Tips sporten

Enkel pagina's met hoogwaardige informatie rondom lichaamsbeweging en sport :

Running Support : startpunt voor beginnende en semi gevorderde hardlopers in de vorm van een prachtige website ; blog. O.a. tips voor warming-up en cooling down als ook hardloopschema's. Of bezoek hier Mega Sportzone en hier Sport logboek voor een meer algemene opzet over alle soorten sport en tips en tricks.

Sporten is gezond maar helaas komen soms ook blessures voor. Fysio Philipsen beschikt zowel over fysiotherapeuten alsook een manueel therapeut welke zijn gespecialiseerd in veel voorkomende sportblessures zoals de schouderblessure en de voorste kruisband blessure.

Wintersport liefhebber? Ga op vakantie met het juiste ski en snowboard materiaal. Lees de koopgidsen van het Snowzone portaal. Bijvoorbeeld dit artikel over de beste ski en snowboard rugzakken. Bij je grotere tochten is het verstandig om goed voor te bereiden. Bijvoorbeeld door voldoende vocht mee te nemen. Dit is eenvoudig bij gebruik van hydropacks. Lees het Wielermagazine artikel over hydropacks en je weet precies waar je bij aanschaf op moet letten.