Herken jij jezelf in onderstaande vragen?

  • Vragen met betrekking tot de zin van het leven?
  • Niet goed kunnen omgaan met boosheid en verdriet?
  • Geen energie, gebrek aan daadkracht?
  • Burnout, gebrek aan levenslust of zelfs Depressief
  • Last van schuldgevoel of angsten, zoals bv. faalangst?
  • Zelfvertrouwen vergroten?

Dan is het tijd voor verandering.

Zelfkennis of advies van een begeleider of coach kan je helpen weer in contact te komen met je innerlijke kracht en wijsheid. Omstandigheden zijn nu eenmaals zoals ze zijn. Het gaat erom hoe je hierop reageert. Zelfkennis is hierbij "key" vergroten van zelfkennis daar ligt een enorme kracht tot verandering. Wanneer je beseft dat een tegenslag ook een kans is om te veranderen, zul je zien dat je leven er anders gaat uitzien. Tegenslagen helpen je krachten in jezelf aan te wenden waarvan je vergeten was dat je die hebt. Je beschikt over een enorm potentieel aan energie. Zet je energie in ten gunste van jezelf in plaats van ten koste van jezelf.

Van nature staat een kind vol vertrouwen in het leven en bruist van levensenergie. Door begrenzende omstandigheden die het leven nu eenmaal met zich meebrengt, ben je je gaan aanpassen. Door je aan te passen raak je meer en meer verwijderd van je oorspronkelijke zelf. Zo raak je het contact met je authentieke zelf kwijt en verlies je je levenslust. Je energieniveau daalt, met als gevolg gevoelens van moedeloosheid, lusteloosheid, machteloosheid of klachten van depressieve aard. Dit weer ongedaan maken kun je zelf proberen door veel te lezen en in therapie te gaan of samen met een coach.

Zo word je met behulp van uiteenlopende vormen van coaching weer een fijner mens voor jezelf en daardoor prettiger ook automatisch voor de ander. Ben jij op zoek naar een coach? Maak dan op www.coachcircle.nl een selectie in het aanbod van coaches en vind de coach die bij jou past!

Grip op je leven

Veel mensen zijn zich niet bewust van hun eigen invloed op hun leven. Ze onderschatten hun innerlijke kracht en zetten deze dus ook niet in. Met behulp van therapie in de vorm van lichaamsgerichte oefeningen kun je heel helder ervaren waarom je leven eruit ziet zoals het zich aandient. En nog belangrijker, wat je vanaf nu anders kunt doen. Door onderdrukte emoties en gevoelens aan de oppervlakte te brengen ontstaat er weer ruimte voor je diepste verlangens en daarmee ook je kracht. Dat levert stabiliteit op en vooral weer vreugde en ontspanning. Het leven heeft jou niet langer in de greep, maar jij krijgt grip op je leven.

Terug