Afvallen is en blijft een kwestie van doorzetten. Met wilskracht en discipline gaat het je zeker lukken. Opgeven is kiezen voor de makkelijke weg en zorg ervoor dat je niet voor die makkelijke weg kiest. Ga door, als je het resultaat niet binnen een week merkt, dan merk je het over een maand wel. Het keerpunt komt vanzelf en dan wordt het pas echt leuk! Je zult merken dat je plezier krijgt in het sporten en geen behoefte meer hebt aan vette snacks.

Keerpunt

Voor iedereen zal het keerpunt anders zijn. Het is afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan hoeveel en hoe gezond je eet, hoelang en hoe vaak je sport. Maar ook je stofwisseling en lichaamssamenstelling kunnen invloed hebben op het keerpunt. Bij de een zie je na enkele weken al verschillen, de ander doet daar misschien wel een half jaar over. Blijf altijd in je achterhoofd houden dat je het kunt. Afvallen is mogelijk, zolang je maar blijft doorzetten en niet opgeeft.

Leefstijl

Een gezonde leefstijl resulteert niet direct bij iedereen in zichtbare resultaten. Maar dat wil niet zeggen dat je lichaam niet bezig is met veranderen. Je lichaam moet gewend raken aan je nieuwe leefstijl. Dit kan soms wat tegenslagen opleveren, maar vergeet niet dat je uiteindelijk gezonder leeft!

Een sportcoach kan jou helpen met het opbrengen van discipline en doorzetten met sporten. Vind een sportcoach die bij jou past op Coach Circle sportcoaching.

Terug
-->