Afvallen onder hypnose

De laatste jaren duikt het fenomeen gewichtsbeheersing met behulp van hypnose steeds meer op. Er zijn vast verschillende methodes, maar de methode die ik zelf ervaren heb, was heel aangenaam. Ik moet er niet aan denken om echt te “lijnen”; vind het vreselijk als ik dingen niet “mag” eten.

Het vreemde en prettige is, dat je met deze methode moeiteloos voor de gezonde etenswaren kiest en met het grootste gemak alle verleidingen kunt weerstaan... het doet je niets meer!

Het is ook helemaal niet eng... Veel mensen krijgen bij het horen van het woord "hypnose" een onaangenaam gevoel en associëren het met criminele praktijken en gedwongen worden om rare dingen te doen. Wees gerust: het is niet zo! De methode die ik gevolgd heb, houdt het midden tussen een lichte hypnose en een geleide meditatie. Je wordt helemaal begeleid en in een aantal stappen naar je "onderbewuste" gebracht, waar je van een afstand naar jezelf en je leven - en je verkeerde eet- en leefpatronen - kunt kijken. Heel confronterend, maar ook heel verhelderend!

Met deze afslankmethode heb je minimaal vier behandelingen nodig; wil je meer dan 15 kilo kwijt, dan komt daar zeker nog 1 sessie extra bij. Het afvallen gaat heel geleidelijk en dat voorkomt het jojo-effect ; je leert je verkeerde eet- en leefpatronen af door nieuwe aan te leren. Op die manier kun je gemiddeld 1 kilo per week afvallen.

Ik ben in anderhalf jaar 19 kilo afgevallen, dat is nu vijf jaar geleden. Van maat 46 naar maat 38... En ik blijf op gewicht, met mijn nieuwe eetpatroon. Ik wil niet anders meer... voor mij geen suiker, gebak, vette snacks meer. Er zijn zooooveeeeel gezonde en lekkere alternatieven!

Ik kan deze methode van harte aanbevelen!

Terug
-->