer eens aandacht voor de mannen, en wel voor de verzorging van hun huid.

Ja, heren... jullie willen het vast niet weten, of denken er gewoon nooit over na, maar feit is dat ook jullie huid veroudert. Het feit dat jullie huid minder snel veroudert is te danken aan het feit dat de mannenhuid veel dikker is dan de huid van een vrouw. (Tja... in figuurlijke zin wisten we dat natuurlijk allang!)

Maar, beste mannen, juich niet te vroeg, want het schijnt dat ALS het verouderingsproces eenmaal is begonnen, dit proces aanzienlijk sneller verloopt dan bij vrouwen.

Hoewel de mannenhuid doorgaans vetter is dan die van vrouwen, schijnt hij wel sneller uit te drogen. Denk aan de vele scheerbeurten en het zal je duidelijk zijn dat de huid van het mannengezicht het beoorlijk zwaar heeft.

Ook voor mannen is dus een goede verzorging van de huid, zowel van het gezicht als van de rest van het lichaam, beslist geen overbodige luxe, zeker zo na het dertigste jaar.

Maar gelukkig beginnen veel jonge mannen hier tegenwoordig veel eerder mee. Het aanbod aan verzorgingsproducten voor mannen is de laatste jaren enorm gestegen. Er is een grote keuze in alle prijscategorieën.

Voor alle huidtypen, speciaal op de mannenhuid afgestemd; met uv-filters; anti-verouderingsproducten; hydraterend; speciaal voor de oudere of juist voor de jonge huid... neem eens een kijkje bij de beter gesorteerde drogist en verbaas je wat er allemaal te koop is op dat gebied!

Toegevoegd op: 17-04-2008 | Categorie: Overige onderwerpen | Printversie

Reacties op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Reactie toevoegen

Geef de uitkomst van de onderstaande som:

(in cijfers)

Wij maken gebruik van cookies om onze website beter op uw wensen af te kunnen stemmen. Klik hier voor meer informatie over onze cookies.