Gemakkelijk afvallen met shakes

Gemakkelijk afvallen met shakes

De makkelijkste manier om af te vallen is heel vies koken. Maar dat is nu niet direct iets wat lang vol te houden is. Afvallen met shakes is snel, blijvend en gezond. Graag vertellen we je hier wat meer over. Het is een van de gemakkelijkste manieren om af te vallen. Als je het goed doet is het ook een zeer gezonde manier van afvallen. Hier staat helaas wel tegenover dat wanneer je het verkeerd doet, dit het meest ongezonde dieet kan zijn. Daarom hieronder de juiste informatie om je een beetje op weg te helpen. Wanneer je verkeerd gebruik maakt van een shake-dieet, loop je het risico dat je eerst wel afvalt maar dat het na het stoppen met diëten er twee keer zo snel weer aan zit!

» Lees verder

Voeding en zwangerschap

Voeding en zwangerschap

Zwanger? Gefeliciteerd! Natuurlijk wil je jouw kindje de allerbeste start van zijn of haar leven geven. Dit doe je door goed op je voeding te letten. Vanaf nu heeft jouw eetpatroon niet meer alleen invloed op jezelf, maar ook op je kindje. Maar wat mag je nu wel eten en wat niet? Lees hieronder alle do's en don'ts van voeding tijdens je zwangerschap.

» Lees verder

Voeding en overgang

Voeding en overgang

Last van opvliegers, concentratieverlies, nachtelijk zweten, vermoeidheid en steeds langere periodes tussen menstruaties? Dit zijn tekenen dat je in de overgang bent. Tijdens de overgang wordt het niveau van oestrogeen veel lager wat zorgt voor de overgangsklachten. Natuurlijk zijn deze klachten heel vervelend en wil je er alles aan doen om de klachten wat te verlichten. Naast het gebruik van verschillende voedingssupplementen kan het eten van geschikte voeding de klachten al heel wat verlichten.

» Lees verder

Populaire diëten

Populaire diëten

De chocolade lonkt naar je. En die lekkere zak drop kijkt je vanuit het schap wel heel verleidelijk aan. Moedig loop je er aan voorbij, want het dieet gaat dit keer echt lukken. Maar voor welk dieet heb je nu weer gekozen? Vermijd je de gluten of laat je juist de E-nummers links liggen. Er zijn zoveel diëten waar je uit kunt kiezen dat je soms niet meer weet wat voor jou het beste is. Misschien laat jij je wel leiden door je vriendin die zo enthousiast is over een bepaald dieet. Of je leest er zulke goede verhalen over in een tijdschrift. Uiteindelijk draait het maar om één ding: uittesten. Wellicht is één van deze diëten wel de juiste voor jou. Probeer ze uit en je merkt het vanzelf.

» Lees verder

Detoxen en ontgiften

Detoxen en ontgiften

Voor een stralende huid, opgewekt in het leven staan en je helemaal gezond voelen zweren sommigen bij ontgiften. Bewust met een gezond eetpatroon bezig zijn is altijd fijn, maar aan ontgiftingskuren, ook wel detox kuren genoemd, wordt toegeschreven dat het kan helpen bij verscheidene gezondheidsklachten, van vermoeidheid en een slechte spijsvertering tot acne.

» Lees verder

Stevia

Stevia

Het vergt de nodige wilskracht om je goede voornemen vol te houden. Toch zijn er genoeg voedingsmiddelen die het een stuk makkelijker houden om een dieet ook daadwerkelijk tot een goed einde te brengen. Eén van die middelen is stevia, dat gebruikt kan worden als een natuurlijke zoetstof.

» Lees verder

Dieetpillen

Dieetpillen

Hoe vaak ben jij al aan een dieet begonnen? Dit is een vraag die je jezelf eigenlijk moet stellen als je af wilt vallen. Hoe gemotiveerd je namelijk ook bent, soms is een dieet gewoon lastig vol te houden.
Afvallen is een zware klus en dit vraagt veel tijd en aandacht. Iedere dag een uitgebalanceerde maaltijd maken, zodat je genoeg mineralen en vitaminen binnen krijgt, is met ons drukke bestaan niet altijd goed vol te houden. Daarbij heb je vaak de hele dag honger en blijft het moeilijk om niet te gaan 'snaaien'. Soms hebben mensen bij het afvallen gewoon wat ondersteuning nodig en De Dieetdrogist kan je hierbij helpen.

» Lees verder

Een balansdag voor een gezonde levensstijl

Een balansdag voor een gezonde levensstijl

Na een dag te veel hebben gegeten kun je ervoor kiezen om een balansdag in te lassen. Dit is niet hetzelfde als een dieetdag. Het is juist een dag waarop je extra let op wat je eet en drinkt. Bovendien is het de bedoeling dat je ook meer beweegt. Ongezonde producten zoals nootjes, toetjes en alcoholische dranken worden die dag achterwege gelaten. Het draagt daarmee bij aan een gezonde levensstijl. Uiteindelijk heeft een balansdag als doel om de extra calorieën van de dag ervoor snel weer te verbranden. Het functioneert dus als een soort compensatie dag waardoor het zwaarder worden voorkomen kan worden.

» Lees verder

Eiwitshakes

Eiwitshakes

De belangstelling voor gezondheid en voeding blijft groeien. Daarom proberen steeds meer mensen eiwitshakes tijdens een dieet als een manier voor afvallen. Eiwit is een essentiële voedingsstof die je lichaam elke dag nodig heeft. Koolhydraten leveren je lichaam energie. Eiwitten helpen daarentegen je spieren sneller te herstellen en te repareren na het sporten. De gemiddelde volwassene heeft 46 tot 56 gram eiwit per dag nodig, afhankelijk van het gewicht en de algehele gezondheid. Om elke dag eenvoudig aan deze dagelijkse dosis eiwitten te komen kan je gebruik maken van eiwitshakes. Deze zijn in vele variaties op de markt verkrijgbaar.

» Lees verder

Top 10 afslanktips

Top 10 afslanktips

Je dieet goed volhouden is vaak lastig. Wij helpen je graag bij het afvallen en hebben voor jou de beste afslanktips op een rijtje gezet.

» Lees verder

Wij maken gebruik van cookies om onze website beter op uw wensen af te kunnen stemmen. Klik hier voor meer informatie over onze cookies.